Moteče stvari na nežnejšem spolu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Smešno je, da ti pljuvaš po nas, na isti način, kot so ble popljuvane une punci.. ti si lih tok siva miška, kot smo me.. zdej pa se odjavljam s te teme, ker se bom še zjokala kako punca še vedno ne dojame bistva, po tem ko je blo razloženo že z vseh strani.
Mejte se lepo..
Mejte se lepo..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
jullia_ napisal/-a:Cel kup žensk nosi hotke (vključno z mano) in jih pač skombinira s primernejšim zgornjim delom, ne pa z "najkrajšo majčko".
A mi lahko ena medtem, ko izgubljate čas z evvo ipd. bejbami, razloži kaj so sploh hotke? Po vsej verjetnosti vem, kako izgledajo, a ne vem, da imajo tako ime, tako da - razsvetlite me punce
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
evva napisal/-a:*mala* napisal/-a:Res je, da se na zabavah najhitreje opazijo kurbirsko zrihtane punce, tako da me boš res težko opazila Medtem ko jaz pri tebi nebi imela tega problema
če se srečava na morju, mogoče res, v nasprotnem me boš pa mogoče zamešala s kako ki je dejansko kurbirsko oblečena, ker si pol mojih postov, kjer sem pisala o oblačenju, spregledala. moj stil v ljubljani za zvečer je eleganten in ne kurbirski. ne rabiš bit užaljena
OMG kera zabavna tema evva, a lahko že enkrat nehaš s sivimi miškami, ker jih omenjaš v vsakem f*king postu? Take, ki se rade razodevajo na različne načine, sploh z oblačili, ki več odkrivajo kot zakrivajo, in poskušajo izstopati, so v sebi nesamozavestne, ker se bojijo, da ne izpadejo sive miške. Kakšen kompleks pa to...?
Sicer pa, to kar je zate elegantno, je lahko za koga drugega kurbirsko.
Ever thought about that? A misliš, da se imajo (imate) vse tiste, ki se v svojih očeh pedenajo v nulo, za kurbirsko oblečene? I don`t think so. Vsaka misli, da je bog i batina, even whores.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
*Gaja*. Zelo kratke kratke hlače Take da se direkt pod ritnicama zaključijo. Nekak tak, oz.tak. Znajo bit pa tud krajše, kej dost daljše pa ne
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
emanuela napisal/-a:Ziher so bile urejene na ta način
(duck face vključen, gratis)
Matkurba kaj to je blo na kakem pustnem karnevalu slikano al kaj?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Močan obrambni mehanizem ima, ni kej.Roberta R. napisal/-a:Smešno je, da ti pljuvaš po nas, na isti način, kot so ble popljuvane une punci.. ti si lih tok siva miška, kot smo me.. zdej pa se odjavljam s te teme, ker se bom še zjokala kako punca še vedno ne dojame bistva, po tem ko je blo razloženo že z vseh strani.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Toda precej točen predsodek. Izjeme so dovolj redke, da se mi res ne splača takih bab individualno.evva napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Jst imam preprostejsi izraz za take: kurbice.purple_rain napisal/-a:
Sicer pa - ja, bejbe SO grde. Ravno zarad mejkapa in celotne oprave. Grem stavit, da bi bolj zmerno naličene in lepš oblečene izgledale dosti boljše.
Še to: ask google 'bout "guidettes". To je to.
-->predsodek
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
beniaminnie - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
neflvos napisal/-a:moteče stvarI:
- zadrtneži
- resnično predebeli ljudje
-moški brez humora
-sebičneži
in še kaj bi se našlo
Naslov teme je Moteče stvari na NEŽNEJŠEM spolu, torej tukaj govorimo o ženskah
- Libe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 4. 2010
Jochie napisal/-a:Rit, joški, kile in vse drugo je zelo prebavljivo, ko se enkrat srečaš z:
- ženska ima vedno prav. kar si ona vbije v glavo, tako mora biti in bo naredila vse, da bo to dosegla. in ker so ženske tečna bitja, bo moški vedno popustil, da bo imel mir.
- ko ženska hoče razrešiti neko zadevo (čeprav je razrešena), bo to tudi naredila. bolj ji moški govori, naj ga pusti pri miru in se umika, bolj bo vrtela gofljo in lezla za moškim.
- ko ženska spusti vetrček, je smešno, ko ga spusti moški, je prasec. se pravi ženske lahko počnejo določene stvari, moški enakih stvari ne smejo početi.
- ženski moraš vsakih 5 minut povedati, da jo imaš rad, da je tvoje sonce, itd, itd, drugače te ona začne o tem spraševati...
- če ti slučajno ne paše seksati, ženske takoj pomislijo na to, da jih nimaš več rad, da imaš drugo in začnejo tako kokodakati in ti stvari očitati (naprej beri drugo točko)
to je zaenkrat vse, bom pa še dopolnjeval...aja, VSE ženske ste iste, da ne bo slučajno kdo mislil, da sem nesrečno poročen!
Točno tako +1000 za tale post.. Pa še mnogo stvari je, ki se mi jih ne da pisat zdele, ker bi lahko pisal do jutri.. Bistvo je pa že povedal Jochie..Ubistvu na kratko me moti čisto vse na ženskah..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov