Moteče stvari na nežnejšem spolu

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 29. Apr. 2010 18:41

joj joj, resno se sprašujem kam gre ta svet, že več ko 5 strani ste zapomnilee z razglabljanjem oz. prepiranjem o tisti slikci, kaj nimatee kaj bolj pametnega delat, ko pa se prepirat na nekem forumu, zunaaj pa sončeek pa lepo vreme... :lol: :eek:
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 29. Apr. 2010 21:12

electra* en mesec prepozna :lol:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 29. Apr. 2010 21:42

nanamiša napisal/-a:electra* en mesec prepozna :lol:

ewo vidiš, sploh nisem gledla datumov...:D
takrat pa še res ni blo sonca ne...;)
natalija123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a natalija123 » 30. Apr. 2010 0:13

Jochie napisal/-a:Rit, joški, kile in vse drugo je zelo prebavljivo, ko se enkrat srečaš z:
- ženska ima vedno prav. kar si ona vbije v glavo, tako mora biti in bo naredila vse, da bo to dosegla. in ker so ženske tečna bitja, bo moški vedno popustil, da bo imel mir.
- ko ženska hoče razrešiti neko zadevo (čeprav je razrešena), bo to tudi naredila. bolj ji moški govori, naj ga pusti pri miru in se umika, bolj bo vrtela gofljo in lezla za moškim.
- ko ženska spusti vetrček, je smešno, ko ga spusti moški, je prasec. se pravi ženske lahko počnejo določene stvari, moški enakih stvari ne smejo početi.
- ženski moraš vsakih 5 minut povedati, da jo imaš rad, da je tvoje sonce, itd, itd, drugače te ona začne o tem spraševati...
- če ti slučajno ne paše seksati, ženske takoj pomislijo na to, da jih nimaš več rad, da imaš drugo in začnejo tako kokodakati in ti stvari očitati (naprej beri drugo točko)

to je zaenkrat vse, bom pa še dopolnjeval...aja, VSE ženske ste iste, da ne bo slučajno kdo mislil, da sem nesrečno poročen! :D

malo pretiravaš.
Libe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Libe » 30. Apr. 2010 8:23

Tastar čisto nič ne pretirava, če si prebrala nasprotno temo kaj ženske moti na tipu je bil kar precej skromen..
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 27. Jun. 2010 21:26

Vidim, da vas je kar nekaj punc napisalo kaj vas moti pri nekaterih drugih puncah. Mene pa bolj kot vse moti hinavščina in obrekovanje. Tega pri tipih ful malo opazim. Npr. če ma tip dobro punco, so drugi veselil zanj, oz. temu ne posvečajo hude pozornosti, če pa ima punca hudega tipa, bi jo pa druge najraj raztrgale od zavisti.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 28. Jun. 2010 12:35

Pri neki "potencialni kandidatki"... ...o zunanjosti nebi izgubljal besed - pač mora me privlačit, neka kemija mora bit itd... če pa že lahko izpostavim 1 stvar me motijo so dlake po rokah - pač kake temne so bol kosmate ko jaz po rokah, to mi je res turnoff - pomojem največji, vse drugo lažje prezrem, pa tut 10kg preveč in makeup-fasado kokr pravte...

OK...
- neizobraženost (+ naravoslovke imajo velik plus pri meni)
- nerazgledanost (da zna o vsaki stvari povedat vsaj en stavek:)...
- brez aktivnosti in ciljev (sam sem zelo ambiciozen, precej karierist, cajta mam mal, poleg tega mam stvari v lajfu, ki so samo moje... vem da se izogibam vsake, ki v lajfu nima kej počet, nima ciljev, svojega lajfa in frendov in pol živi za to, da bo s fantom skos skup, vse skup počet in bo vsaka moja odsotnost cela kriza)
- pomanjkanje smisla za humor (črn humor) - všeč mi je ne, samo da so bejbi kul bolani/pokvarjeni vici, ampak da tut sama pristavi skledico če se jih poka - skratka zgražanje nad takimi štosi me odbija
- preveč tihe, in preveč zgovorne ...noben ekstrem ni OK
- to, da iščejo sanjskega fanta, na koncu pa pristanejo s prvim bedakom ali takim, ki jim teži in jih osvoji zarad ljubega miru ali pa prvi k jih lepš pogleda... in v tem sklopu - da govorijo eno delajo drugo... no na srečo nisem več rosno mlad pa sem bol v družbi 30 letnic, ki že majo precej zadev razpucanih
- malo v prenesenem pomenu: da ji je najbolša revija na svetu Cosmopolitan in najboljši film na svetu Sex v mestu 2 xD

...povem v vezi nekak...

- control freak (nonstop nek kontakt, kje si, kaj si, s kom si... OK - kle je itak to dogovor med dvema in mora bit tko da je obema prav... pa recimo nagnjenost k temu je out)
- ljubosumje (alergije na prijateljice, ki so samo prijateljice me odbija - to, da ko lev gleda kako dobro prijateljico ...odpade)
- to, da ne razume moških potreb po "otročjih" stvareh... moški smo veliki otroci z velikimi igračami... prej ko to osvojite, lažje vam bo
- da ene ne razumejo, da včasih rabi moški svoj mir in da če hoče bit mal sam, da še ne pomeni, da je neki narobe (ampak dobro, to je že specifika dveh individumov - kake mata socialne potrebe, karakter itd...)

...nevem tko iz glave... zihr je še kej:)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 29. Jun. 2010 21:17

UG84 napisal/-a:Vidim, da vas je kar nekaj punc napisalo kaj vas moti pri nekaterih drugih puncah. Mene pa bolj kot vse moti hinavščina in obrekovanje. Tega pri tipih ful malo opazim. Npr. če ma tip dobro punco, so drugi veselil zanj, oz. temu ne posvečajo hude pozornosti, če pa ima punca hudega tipa, bi jo pa druge najraj raztrgale od zavisti.

+1, s tem se ful strinjam. Zelo me tud moti (to opažam pri kar nekaj kolegicah in zato izpostavljam kot del obrekovanja) ocenjevanje novih punc njihovih bivših, ki so a priori glupe, smotane, avšaste, itd., pa z njo niso spregovorile niti besede.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 01. Jul. 2010 13:00

UG84 napisal/-a:Vidim, da vas je kar nekaj punc napisalo kaj vas moti pri nekaterih drugih puncah. Mene pa bolj kot vse moti hinavščina in obrekovanje. Tega pri tipih ful malo opazim. Npr. če ma tip dobro punco, so drugi veselil zanj, oz. temu ne posvečajo hude pozornosti, če pa ima punca hudega tipa, bi jo pa druge najraj raztrgale od zavisti.

Kislo grozdje pač.

Pa itak, da punce najbolj kritizirajo ponavadi kakšno punco, ki je v bistvu lepa.Bejbe, ki je krneki, debela, grda...nobena ne kritizira, ker je ne dojemajo kot konkurenco.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 01. Jul. 2010 13:19

Drži.
enaaa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a enaaa* » 04. Jul. 2010 15:44

Libe napisal/-a:
Jochie napisal/-a:Rit, joški, kile in vse drugo je zelo prebavljivo, ko se enkrat srečaš z:
- ženska ima vedno prav. kar si ona vbije v glavo, tako mora biti in bo naredila vse, da bo to dosegla. in ker so ženske tečna bitja, bo moški vedno popustil, da bo imel mir.
- ko ženska hoče razrešiti neko zadevo (čeprav je razrešena), bo to tudi naredila. bolj ji moški govori, naj ga pusti pri miru in se umika, bolj bo vrtela gofljo in lezla za moškim.
- ko ženska spusti vetrček, je smešno, ko ga spusti moški, je prasec. se pravi ženske lahko počnejo določene stvari, moški enakih stvari ne smejo početi.
- ženski moraš vsakih 5 minut povedati, da jo imaš rad, da je tvoje sonce, itd, itd, drugače te ona začne o tem spraševati...
- če ti slučajno ne paše seksati, ženske takoj pomislijo na to, da jih nimaš več rad, da imaš drugo in začnejo tako kokodakati in ti stvari očitati (naprej beri drugo točko)

to je zaenkrat vse, bom pa še dopolnjeval...aja, VSE ženske ste iste, da ne bo slučajno kdo mislil, da sem nesrečno poročen! :D

Točno tako +1000 za tale post.. Pa še mnogo stvari je, ki se mi jih ne da pisat zdele, ker bi lahko pisal do jutri.. Bistvo je pa že povedal Jochie..Ubistvu na kratko me moti čisto vse na ženskah..

:D amm glede tega da so vse ženske takšne sem skeptična.. to si prav povedal da mamo ženske vedno prav :wink: glede govorjenja kak koga ljubiš in to mam glih obratne izkušnje, kr sem to poslušala nonstop in potem še poslušala ker nisem tega nazaj govorila (haloo)... glede seksa.. pa še osebno nisem doživela da mu ne bi blo do tega, ampak se veselim dneva ko se mi bo tudi to zgodilo.. :D :D
What makes you different..
Makes you beautiful
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 04. Jul. 2010 15:47

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:49, skupaj popravljeno 1 krat.
enaaa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a enaaa* » 05. Jul. 2010 10:10

:D :D
What makes you different..
Makes you beautiful
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 06. Jul. 2010 13:45

A je kje tema moteče stvari na moškem spolu?
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 06. Jul. 2010 13:49

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov