Moteče stvari na nežnejšem spolu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Moski smo preprosto nastimani, da moramo bit za kej uporabni, da se dobro pocutimo v odnosu. Ni ga vecjega sranja, kot odnos z zensko, ki vse zmore sama in to celo bolje kot ti. Feels like shit. To nam je prirojeno, ker zadovoljstvo ob tem, da ji odprem en kozarec kumar, ki ga ne more, je previsoko glede na objektivno velikost usluge, da bi ta obcutek bil racionalen.lorelaj napisal/-a:Vidim, da je tale tema že nekoliko zašla, ker je itak samo par fantov na forumu, ki so že itak povedali svoje, tako da bom še jaz pristavila svoj piskrček. Torej, včeraj sem imela debato z enim kolegom, ki je obseden z gorskim kolesarjenjem. Trdi,da ga nič ne privlači bolj kot ženske, s katerimi lahko športa in so enako ali celo bolj obsedene s kolesarjenjem. Po drugi strani pa pravi, da nikoli ne bi mogel biti s punco, ki bi bila v tem športu boljša/hitrejša/bolj iznajdljiva kot on. Pravi, da bi ga to popolnoma odvrnilo in da nanjo ne bi več gledal kot na žensko, ker baje želi biti on tisti močnejši in iznajdljiveši, ki bi po moško lahko rešil bolj nežno prijateljico. Skratka zelo slikovito je vse skupaj opisal. Zdaj me pa zanima, če večina moških razmišlja na tak način? Ali gre v primeru mojega prijatelja samo za prenizko samozavest in zato željo po dokazovanju? (Po mojem mnenju je namreč dokaj nesamozavestna oseba.) Ali premoč v športu enačite z večjim denarnim zasluškom ženske ali gre za popolnoma drugačno zadevo?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
S prijatelji na grobo, z bratom v detajle.*coco* napisal/-a:ok. konkreten odgovor. še nekaj kar me je zmer zanimal: kolk se fantje med seboj pogovarjate o nas...o svojih čustvih do nas....samo na grobo al tud kej globljega?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- sportsman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2009
Da ne kadi ( ker jaz tudi ne)
da se ne naliva ( jaz ne pijem alkota)
da je vsaj malo športna - gibanje v naravi, šport...-čimveč skupnih športnih užitkov
Da ni višja od 1.74 npr.
umetni nohti niso kul, ter solarij tudi ni kul
preveč parfuma - ne moti me tudi če ga ni
polna make upa
pomembno je da vsaj malo skrbi za svoje zdravje(hrana-zdrava, šport)
da ima rada mir in romantiko
dolžina las ni pomembna ( tudi kratki lasje so lahko ljubki- samo poglejte igralko v včerajšnjem filmu na pop tv)
barva las res ni pomembna ( samo da se ne barva na rdeče ali kakšno florestenčno)
ni potrebno da nosi čevlje z visoko peto- bolje če ima udobne čevlje
pa še to glede trenirke na ženski
meni je ženska v trenirki zelo seksi - to mi je celo všeč - menim da ta obleka prinaša neko sproščenost
( da doma nosi trenirko ne da je cel dan v kavbojkah in neki majčki taki v kateri ne sme nič počet- potem pa še skupaj kuhat in uživat ne bi mogla)
tudi lepe superge pašejo
da se ne naliva ( jaz ne pijem alkota)
da je vsaj malo športna - gibanje v naravi, šport...-čimveč skupnih športnih užitkov
Da ni višja od 1.74 npr.
umetni nohti niso kul, ter solarij tudi ni kul
preveč parfuma - ne moti me tudi če ga ni
polna make upa
pomembno je da vsaj malo skrbi za svoje zdravje(hrana-zdrava, šport)
da ima rada mir in romantiko
dolžina las ni pomembna ( tudi kratki lasje so lahko ljubki- samo poglejte igralko v včerajšnjem filmu na pop tv)
barva las res ni pomembna ( samo da se ne barva na rdeče ali kakšno florestenčno)
ni potrebno da nosi čevlje z visoko peto- bolje če ima udobne čevlje
pa še to glede trenirke na ženski
meni je ženska v trenirki zelo seksi - to mi je celo všeč - menim da ta obleka prinaša neko sproščenost
( da doma nosi trenirko ne da je cel dan v kavbojkah in neki majčki taki v kateri ne sme nič počet- potem pa še skupaj kuhat in uživat ne bi mogla)
tudi lepe superge pašejo
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Atena13 napisal/-a:Waaaw, očitno moški,ki imajo radi bolj simpel in športno še niso izumrli. Presenečenje, like it.
Sorry ampak...svašta kaj si zdej ugotovila... Takih tipov nas je kolkor češ...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
*limona* - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2009
...jst bi pa tko rekla......če tip kadi pol vreten oz. najveretneje da pol, če ženska kadi d mu je vsen....ker itq on tud kadi..
...pol bi rekla....OBSTAJAJO TUDI IZJEME (moški in ženske)....tud kšnga tipčka se dobi k je lih mal preveč ušmekcan, naprfumčkan d za nemu diši še 5 km, ne sam ženske, ....tud moški zanet bit velike tečke....tud moški znate bit VELIIIIIIIIK LUBOSUMnI....
...pol hočem povedat d nekaterim moškim s tega foruma dam prou, nekaterim pa ne....ker očitn nekateri pričakujete d boste mel ceu lajf upedenčkano žensko u nulo....brez napakic, tipi topi...pol predlagam d si ubavte kr kšno barbiko al kai nwm...pol bo vam ziher vse lažje....(!?)
Sploh p k mate nekateri res bedne...da mora imeti rit p joške tipi topi...če še ne veste...na star leta začnejo prez plastične operacije joški viset...halooo....tk k vam taspodna glava....itqqq
...p tud tiste ženske, ki nimajo športne postave in lepih jošk so lhko lepe...mogoče še bl k une k so kao neki popolne....
...ne stresamo bedarij ven iz glave samo ženske...to počnete tudi moški...ni razlike!!!!!!
AMEN
...pol bi rekla....OBSTAJAJO TUDI IZJEME (moški in ženske)....tud kšnga tipčka se dobi k je lih mal preveč ušmekcan, naprfumčkan d za nemu diši še 5 km, ne sam ženske, ....tud moški zanet bit velike tečke....tud moški znate bit VELIIIIIIIIK LUBOSUMnI....
...pol hočem povedat d nekaterim moškim s tega foruma dam prou, nekaterim pa ne....ker očitn nekateri pričakujete d boste mel ceu lajf upedenčkano žensko u nulo....brez napakic, tipi topi...pol predlagam d si ubavte kr kšno barbiko al kai nwm...pol bo vam ziher vse lažje....(!?)
Sploh p k mate nekateri res bedne...da mora imeti rit p joške tipi topi...če še ne veste...na star leta začnejo prez plastične operacije joški viset...halooo....tk k vam taspodna glava....itqqq
...p tud tiste ženske, ki nimajo športne postave in lepih jošk so lhko lepe...mogoče še bl k une k so kao neki popolne....
...ne stresamo bedarij ven iz glave samo ženske...to počnete tudi moški...ni razlike!!!!!!
AMEN
***....When I close my eyes,i dream of you.;....***
~NaJbOlJ Te pOgReŠaM Ko sNeŽiIi....lalala la~
-
ameba - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Js pa poznam precej fantov ki 'padajo' na agresivne, ambiciozne in zelo tekmovalne punce. Se jim zdijo privlačne ker so tako ognjevite in strastne(besede prijateljev). Nekateri pa še ponosno priznajo da so njihove partnerice 'ta glavne' in imajo vedno zadnjo besedo.
-
McLarnovc - Cosmofrik
*limona* napisal/-a:...jst bi pa tko rekla......če tip kadi pol vreten oz. najveretneje da pol, če ženska kadi d mu je vsen....ker itq on tud kadi..
AMEN
Pejt si ti mal prebrat temo "moteče stvari na moški zunanjosti"...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
McLarnovc - Cosmofrik
*limona* napisal/-a:...jst bi pa tko rekla......če tip kadi pol vreten oz. najveretneje da pol, če ženska kadi d mu je vsen....ker itq on tud kadi..
AMEN
Pejt si ti mal prebrat temo "moteče stvari na moški zunanjosti"... Očtino si se našla v opisih nekaterih tipov v tej temi in te to zelo boli...
- sportsman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2009
saj če je ženska tečka ni nujno da je to čist slabo
to pa itak da smo moški tudi ljubosumni
smo tudi taki ki nam "plastika" na ženskah ni všeč
Pa še nekaj glede postave da razčistimo
-manekenke-suhe- samo to ni športna postava o kateri nekateri govorimo
to je samo - čim manj jest pa ležat- skoraj bolezen
- športna postava je drugačna - osebno zame boljša- neprimerljivo z obešalnikom
Pa ena je spraševala če se moški v družbi kaj pogovarjamo o njih
- so taki ki se ful- vendar se pogovarjajo na splošno veliko o spolnosti- razni pripomočki, na splošno o ženskah- kaj je dobro kaj ni
- so taki ki se usedejo na klopco in samo gledajo kje je kakšna potem pa obračajo vrat za njimi in potem govorijo če je dobra- gnilo
- potem so pa taki ki jih take teme sploh ne zanimajo- govorijo o avtomobilih- v večini samo to - so obsedeni malo
to pa itak da smo moški tudi ljubosumni
smo tudi taki ki nam "plastika" na ženskah ni všeč
Pa še nekaj glede postave da razčistimo
-manekenke-suhe- samo to ni športna postava o kateri nekateri govorimo
to je samo - čim manj jest pa ležat- skoraj bolezen
- športna postava je drugačna - osebno zame boljša- neprimerljivo z obešalnikom
Pa ena je spraševala če se moški v družbi kaj pogovarjamo o njih
- so taki ki se ful- vendar se pogovarjajo na splošno veliko o spolnosti- razni pripomočki, na splošno o ženskah- kaj je dobro kaj ni
- so taki ki se usedejo na klopco in samo gledajo kje je kakšna potem pa obračajo vrat za njimi in potem govorijo če je dobra- gnilo
- potem so pa taki ki jih take teme sploh ne zanimajo- govorijo o avtomobilih- v večini samo to - so obsedeni malo
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
ameba napisal/-a:Js pa poznam precej fantov ki 'padajo' na agresivne, ambiciozne in zelo tekmovalne punce. Se jim zdijo privlačne ker so tako ognjevite in strastne(besede prijateljev). Nekateri pa še ponosno priznajo da so njihove partnerice 'ta glavne' in imajo vedno zadnjo besedo.
Saj ni problem v tem, če ženska ve kaj želi in to tudi pokaže ali pove.
Saj tudi jaz sem imel v preteklosti kar nekaj žensk,ki so prevzele pobudo, ker sem jih pustiul na miru in mi jasno pokazale da želijo biti z menoj.
Tu ni bilo govora o tem, da je narobe, če je ženska samozavestna in vzame stvari tudi v svoje roke.
Definitivno sem pa prepričan, da ti tvoji prijatelji, ki se na veliko hvalijo, da imajo radi ženske katere so glavne v razmerju in jih one morda tudi živijo itd. niso moški na mestu in si tudi prava ženska ne bi želelea biti s takim moškim v razmerju.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Nisem tip, lahko pa povem kaj mojega dragega moti pri meni.
- vedno hočem, da je vse po moje (kar seveda ni res )
- dominantnost
- teženje s psihološkimi razlagami njegovega obnašanja
- ^^ + seciranje njegovega obnašanja/počutja
- občasna posesivnost (se odvajam)
- eksperimentiranje z oblekami / občasno preveliko odstopanje od normalnosti
Mogoče se še kaj spomnim.
- vedno hočem, da je vse po moje (kar seveda ni res )
- dominantnost
- teženje s psihološkimi razlagami njegovega obnašanja
- ^^ + seciranje njegovega obnašanja/počutja
- občasna posesivnost (se odvajam)
- eksperimentiranje z oblekami / občasno preveliko odstopanje od normalnosti
Mogoče se še kaj spomnim.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
^^
Sem ugotovila, da morm mojmu malo večkrat rečt naj mi odpre kozarec s kumaricami. Pa naj se mu zdi, če vam vsem to toliko pomeni.
Saj ravno to sem spraševala. Ker tisti moj kolega (malo višje sem o njem pisala), je nor na odločne, tekmovalne punce, ki so lahko v nekaterih stvareh tisočkrat boljše od njega, ampak ko je pa ženska boljša v športu oz. tam, kjer on misli, da mora biti glavni, je pa hudič. Očitno ste vsi na enak način narejeni. Zanimivo.
Sem ugotovila, da morm mojmu malo večkrat rečt naj mi odpre kozarec s kumaricami. Pa naj se mu zdi, če vam vsem to toliko pomeni.
ameba napisal/-a:Js pa poznam precej fantov ki 'padajo' na agresivne, ambiciozne in zelo tekmovalne punce. Se jim zdijo privlačne ker so tako ognjevite in strastne(besede prijateljev). Nekateri pa še ponosno priznajo da so njihove partnerice 'ta glavne' in imajo vedno zadnjo besedo.
Saj ravno to sem spraševala. Ker tisti moj kolega (malo višje sem o njem pisala), je nor na odločne, tekmovalne punce, ki so lahko v nekaterih stvareh tisočkrat boljše od njega, ampak ko je pa ženska boljša v športu oz. tam, kjer on misli, da mora biti glavni, je pa hudič. Očitno ste vsi na enak način narejeni. Zanimivo.
- /\/\4t3j
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 12. 2007
*limona* napisal/-a:Sploh p k mate nekateri res bedne...da mora imeti rit p joške tipi topi...če še ne veste...na star leta začnejo prez plastične operacije joški viset...halooo....tk k vam taspodna glava....itqqq
Sem čakal, da se ena pritoži. Prvo si odpri temo, kaj vse vas moti na moškem. Moti vas pravzaprav vse, ni kaj ni. Punce ste pisale, da moški mora imet nevem kakšno oh in sploh postavo, same pa po drugi strani ne bi skrbele zato, da bi imele super postavo?? Kje je tu enakost? Če se od moškega pričakuje super postava, potem lahko tudi moški enako pričakuje od ženske. Če ''moram'' jaz vsak dan laufat in telovadit, potem naj tudi ona.
Poleg tega smo se lahko nasmejali, ko smo brali komentarje v stilu: moj ima takšno postavco kot Beckham, ampak on se samo 2x do 3x na teden rekreativno ukvarja s športom(The fuck?!?!?...ye right...). Ene ste še pisale, da vam ni všeč niti verižica, ne zapestnica, mora imet celo telo pobrito, še oblačit bi se moral tako kot bi mu ve rekle. In še ogromno bi se dalo naštevat.
-
*limona* - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2009
/\/\4t3j napisal/-a:*limona* napisal/-a:Sploh p k mate nekateri res bedne...da mora imeti rit p joške tipi topi...če še ne veste...na star leta začnejo prez plastične operacije joški viset...halooo....tk k vam taspodna glava....itqqq
Sem čakal, da se ena pritoži. Prvo si odpri temo, kaj vse vas moti na moškem. Moti vas pravzaprav vse, ni kaj ni. Punce ste pisale, da moški mora imet nevem kakšno oh in sploh postavo, same pa po drugi strani ne bi skrbele zato, da bi imele super postavo?? Kje je tu enakost? Če se od moškega pričakuje super postava, potem lahko tudi moški enako pričakuje od ženske. Če ''moram'' jaz vsak dan laufat in telovadit, potem naj tudi ona.
Poleg tega smo se lahko nasmejali, ko smo brali komentarje v stilu: moj ima takšno postavco kot Beckham, ampak on se samo 2x do 3x na teden rekreativno ukvarja s športom(The fuck?!?!?...ye right...). Ene ste še pisale, da vam ni všeč niti verižica, ne zapestnica, mora imet celo telo pobrito, še oblačit bi se moral tako kot bi mu ve rekle. In še ogromno bi se dalo naštevat.
...ne a-aaa....to so se sam nekatere pritoževale, jst tam še nisme pustila komentarja...in tudi ne mislem tako....ti pa vsen prou dam, kar si povedal
***....When I close my eyes,i dream of you.;....***
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov