Moteče stvari na nežnejšem spolu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Sugar5
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
Vidim da mate tipi RES probleme z prekomernimi kilogrami.. A vi to mislite, ce gre kera k ma mal veci trebuscek mim.. vas ze pobere od zgrazanja, pa ni sans da mate kej z njo.. al je to letel bol na +90kg??
Live your life crazy, and enjoy every second of it!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Opazam da zdaj, ko nekaj vlagam v svojo postavo, postajam bolj kriticen do drugih, ki tega ne pocnejo. Tko je. Zdaj imam ze skoraj somatsko reakcijo do debelih zensk, kar je za cloveka, ki je sicer zelo umirjen in necustven zelo ekstremno.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Mahagonij napisal/-a:Opazam da zdaj, ko nekaj vlagam v svojo postavo, postajam bolj kriticen do drugih, ki tega ne pocnejo. Tko je.
tole zelo drži.
Sugar5- vsake oči imajo svojega malarja in tudi vsak malar ima svoje oči.
tako kot enim niso všeč suhi (nam) enim niso vseč debeli- všeč je mišljeno seveda kot kandidat za partnerja.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ to pa ni res.
poznam ljudi, ki jih ne moti, da ima partner (fant) bierbauch že pri 25ih, ali punca salo in celulit.
mene ne moti, da moj ne rad bere leposlovja, njega pa ne, da me ne zanimajo mašine na avtih.
hočem reči, da te reči niso nujno vzajemne v smislu- če jaz, mora tudi on.
poznam ljudi, ki jih ne moti, da ima partner (fant) bierbauch že pri 25ih, ali punca salo in celulit.
mene ne moti, da moj ne rad bere leposlovja, njega pa ne, da me ne zanimajo mašine na avtih.
hočem reči, da te reči niso nujno vzajemne v smislu- če jaz, mora tudi on.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
VaNiLliA - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2005
ne pravim, da če jaz, mora tudi on. odnos do tega, kar jaz, mora biti tudi pri njemu vsaj podobne konotacije.
neka stopnja kompromisa je posvod prisotna. Če imam pozitiven odnos do leposlovja, naj razume in ne nasprotuje ali me prepričuje v negativen odnos (ker ga sam ima).
Pa fantje tudi večkrat pripomnejo, da bi bilo dobro, da razumemo vsaj osnove avtomobilov Vedo pa, da ne morejo zahtevat enake stopnje zanimanja.
Vsaj jaz, odkar mam tipa, dosti bolj štekam trende v avtomobilizmu, tuning stvari.. on pa razlikuje med mineralnim in navadnim pudrom.
neka stopnja kompromisa je posvod prisotna. Če imam pozitiven odnos do leposlovja, naj razume in ne nasprotuje ali me prepričuje v negativen odnos (ker ga sam ima).
Pa fantje tudi večkrat pripomnejo, da bi bilo dobro, da razumemo vsaj osnove avtomobilov Vedo pa, da ne morejo zahtevat enake stopnje zanimanja.
Vsaj jaz, odkar mam tipa, dosti bolj štekam trende v avtomobilizmu, tuning stvari.. on pa razlikuje med mineralnim in navadnim pudrom.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
VaNiLliA napisal/-a:Gre pravzaprav za odnos do nečesa
Če se jaz trudim za postavo, mi teži tisti, ki ne naredi isto ni zanjo oz. naredi še kaj v škodo.
to je pri vsaki stvari.
ma to je podoben princip kot pri vegeterianstvu.
če ti paše se ukvarjat s postavo, prav. če se ti pač ne da, tudi prav.
sicer pa ne vem v katerem svetu vi živite. js nisem neki športno klesana, pa nikoli nisem mela problemov dobit tipa. še izbrala sem si ga lahko
raje vidim pivski trebušček in celulit, kot nekoga ki mi non stop buli v krožnik, ker jem hamburger, ki je oh in sploh kaloričen, ki ne bo ob polnoči z mano jedel sladoleda v postli (po 6 uri se pa res ne je), ki bo gonu sobno kolo pred TVjem namesto, da bi mene crtal.
ampak...vsakemu svoje.
načeloma ne cepam za športniki, različen stil življenja pač. vsaj ne tistimi zares športniki, so se pa vsi do zdaj ukvarjali s kakim športom, če ne drugega za hobi.
in ne glede kakšna je bila moja idealna predstava tipa (plavalec s sixpackom al kaj js vem kaj)....še čisto vsak je bil vizualno drugačen. so bli pa vsi razgledani, načitani, liberalni ljudje,....
- Oly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
raje vidim pivski trebušček in celulit, kot nekoga ki mi non stop buli v krožnik, ker jem hamburger, ki je oh in sploh kaloričen, ki ne bo ob polnoči z mano jedel sladoleda v postli (po 6 uri se pa res ne je), ki bo gonu sobno kolo pred TVjem namesto, da bi mene crtal.
Tole tukaj sploh ni niti približno opis športnika..je opis nekega reveža, ki se bolj ali manj uspešno matra živet tako kot sam misli da je zdravo ampak tega pač ni v njemu.
Športniki večinoma(ne vsi..pač odvisno od panoge in kje v sezoni so) si privoščijo tudi bolj kalorično hrano( u bistvu si jo kar morajo ker več porabijo, morajo pa gledati bolj na sestavo ker potrebujejo več proteinov kot en couch potato, ki d*ka računalnik in tv cele dneve), je pa res, da večina, ki jih jaz poznam na hamburgerje gleda kot na manjvredno hrano in gredo raje na dober zrezek in pečen krompir kot, da vase dajejo tako svinjarijo(pa se kalorično zadevi lepo pokrivata, fora je samo v kvaliteti).To s hrano po šesti uri je dietični lari fari, ki se ga držijo samo revčki, ki si ne znajo mal preračunat koliko potrebujejo in ne vedo kdaj se kaj splača jesti, če greš ti spat ob polnoči, trening imaš pa do devetih, desetih zvečer ti garantiram, da si boš več škode naredil s stradanjem kot s tem,da nekaj poješ.Tudi sladoled ob polnoči, samo folk, ki trenira in mu je fizična pripravljenost vrednota tega ne bo počel vsak dan ali vsak vikend.
Posploševanje, da ljudje, ki so radi v dobri fizični kondiciji in jim je gibanje in normalno(zanalašč ne uporabljam besede zdravo) prehranjevanje način življenja, ne znajo uživat v življenju in kdaj zmazat sladoleda, torte ali bureka je...neinteligentno...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
to ni opis športnika ali nekoga, ki živi zdravo življenje, ampak načina življenja, ki se ga dandanes poslužuje veliko mladih punc (in fantov), ki podlegajo različnim standardom 'zdravega' življenja, ki nam ga tupijo različni mediji in okolica.
- Complicated
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2009
Ej pa ta tema je res ful zanimiva. Ob prebiranju postov sem se res ful nasmejala in pri nekaterih sem se tud zamislila. Ampak nekaj stvari mi pa še vedno ne gre v glavo.
A ni tko, da je vsakemu tipu všeč, če je njegova punca lepo zrihtana. Na primer, ko gresta nekam ven in je tvoja punca res ful dobro zrihtana (minika, huda bluzica, petke...), da se tipi obračajo za njo. A ni tko, da vam to ful dvigne samozavest, ker veste, da prav ta punca, za katero se obračajo glave ljubi vas?
Potem so tukaj še te tako imenovane barbike, z blond lasmi, oranžnim pudrom, solarijsko poltjo, itd. Zakaj imajo potem take vse fanta? Jst vem, da če bi bla fant se za tako punco ne bi nikoli obrnila kaj šele, da bi bila z njo. In vidim, da take punce sprožajo vse splošna zgražanja, pa vendar so vse zasedene. Ne rečem, take punce si tudi zaslužijo ljubezen in fante, ampak očitno take punce tudi palijo določene osebke moškega spola.
No bom še jst dodala svoj seznam kar me moti pri ženskah na splošno, čeprav nisem fant.
*Vse splošna neurejenost. Kaj mislim s tem? Da mi pride ženska v potrganih jeans hlačah, ne zlikani majici, mastnimi lasmi spetimi v nek razmršen čop in umazanimi čevlji. Taka ženska je zame packa in takoj se vidi koliko da nase in na svojo higieno.
*Ženska, ki ne skrbi za svoj obraz. Razumem, da imajo nekatere punce oz. ženske probleme z aknami, sam sorry danes je na tržišču že toliko teh krem, tonikov in mazil, ki pomagajo taki koži.
*Ženska, ki ima brke in ne populjene obrvi, ali pa še huje obrvi populjene na črtico.
*Ženska, ki je preveč naličena. Res je, da danes spada make-up v osebno higieno, sam res je grdo vidt žensko z oranžno faco z tisto črto na čeljusti, kjer se vidi do kje je namazana, al pa puder na ustnicah je nekaj najbolj nagravžnega. Potem prekomerno namazane trepalnice, ki so vse zlepljene skupaj in po možnosti še kakšne grde modre barve al pa kej. Ženska, ki uporablja premočna senčila za čez dan, z njo je nekaj hudo narobe.
*Ženska, ki smrdi. Poznam nekaj žensk, ki zaudarjajo po švicu-bolezensko ali ne, to je totalno grdo. Jst vem, da se me ženske znamo preveč zgražat nad moškimi neprijetnimi vonji, vendar pogostokrat pa pozabimo, da znajo tud nekatere ženske smrdet.
*Ženske, ki furajo zlate pasove, srebrne superge, armani jaknico,...pač ta bolj južnjaški stil. Aja pa tud moti me, če nosi preveč nakita. Tistega zlatega.
*Grdo mi je če ženska grize nohte in potem take nohte nalakira v neko živo barvo.
*Na živce mi gredo ženske, ki se delajo prisrčno neumne. Ni nič hujšega ko vidiš lepo žensko in potem, ko odpre usta in ti spušča otroške glasove in vse okoli nje je vse tako prisrčno in oh in sploh rožnato, da dobim sladkorno.
*Grdo mi je če ženska preklinja.
*Uff ja pa na živce mi gredo ženske, ki so prikritno narcisoidne. To so ti te ženske, ko namenoma govorijo, da so grde ali pa da jim nekaj ne paše samo zaradi tega, da jim rečeš:''Ah neeee...res ti paše, res si lepa.''
*...
Še bi se našlo. Kar je pa najbolj smešno, jst sploh nisem lezbijka ampak me nekateri izgled oz. obnašanje žensk ful moti in moj seznam je še daljši, sam nočem preveč nakladat. Si morte mislit kako dolg je šele seznam, kaj me moti pri moškem spolu.
A ni tko, da je vsakemu tipu všeč, če je njegova punca lepo zrihtana. Na primer, ko gresta nekam ven in je tvoja punca res ful dobro zrihtana (minika, huda bluzica, petke...), da se tipi obračajo za njo. A ni tko, da vam to ful dvigne samozavest, ker veste, da prav ta punca, za katero se obračajo glave ljubi vas?
Potem so tukaj še te tako imenovane barbike, z blond lasmi, oranžnim pudrom, solarijsko poltjo, itd. Zakaj imajo potem take vse fanta? Jst vem, da če bi bla fant se za tako punco ne bi nikoli obrnila kaj šele, da bi bila z njo. In vidim, da take punce sprožajo vse splošna zgražanja, pa vendar so vse zasedene. Ne rečem, take punce si tudi zaslužijo ljubezen in fante, ampak očitno take punce tudi palijo določene osebke moškega spola.
No bom še jst dodala svoj seznam kar me moti pri ženskah na splošno, čeprav nisem fant.
*Vse splošna neurejenost. Kaj mislim s tem? Da mi pride ženska v potrganih jeans hlačah, ne zlikani majici, mastnimi lasmi spetimi v nek razmršen čop in umazanimi čevlji. Taka ženska je zame packa in takoj se vidi koliko da nase in na svojo higieno.
*Ženska, ki ne skrbi za svoj obraz. Razumem, da imajo nekatere punce oz. ženske probleme z aknami, sam sorry danes je na tržišču že toliko teh krem, tonikov in mazil, ki pomagajo taki koži.
*Ženska, ki ima brke in ne populjene obrvi, ali pa še huje obrvi populjene na črtico.
*Ženska, ki je preveč naličena. Res je, da danes spada make-up v osebno higieno, sam res je grdo vidt žensko z oranžno faco z tisto črto na čeljusti, kjer se vidi do kje je namazana, al pa puder na ustnicah je nekaj najbolj nagravžnega. Potem prekomerno namazane trepalnice, ki so vse zlepljene skupaj in po možnosti še kakšne grde modre barve al pa kej. Ženska, ki uporablja premočna senčila za čez dan, z njo je nekaj hudo narobe.
*Ženska, ki smrdi. Poznam nekaj žensk, ki zaudarjajo po švicu-bolezensko ali ne, to je totalno grdo. Jst vem, da se me ženske znamo preveč zgražat nad moškimi neprijetnimi vonji, vendar pogostokrat pa pozabimo, da znajo tud nekatere ženske smrdet.
*Ženske, ki furajo zlate pasove, srebrne superge, armani jaknico,...pač ta bolj južnjaški stil. Aja pa tud moti me, če nosi preveč nakita. Tistega zlatega.
*Grdo mi je če ženska grize nohte in potem take nohte nalakira v neko živo barvo.
*Na živce mi gredo ženske, ki se delajo prisrčno neumne. Ni nič hujšega ko vidiš lepo žensko in potem, ko odpre usta in ti spušča otroške glasove in vse okoli nje je vse tako prisrčno in oh in sploh rožnato, da dobim sladkorno.
*Grdo mi je če ženska preklinja.
*Uff ja pa na živce mi gredo ženske, ki so prikritno narcisoidne. To so ti te ženske, ko namenoma govorijo, da so grde ali pa da jim nekaj ne paše samo zaradi tega, da jim rečeš:''Ah neeee...res ti paše, res si lepa.''
*...
Še bi se našlo. Kar je pa najbolj smešno, jst sploh nisem lezbijka ampak me nekateri izgled oz. obnašanje žensk ful moti in moj seznam je še daljši, sam nočem preveč nakladat. Si morte mislit kako dolg je šele seznam, kaj me moti pri moškem spolu.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Complicated napisal/-a:Potem so tukaj še te tako imenovane barbike, z blond lasmi, oranžnim pudrom, solarijsko poltjo, itd. Zakaj imajo potem take vse fanta? Jst vem, da če bi bla fant se za tako punco ne bi nikoli obrnila kaj šele, da bi bila z njo. In vidim, da take punce sprožajo vse splošna zgražanja, pa vendar so vse zasedene. Ne rečem, take punce si tudi zaslužijo ljubezen in fante, ampak očitno take punce tudi palijo določene osebke moškega spola.
Na take se ponavadi palijo čefurčki ali pa kaki kvazi čapci, ki pa itak ne morejo predstavljat vseh tipov.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- bonbonchek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Ker se ne morem dat v moško kožo in povedat, kaj me moti pri ženskah... bom pač povedala;
- Moti me, da nekatere prav igrajo neumnice in ne vejo nič same (to je finta na katero menda padajo nekateri fantje) in nič ne znajo in sploh imajo dve levi roki... Potem te pa prav grdo pogledajo, ko poveš npr. pravilen odgovor in se tisti fant zaplete v chit-chat s teboj namesto da bi njej pojasnil kaj in kako je s to stvarjo.
- Moti me, da imajo ženske zanikrna stopala oz. pete. Sedaj poleti je ta trend zelo razširjen; važno da ima sandalčke ki so stali vsaj 250€ ampak očitno nima 20€ da bi šla k pedikerki ali pa si vsaj SAMA uredila lastna stopala...
- Moti me, če se ženska obnaša prostaško ali da je kot kakšen primitiven moški (lezbijke izvzete, tiste pač ki so "butch") - da kolne, pije pivo in rigne, si z roko obriše usta, ...
- Na živce mi grejo dekleta, ki se znajo menit samo o kozmetiki in kakšen parfumček je kupila ta teden, ker se je revica naveličala tistega praktično novega od prejšnega tedna.. Pač nekoristni pogovori, ki se razvlečejo v debato dneva in naredijo svetovni problem v tem, ker pač danes niso dobile željenega odtenka šminke
Mogoče bi še kaj našla, tole je pa top. In ne, da se sama kot ženska ne zanimam za kozmetiko - itak, da se -ampak ne tako da bi pogovor o šminki znala raztegnit na dve uri in delat paniko, ker je ne bom dobila danes ampak šele čez dva dni...
- Moti me, da nekatere prav igrajo neumnice in ne vejo nič same (to je finta na katero menda padajo nekateri fantje) in nič ne znajo in sploh imajo dve levi roki... Potem te pa prav grdo pogledajo, ko poveš npr. pravilen odgovor in se tisti fant zaplete v chit-chat s teboj namesto da bi njej pojasnil kaj in kako je s to stvarjo.
- Moti me, da imajo ženske zanikrna stopala oz. pete. Sedaj poleti je ta trend zelo razširjen; važno da ima sandalčke ki so stali vsaj 250€ ampak očitno nima 20€ da bi šla k pedikerki ali pa si vsaj SAMA uredila lastna stopala...
- Moti me, če se ženska obnaša prostaško ali da je kot kakšen primitiven moški (lezbijke izvzete, tiste pač ki so "butch") - da kolne, pije pivo in rigne, si z roko obriše usta, ...
- Na živce mi grejo dekleta, ki se znajo menit samo o kozmetiki in kakšen parfumček je kupila ta teden, ker se je revica naveličala tistega praktično novega od prejšnega tedna.. Pač nekoristni pogovori, ki se razvlečejo v debato dneva in naredijo svetovni problem v tem, ker pač danes niso dobile željenega odtenka šminke
Mogoče bi še kaj našla, tole je pa top. In ne, da se sama kot ženska ne zanimam za kozmetiko - itak, da se -ampak ne tako da bi pogovor o šminki znala raztegnit na dve uri in delat paniko, ker je ne bom dobila danes ampak šele čez dva dni...
- enaaa*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
to vprašanje je namenjeno tistim ki menijo da mora imeti ženska lepo postavo? kakšna je to za vas? da je res suha povsod ali kako? ker osebno se kar trudim za postavo, ampak imam npr. v primerjavi s trebuhom še vedno veliko zadnjico in stegna. No napišite malo mnenja kakšna je za vas idealna postava
What makes you different..
Makes you beautiful
Makes you beautiful
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov