Moteče stvari na nežnejšem spolu

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*coco*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *coco* » 17. Avg. 2009 16:08

Definitivno sem pa prepričan, da ti tvoji prijatelji, ki se na veliko hvalijo, da imajo radi ženske katere so glavne v razmerju in jih one morda tudi živijo itd. niso moški na mestu in si tudi prava ženska ne bi želelea biti s takim moškim v razmerju.

čista resnica. priznam da sama ne bi mogla bit z enim jokavim,neodločnim copatastim moškim.bi dobila občutek da ima v sebi več estrogena kot jaz.katera ženska se pa počuti ženstveno ob takem dečku?
Uporabniški avatar
*coco*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *coco* » 17. Avg. 2009 16:19

vprašanje za ryu10kyu-ker mi je všeč tvoje razmišlanje,bi te prosila še za eno mnenje. torej,a tudi moški,ko se konča veza(z dekletom,ki vam je veliko pomenila) doživljate tako intenzivna čustva,kot me same ali gre pri vas pač ta sistem pozabljanja veliko hitreje?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 17. Avg. 2009 17:31

*coco* napisal/-a:vprašanje za ryu10kyu-ker mi je všeč tvoje razmišlanje,bi te prosila še za eno mnenje. torej,a tudi moški,ko se konča veza(z dekletom,ki vam je veliko pomenila) doživljate tako intenzivna čustva,kot me same ali gre pri vas pač ta sistem pozabljanja veliko hitreje?

Ponavadi moški veliko dlje potrebujejo, da prebolijo zvezo.
ženske imajo navado iz veze v vezo lavfati...moški si pa čas vzamejo ponavadi in safer furajo sami s sabo.

Je pa odvisno seveda od moškega do moškega...samo v kolikor je bil res zaljubljen v žensko ali jo imel rad je zelo malo njih, da ne bi trpeli v sebi in si neki zid naredili...eni se kurbajo potem naokoli in se delajo the hard ones..eni pa prebolevajo kar nekaj časa žensko.
Meni osebno se zdi, da moški dlje časa rabijo da prebolijo žensko kakor ženske same.
Moje mnenje pač oz. prepričanje. :)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
*coco*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *coco* » 17. Avg. 2009 18:43

ženske imajo navado iz veze v vezo lavfati...

...eni se kurbajo potem naokoli in se delajo the hard ones..

in s tem prizadanejo še druge,da bi potešili svojo prizadetost.....
sportsman
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sportsman » 17. Avg. 2009 19:04

ja ko si pisala da so ti niso všeč neodločni moški- prav taki najtežje preživijo razpad zveze- traja zelo dolgo

tisti drugi- taki ki jim je čisto vseeno za vse- oni so najboljši(mislijo) -so zelo emerjalistični -želijo vladati
taki pa imajo v glavi poštimano tako daje itak ženska kriva za razpad zveze-vedno-
in zato imajo lahko že čez nekaj ur novo
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Avg. 2009 20:41

To, da ima novo, še ne pomeni, da je prebolel. Si že slišal za rebound? :)
sportsman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sportsman » 18. Avg. 2009 11:39

ja samo to je najbolj bedna napaka- da se kurbar nekdo okol ker hoče bivšo pozabit
Uporabniški avatar
*coco*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *coco* » 18. Avg. 2009 14:00

ja samo to je najbolj bedna napaka- da se kurbar nekdo okol ker hoče bivšo pozabit

ja že že ampak to delamo točno zato,ker smo prizadeti in želimo sami seb dokazati,da zmoremo brez njega in da nas bo tud kšn drug hotu. ne zagovarjam tega,ampak se mi pa zdi to popolnoma ččloveško. nekakšna obramba.
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 21. Avg. 2009 21:39

Shmeky napisal/-a:* ali pa ena zelo lustna zenska se zmenis znjo da gres na pijaco in potem pripelje se frendico
Ko sem se dobil na pijači z eno povprečno, močnejšo punco, mi je ta 20 minut prej poslala sms, da bo zraven še njena kolegica. Kaj je bilo; z njo se je pogovarjala več kot mano.
Zato forumašice, ne počnite tega; tipom gre to močno na živce. Če se dogovorite za pijačo z tipom, pričakujemo, da bo to pijača v dvoje.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 21. Avg. 2009 23:06

ryu10kyu napisal/-a:
Ponavadi moški veliko dlje potrebujejo, da prebolijo zvezo.
ženske imajo navado iz veze v vezo lavfati...moški si pa čas vzamejo ponavadi in safer furajo sami s sabo.

Je pa odvisno seveda od moškega do moškega...samo v kolikor je bil res zaljubljen v žensko ali jo imel rad je zelo malo njih, da ne bi trpeli v sebi in si neki zid naredili...eni se kurbajo potem naokoli in se delajo the hard ones..eni pa prebolevajo kar nekaj časa žensko.

oh, kot da bi jaz napisala :flehan:
sportsman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sportsman » 23. Avg. 2009 9:34

je pa nekaj grdo na ženskih rokah -pogrizeno nohti

pač fetiš na urejene nohte

vzvišeno obnašanje in podobno obnašanje

mi je pa na ženski zelo hudo oprijete kavbojke , hlače - veliko bolj kot katere druge stvari im neke majčke z velikimi izrezi da ja vsak pogleda - its not good
Shmeky
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shmeky » 24. Avg. 2009 0:56

študent_p napisal/-a:
Shmeky napisal/-a:* ali pa ena zelo lustna zenska se zmenis znjo da gres na pijaco in potem pripelje se frendico
Ko sem se dobil na pijači z eno povprečno, močnejšo punco, mi je ta 20 minut prej poslala sms, da bo zraven še njena kolegica. Kaj je bilo; z njo se je pogovarjala več kot mano.
Zato forumašice, ne počnite tega; tipom gre to močno na živce. Če se dogovorite za pijačo z tipom, pričakujemo, da bo to pijača v dvoje.

ja odvisn ane zj ce bi te res rade obe spoznale in padajo debate je nwadn mas pa tud take primere. ce se to zgodi se jim pa opravicem pa grem kaksen izgovor dam pa je to to. Se mi je pa enkat zgodil da potem ko sem sel srecam frendico in grem znjo na drinko kaksnih 50 metrov stran od tega lokala in sta lih sle te dve mimo. To je bilo potem zanimivo samo pozdravle so pa ble use presenecene hihi:D
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 24. Avg. 2009 10:23

Kar me moti pri ženskah:

* egocentričnost, vzvišenost, narcisoidnost
* neambicioznost
* naslanjanje in preživljanje z mojih dohodkov, ona pa doma lenari
* mentalna lenoba
* stalno jamranje (joj kako me pa to boli, pa joj kako malo plače imam, pa joj kak si moram nove čevle kupt,... :? )
* da ji rečem če gre z mano kaj delat (kosit travo okol hiše recimo) pa me ona samo debelo gleda...

Na srečo imam punco katera ni nič od navedenega zgoraj :D
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 24. Avg. 2009 23:23

Jaz ne štekam:

Večina ima najraje punco, ki se ne maže toliko in ne rihta, potem pa gre mimo ena spedenana, lepo namazana (torej čisto nasprotje punci) in vam je treba jezike pobirat s tal..what's up with that? :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 25. Avg. 2009 9:03

Da se ne maže je največkrat mišljeno to, da nima 2 kili pudra, senčil in krem na ksihtu. Slednjih je po ljubljani kar precej... :tot:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov