Moteče stvari na nežnejšem spolu

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 31. Mar. 2010 14:29

Smešno je, da ti pljuvaš po nas, na isti način, kot so ble popljuvane une punci.. ti si lih tok siva miška, kot smo me.. ;) zdej pa se odjavljam s te teme, ker se bom še zjokala kako punca še vedno ne dojame bistva, po tem ko je blo razloženo že z vseh strani.

Mejte se lepo..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 31. Mar. 2010 17:02

jullia_ napisal/-a:Cel kup žensk nosi hotke (vključno z mano) in jih pač skombinira s primernejšim zgornjim delom, ne pa z "najkrajšo majčko".

A mi lahko ena medtem, ko izgubljate čas z evvo ipd. bejbami, razloži kaj so sploh hotke? :D Po vsej verjetnosti vem, kako izgledajo, a ne vem, da imajo tako ime, tako da - razsvetlite me punce :oops:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 31. Mar. 2010 17:09

evva napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Res je, da se na zabavah najhitreje opazijo kurbirsko zrihtane punce, tako da me boš res težko opazila :) Medtem ko jaz pri tebi nebi imela tega problema

če se srečava na morju, mogoče res, v nasprotnem me boš pa mogoče zamešala s kako ki je dejansko kurbirsko oblečena, ker si pol mojih postov, kjer sem pisala o oblačenju, spregledala. moj stil v ljubljani za zvečer je eleganten in ne kurbirski. ne rabiš bit užaljena ;)

OMG kera zabavna tema :rofl: evva, a lahko že enkrat nehaš s sivimi miškami, ker jih omenjaš v vsakem f*king postu? Take, ki se rade razodevajo na različne načine, sploh z oblačili, ki več odkrivajo kot zakrivajo, in poskušajo izstopati, so v sebi nesamozavestne, ker se bojijo, da ne izpadejo sive miške. Kakšen kompleks pa to...? :wink:

Sicer pa, to kar je zate elegantno, je lahko za koga drugega kurbirsko.
:D Ever thought about that? A misliš, da se imajo (imate) vse tiste, ki se v svojih očeh pedenajo v nulo, za kurbirsko oblečene? I don`t think so. Vsaka misli, da je bog i batina, even whores.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Mar. 2010 17:12

*Gaja*. Zelo kratke kratke hlače :D Take da se direkt pod ritnicama zaključijo. Nekak tak, oz.tak. Znajo bit pa tud krajše, kej dost daljše pa ne :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 31. Mar. 2010 18:39

emanuela napisal/-a:Ziher so bile urejene na ta način :lol:
Slika
(duck face vključen, gratis)

Matkurba kaj to je blo na kakem pustnem karnevalu slikano al kaj? :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Mar. 2010 18:41

A ti to ni seksi?Ti mišon, ti!
The world is as you are.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 31. Mar. 2010 18:42

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 31. Mar. 2010 19:01

Roberta R. napisal/-a:Smešno je, da ti pljuvaš po nas, na isti način, kot so ble popljuvane une punci.. ti si lih tok siva miška, kot smo me.. ;) zdej pa se odjavljam s te teme, ker se bom še zjokala kako punca še vedno ne dojame bistva, po tem ko je blo razloženo že z vseh strani.
Močan obrambni mehanizem ima, ni kej. :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 31. Mar. 2010 23:11

emanuela napisal/-a:A ti to ni seksi?Ti mišon, ti!

...ne gane me, ne gane me srce je kakor kameeen... :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Mar. 2010 23:13

^^ :D :lol:
Pojdi, preden moj ponos ponižan bo in ranjen....lalala :D
The world is as you are.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 01. Apr. 2010 8:22

evva napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:
Sicer pa - ja, bejbe SO grde. Ravno zarad mejkapa in celotne oprave. Grem stavit, da bi bolj zmerno naličene in lepš oblečene izgledale dosti boljše.
Še to: ask google 'bout "guidettes". To je to.
Jst imam preprostejsi izraz za take: kurbice.

-->predsodek
Toda precej točen predsodek. Izjeme so dovolj redke, da se mi res ne splača takih bab individualno.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 01. Apr. 2010 9:34

...
neflvos
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neflvos » 02. Apr. 2010 18:22

moteče stvarI:
- zadrtneži
- resnično predebeli ljudje
-moški brez humora
-sebičneži
in še kaj bi se našlo :)
Uporabniški avatar
beniaminnie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a beniaminnie » 02. Apr. 2010 18:33

neflvos napisal/-a:moteče stvarI:
- zadrtneži
- resnično predebeli ljudje
-moški brez humora
-sebičneži
in še kaj bi se našlo :)

Naslov teme je Moteče stvari na NEŽNEJŠEM spolu, torej tukaj govorimo o ženskah :wink:
Libe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Libe » 29. Apr. 2010 16:11

Jochie napisal/-a:Rit, joški, kile in vse drugo je zelo prebavljivo, ko se enkrat srečaš z:
- ženska ima vedno prav. kar si ona vbije v glavo, tako mora biti in bo naredila vse, da bo to dosegla. in ker so ženske tečna bitja, bo moški vedno popustil, da bo imel mir.
- ko ženska hoče razrešiti neko zadevo (čeprav je razrešena), bo to tudi naredila. bolj ji moški govori, naj ga pusti pri miru in se umika, bolj bo vrtela gofljo in lezla za moškim.
- ko ženska spusti vetrček, je smešno, ko ga spusti moški, je prasec. se pravi ženske lahko počnejo določene stvari, moški enakih stvari ne smejo početi.
- ženski moraš vsakih 5 minut povedati, da jo imaš rad, da je tvoje sonce, itd, itd, drugače te ona začne o tem spraševati...
- če ti slučajno ne paše seksati, ženske takoj pomislijo na to, da jih nimaš več rad, da imaš drugo in začnejo tako kokodakati in ti stvari očitati (naprej beri drugo točko)

to je zaenkrat vse, bom pa še dopolnjeval...aja, VSE ženske ste iste, da ne bo slučajno kdo mislil, da sem nesrečno poročen! :D

Točno tako +1000 za tale post.. Pa še mnogo stvari je, ki se mi jih ne da pisat zdele, ker bi lahko pisal do jutri.. Bistvo je pa že povedal Jochie..Ubistvu na kratko me moti čisto vse na ženskah..

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov