Moteče stvari na nežnejšem spolu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
buubbika napisal/-a:evva napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Kakšna fovšija? Cel kup žensk nosi hotke (vključno z mano) in jih pač skombinira s primernejšim zgornjim delom, ne pa z "najkrajšo majčko".
...ja kul a ne, če ti tko praviš . Drgač pa lej, razumem kaj hočeš povedat: jaz tud recimo v ljubljani če grem ven žurat gledam : če je dekolte, potem ni trebuha, če je trebuh, potem ni dekolteja in podobno... ampak ženska, na morju je druga atmosfera, spomni se name ko boš nekje v Španiji, Grčiji al pa kjerkoli drugje žurala poleti - razen na kaki Djerbi
Jaz ne vem, ali prav razumem? Ti nosiš majčke, s kateram kažeš trebuh?
sori, šele zdej sem vidla... poleti imam na morju tud kako tako majčko. what s your point?
-
evva - Kofetarica
buubbika napisal/-a:Verjemi da take punce, ki majo kaj za pokazat, poleg tega pa so še luštne, dobijo (večinoma) najboljše tipe (ki ni vedno zabit, poceni in ne vem kaj še vse), ker sive miši se do njih itak ne upajo stopit.
Kolikor jaz vem, tisti tipi, ki imajo kaj v glavi, ne gledajo toliko/samo na velikost košarice in lepo oblikovano, čvrsto ritko, dolge noge, ... Jim je bolj pomembna notranja lepota. Seveda, če je v vprašanju zveza in ne ONS.
seveda je notranja lepota bolj pomembna, ampak videz je prvo kar na človeku opaziš. jaz če bi bla tip, bi prvo stopila do ženske, ki ima lep obraz, mogoče tud dekolte, lepo zadnjico, kot do neke sive miške, štekaš? notranja lepota se šele potem pokaže. kdo pa pravi da so ženske, ki ne kažejo svojega dekolteja ali trebuščka ali česarkoli drugega bolj prijetne al pa pametne od taprvih??
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
buubbika napisal/-a:Verjemi da take punce, ki majo kaj za pokazat, poleg tega pa so še luštne, dobijo (večinoma) najboljše tipe (ki ni vedno zabit, poceni in ne vem kaj še vse), ker sive miši se do njih itak ne upajo stopit.
Kolikor jaz vem, tisti tipi, ki imajo kaj v glavi, ne gledajo toliko/samo na velikost košarice in lepo oblikovano, čvrsto ritko, dolge noge, ... Jim je bolj pomembna notranja lepota. Seveda, če je v vprašanju zveza in ne ONS.
Ok, to je kar mal preveč idealistična izjava.. itak, da mora bit tut ena privlačnost, sam seveda, 100 ljudi, 100 okusov o tem kaj je lepo in kaj ne..
mora pa bit nekaj na tebi, da tip sploh stopi do tebe, oz. dobi željo po tem da te spozna..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pardon, fala sive miši in sive miške v isto košaro
Kak bi rada vidla kakšno to majčko v katerih žuraš ti po v LJ.
Sicer če te kje vidm, bom vsaj vedla katera si
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Pa če smo že pri tem, jaz npr se neb nikol družla z osebo (ne glede na to a si m al ž), ki se izraža: "...vreden pol konjske fige --> lol skje pa si? pa brez zamere wink
Bom vzela tole izjavo v obzir, da bom v prihodnosti vedela, s čim lahko od sebe odženem kakšno kokoško.
-
evva - Kofetarica
*mala* napisal/-a:Pardon, fala sive miši in sive miške v isto košaro
pocukaj me, ker jaz verjetno ne bom vedla kera si ti, ponavad sivih mišk ne opazim
Zadnjič spremenil evva, dne 31. Mar. 2010 14:11, skupaj popravljeno 1 krat.
-
evva - Kofetarica
tmis_ napisal/-a:Pa če smo že pri tem, jaz npr se neb nikol družla z osebo (ne glede na to a si m al ž), ki se izraža: "...vreden pol konjske fige --> lol skje pa si? pa brez zamere wink
Bom vzela tole izjavo v obzir, da bom v prihodnosti vedela, s čim lahko od sebe odženem kakšno kokoško.
vse je za nekaj koristno
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Do zdaj si nas kar nekaj označila za sive miške, sama pa sebe povzdiguješ v višave.
Če si že tako glasna, zakaj enostavno ne prilepiš slikce?Še jaz sem radovedna postala, ktera Gisele nas meče vse po vrsti v en koš.
Ne vem pa, kako ti ni jasno.Ves čas se zapletaš, ves čas si ti naj naj, ampak....kaj nam pomagajo besede?
Če si že tako glasna, zakaj enostavno ne prilepiš slikce?Še jaz sem radovedna postala, ktera Gisele nas meče vse po vrsti v en koš.
Ne vem pa, kako ti ni jasno.Ves čas se zapletaš, ves čas si ti naj naj, ampak....kaj nam pomagajo besede?
The world is as you are.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Tut mene zanima pav med sivimi miškami..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
evva napisal/-a:*mala* napisal/-a:Pardon, fala sive miši in sive miške v isto košaro
pocukaj me, ker jaz verjetno ne bom vedla kera si ti, ponavad sivih mišk ne opazim
Res je, da se na zabavah najhitreje opazijo kurbirsko zrihtane punce, tako da me boš res težko opazila Medtem ko jaz pri tebi nebi imela tega problema
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ker te tvoje "sive miške" pa ne morjo bit lepe punce, al kako?evva napisal/-a:seveda je notranja lepota bolj pomembna, ampak videz je prvo kar na človeku opaziš. jaz če bi bla tip, bi prvo stopila do ženske, ki ima lep obraz, mogoče tud dekolte, lepo zadnjico, kot do neke sive miške, štekaš? notranja lepota se šele potem pokaže. kdo pa pravi da so ženske, ki ne kažejo svojega dekolteja ali trebuščka ali česarkoli drugega bolj prijetne al pa pametne od taprvih??
In to, kar zdej opisuješ, je pač postava - izhodiščni problem zadnjih parih strani pa je kako nekatere to postavo "opremijo".
-
evva - Kofetarica
oh punce drage, kot prvo nikjer nisem rekla, da sem lepa, najlepša, popolna in ne vem kaj še vse, ne polagajte mi besed v usta, rekla sem edino, da sem sama s sabo zadovoljna in hvala bogu da nisem siva miška. in sem tudi povedala kaka je razlika med samozavestno žensko in sivo miško/mišjo. to je samo moje mnenje, kaj se obremenjujete?
kot drugo pa ve bi spljuvale še tako lepo sliko, verjamem da bi zaradi lastnih kompleksov na vsaki sliki našle napako, tega zadovoljstva vam pa žal ne privoščim. mate dost luštnih punc v real life-u, na katerih zdravite komplekse... sem vesela za vas, po eni strani se mi zdi pa to zelo žalostno
kot drugo pa ve bi spljuvale še tako lepo sliko, verjamem da bi zaradi lastnih kompleksov na vsaki sliki našle napako, tega zadovoljstva vam pa žal ne privoščim. mate dost luštnih punc v real life-u, na katerih zdravite komplekse... sem vesela za vas, po eni strani se mi zdi pa to zelo žalostno
-
evva - Kofetarica
*mala* napisal/-a:evva napisal/-a:*mala* napisal/-a:Pardon, fala sive miši in sive miške v isto košaro
Res je, da se na zabavah najhitreje opazijo kurbirsko zrihtane punce, tako da me boš res težko opazila Medtem ko jaz pri tebi nebi imela tega problema
če se srečava na morju, mogoče res, v nasprotnem me boš pa mogoče zamešala s kako ki je dejansko kurbirsko oblečena, ker si pol mojih postov, kjer sem pisala o oblačenju, spregledala. moj stil v ljubljani za zvečer je eleganten in ne kurbirski. ne rabiš bit užaljena
-
evva - Kofetarica
buubbika napisal/-a:Ti si imela več kot očitno zelo boleče otroštvo/najstništvo, da imaš tak odnos do ljudi. Saj te ne napadamo. Samo KOMENTIRAMO, debatiramo.
kje sem pa rekla, da me napadate? oh punca, za moje otroštvo/najstništvo ne skrbi Slovenija je vse prepolna zavistnežev - Sosed sosedu še katrce ne privošči, kaj šele hudo ženo , to je splošno znano dejstvo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov