Moteče stvari na nežnejšem spolu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*coco* - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
Definitivno sem pa prepričan, da ti tvoji prijatelji, ki se na veliko hvalijo, da imajo radi ženske katere so glavne v razmerju in jih one morda tudi živijo itd. niso moški na mestu in si tudi prava ženska ne bi želelea biti s takim moškim v razmerju.
čista resnica. priznam da sama ne bi mogla bit z enim jokavim,neodločnim copatastim moškim.bi dobila občutek da ima v sebi več estrogena kot jaz.katera ženska se pa počuti ženstveno ob takem dečku?
-
*coco* - Sramežljivka
vprašanje za ryu10kyu-ker mi je všeč tvoje razmišlanje,bi te prosila še za eno mnenje. torej,a tudi moški,ko se konča veza(z dekletom,ki vam je veliko pomenila) doživljate tako intenzivna čustva,kot me same ali gre pri vas pač ta sistem pozabljanja veliko hitreje?
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
*coco* napisal/-a:vprašanje za ryu10kyu-ker mi je všeč tvoje razmišlanje,bi te prosila še za eno mnenje. torej,a tudi moški,ko se konča veza(z dekletom,ki vam je veliko pomenila) doživljate tako intenzivna čustva,kot me same ali gre pri vas pač ta sistem pozabljanja veliko hitreje?
Ponavadi moški veliko dlje potrebujejo, da prebolijo zvezo.
ženske imajo navado iz veze v vezo lavfati...moški si pa čas vzamejo ponavadi in safer furajo sami s sabo.
Je pa odvisno seveda od moškega do moškega...samo v kolikor je bil res zaljubljen v žensko ali jo imel rad je zelo malo njih, da ne bi trpeli v sebi in si neki zid naredili...eni se kurbajo potem naokoli in se delajo the hard ones..eni pa prebolevajo kar nekaj časa žensko.
Meni osebno se zdi, da moški dlje časa rabijo da prebolijo žensko kakor ženske same.
Moje mnenje pač oz. prepričanje.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- sportsman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2009
ja ko si pisala da so ti niso všeč neodločni moški- prav taki najtežje preživijo razpad zveze- traja zelo dolgo
tisti drugi- taki ki jim je čisto vseeno za vse- oni so najboljši(mislijo) -so zelo emerjalistični -želijo vladati
taki pa imajo v glavi poštimano tako daje itak ženska kriva za razpad zveze-vedno-
in zato imajo lahko že čez nekaj ur novo
tisti drugi- taki ki jim je čisto vseeno za vse- oni so najboljši(mislijo) -so zelo emerjalistični -želijo vladati
taki pa imajo v glavi poštimano tako daje itak ženska kriva za razpad zveze-vedno-
in zato imajo lahko že čez nekaj ur novo
-
*coco* - Sramežljivka
ja samo to je najbolj bedna napaka- da se kurbar nekdo okol ker hoče bivšo pozabit
ja že že ampak to delamo točno zato,ker smo prizadeti in želimo sami seb dokazati,da zmoremo brez njega in da nas bo tud kšn drug hotu. ne zagovarjam tega,ampak se mi pa zdi to popolnoma ččloveško. nekakšna obramba.
- študent_p
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2009
Ko sem se dobil na pijači z eno povprečno, močnejšo punco, mi je ta 20 minut prej poslala sms, da bo zraven še njena kolegica. Kaj je bilo; z njo se je pogovarjala več kot mano.Shmeky napisal/-a:* ali pa ena zelo lustna zenska se zmenis znjo da gres na pijaco in potem pripelje se frendico
Zato forumašice, ne počnite tega; tipom gre to močno na živce. Če se dogovorite za pijačo z tipom, pričakujemo, da bo to pijača v dvoje.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ryu10kyu napisal/-a:
Ponavadi moški veliko dlje potrebujejo, da prebolijo zvezo.
ženske imajo navado iz veze v vezo lavfati...moški si pa čas vzamejo ponavadi in safer furajo sami s sabo.
Je pa odvisno seveda od moškega do moškega...samo v kolikor je bil res zaljubljen v žensko ali jo imel rad je zelo malo njih, da ne bi trpeli v sebi in si neki zid naredili...eni se kurbajo potem naokoli in se delajo the hard ones..eni pa prebolevajo kar nekaj časa žensko.
oh, kot da bi jaz napisala
- sportsman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2009
je pa nekaj grdo na ženskih rokah -pogrizeno nohti
pač fetiš na urejene nohte
vzvišeno obnašanje in podobno obnašanje
mi je pa na ženski zelo hudo oprijete kavbojke , hlače - veliko bolj kot katere druge stvari im neke majčke z velikimi izrezi da ja vsak pogleda - its not good
pač fetiš na urejene nohte
vzvišeno obnašanje in podobno obnašanje
mi je pa na ženski zelo hudo oprijete kavbojke , hlače - veliko bolj kot katere druge stvari im neke majčke z velikimi izrezi da ja vsak pogleda - its not good
- Shmeky
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
študent_p napisal/-a:Ko sem se dobil na pijači z eno povprečno, močnejšo punco, mi je ta 20 minut prej poslala sms, da bo zraven še njena kolegica. Kaj je bilo; z njo se je pogovarjala več kot mano.Shmeky napisal/-a:* ali pa ena zelo lustna zenska se zmenis znjo da gres na pijaco in potem pripelje se frendico
Zato forumašice, ne počnite tega; tipom gre to močno na živce. Če se dogovorite za pijačo z tipom, pričakujemo, da bo to pijača v dvoje.
ja odvisn ane zj ce bi te res rade obe spoznale in padajo debate je nwadn mas pa tud take primere. ce se to zgodi se jim pa opravicem pa grem kaksen izgovor dam pa je to to. Se mi je pa enkat zgodil da potem ko sem sel srecam frendico in grem znjo na drinko kaksnih 50 metrov stran od tega lokala in sta lih sle te dve mimo. To je bilo potem zanimivo samo pozdravle so pa ble use presenecene hihi:D
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
Kar me moti pri ženskah:
* egocentričnost, vzvišenost, narcisoidnost
* neambicioznost
* naslanjanje in preživljanje z mojih dohodkov, ona pa doma lenari
* mentalna lenoba
* stalno jamranje (joj kako me pa to boli, pa joj kako malo plače imam, pa joj kak si moram nove čevle kupt,... )
* da ji rečem če gre z mano kaj delat (kosit travo okol hiše recimo) pa me ona samo debelo gleda...
Na srečo imam punco katera ni nič od navedenega zgoraj
* egocentričnost, vzvišenost, narcisoidnost
* neambicioznost
* naslanjanje in preživljanje z mojih dohodkov, ona pa doma lenari
* mentalna lenoba
* stalno jamranje (joj kako me pa to boli, pa joj kako malo plače imam, pa joj kak si moram nove čevle kupt,... )
* da ji rečem če gre z mano kaj delat (kosit travo okol hiše recimo) pa me ona samo debelo gleda...
Na srečo imam punco katera ni nič od navedenega zgoraj
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov