Moteče stvari na nežnejšem spolu

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 30. Mar. 2010 19:25

nanamiša napisal/-a:torej sem jaz zelo neurejena :lol:

Mogoče. Ne poznam te, tako da zagotovo ne bom sodil.

Tudi ne rabim, da je ženska takšna prav vsak dan. Ampak tem pogosteje jo vidim blizu temu, tem bolje. ;)

Aja, disclaimer: sem totalen dvoličnež, ker sem sam, v primerjavi z vsemi temi kriteriji, neurejen. :razz:

V principu ne bom ženski zameril, če je zrihtana ravno toliko, kot jaz - da je umita in pobrita. (Tudi spodaj, bi bilo fajn.)

Če vidim pa kaj več kot to, pa toliko bolje. :razz:
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 19:30

ok, naštel si logične stvari. kul. in tud te punce na sliki niso pojem božanske lepote, če se že gremo neko estetiko. Mi pa je smešno ko nekdo trdi, da so grde, cirkusantke in ne vem kaj še vse, ker to (vsaj za moje pojme) očitno niso. Se strinjam, make-up res ni perfekten in tud stajling ni lih po mojem okusu, ampak ne morem pa rečt da so grde, ker niso, men so čist luštne (z izjemo temnolaske skrajno levo, ki mi ni preveč simpatična), treba pa je tud upoštevat, da je ta fotka po vsej verjetnosti iz kakega diskača in haloo vsaka ženska ve, da se za v diskač drgač našminka kokr za čez dan, in ja, tole je mal bolj močen make-up, ampak ni problem niti v make-upu, niti v oblekah punce moje drage, problem je v glavi. Tud če bi prlimal ne vem kako hudo bejbo gor, bi se zihr kera najdla (v bistvu večina vas), ki bi našla napako, o tem jaz govorim :roll: .
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 30. Mar. 2010 19:33

^^Meni je ravno čist ta leva še najbolj znosna. Ona se vsaj smeje, ostale pa so neke...čudne, glej, kaj naj rečem. Saj ravno stajling in makeup jih dela takšne. Pa solarij, seveda. Brez tega bi verjetno izgledale solidno.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Mar. 2010 19:36

evva napisal/-a:ok, naštel si logične stvari. kul. in tud te punce na sliki niso pojem božanske lepote, če se že gremo neko estetiko. Mi pa je smešno ko nekdo trdi, da so grde, cirkusantke in ne vem kaj še vse, ker to (vsaj za moje pojme) očitno niso. Se strinjam, make-up res ni perfekten in tud stajling ni lih po mojem okusu, ampak ne morem pa rečt da so grde, ker niso, men so čist luštne (z izjemo temnolaske skrajno levo, ki mi ni preveč simpatična), treba pa je tud upoštevat, da je ta fotka po vsej verjetnosti iz kakega diskača in haloo vsaka ženska ve, da se za v diskač drgač našminka kokr za čez dan, in ja, tole je mal bolj močen make-up, ampak ni problem niti v make-upu, niti v oblekah punce moje drage, problem je v glavi. Tud če bi prlimal ne vem kako hudo bejbo gor, bi se zihr kera najdla (v bistvu večina vas), ki bi našla napako, o tem jaz govorim :roll: .

nas pa dobro poznaš.. :roll:

tut ne vem kje je blo rečeno da so cirkusantke ali grde, ali celo, da smo mi pa lepše?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Mar. 2010 19:37

evva, kot da si toplo vodo odkrila.Katera je pa napisala, kakšne so drugače?
Sploh pa, a je važno?
Pod tem oranžnim tonom je vpr kakšna koža, verjetno cela utrujena.
In cunje so kurbish, no ja, to niti ne toliko, kot so grde.
Tako da sploh ni važno kakšne bi lahko bile, ampak kakšne so.
In če hodiš kaj žurat-polno punc se našminka močneje kot podnevi, tudi oblečejo se ponavadi drugače-ampak še vedno v meji normale in okusa, nihče nima rad larf (mask) okrog sebe.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 30. Mar. 2010 19:40

Zanimivo bi jih bilo videti brez te tone pudra ki ga imajo na sebi, maskare, šminke...

Men osebno je takšna ženska grda, ker me močan makeup in takšna oblačila ne pritegnejo. Da je res lepa bi lahko rekla šele takrat ko bi se znebila te fasade.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 19:40

emanuela napisal/-a:evva, kot da si toplo vodo odkrila.Katera je pa napisala, kakšne so drugače?
Sploh pa, a je važno?
Pod tem oranžnim tonom je vpr kakšna koža, verjetno cela utrujena.
In cunje so kurbish, no ja, to niti ne toliko, kot so grde.
Tako da sploh ni važno kakšne bi lahko bile, ampak kakšne so.
In če hodiš kaj žurat-polno punc se našminka močneje kot podnevi, tudi oblečejo se ponavadi drugače-ampak še vedno v meji normale in okusa, nihče nima rad larf (mask) okrog sebe.

sem skor 100% da ti je kera taka speljala kakega tipa, če ti ga ni, ti ga pa zihr bo! Se boš še spomnila mojih besed hahaha :wink:
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 19:41

Roberta R. napisal/-a:
evva napisal/-a:ok, naštel si logične stvari. kul. in tud te punce na sliki niso pojem božanske lepote, če se že gremo neko estetiko. Mi pa je smešno ko nekdo trdi, da so grde, cirkusantke in ne vem kaj še vse, ker to (vsaj za moje pojme) očitno niso. Se strinjam, make-up res ni perfekten in tud stajling ni lih po mojem okusu, ampak ne morem pa rečt da so grde, ker niso, men so čist luštne (z izjemo temnolaske skrajno levo, ki mi ni preveč simpatična), treba pa je tud upoštevat, da je ta fotka po vsej verjetnosti iz kakega diskača in haloo vsaka ženska ve, da se za v diskač drgač našminka kokr za čez dan, in ja, tole je mal bolj močen make-up, ampak ni problem niti v make-upu, niti v oblekah punce moje drage, problem je v glavi. Tud če bi prlimal ne vem kako hudo bejbo gor, bi se zihr kera najdla (v bistvu večina vas), ki bi našla napako, o tem jaz govorim :roll: .

tut ne vem kje je blo rečeno da so cirkusantke ali grde, ali celo, da smo mi pa lepše?

preber par strani nazaj, pa vpraš še enkrat, mogoče ti pa tud takrat še vedno ne bo jasno :roll:
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 19:43

nanamiša napisal/-a:Zanimivo bi jih bilo videti brez te tone pudra ki ga imajo na sebi, maskare, šminke...

Men osebno je takšna ženska grda, ker me močan makeup in takšna oblačila ne pritegnejo. Da je res lepa bi lahko rekla šele takrat ko bi se znebila te fasade.

koga briga če je res lepa, v tem diskaču se je zihr vsak tip obrnu za njo (pa verjemi ne zato, ker je grda al pa cirkusantka ;) ), ženske okrog njih so mele pa take zavistne komentarje kot jih mate ve tu!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Mar. 2010 19:47

Ojej...še dobro, da ne padam na tipe, ki bi jim bili všeč takšni tipi žensk.
In evva, to ni bil ravno dober argument...pišeš, kot da je samo takšen tip žensk privlačen za tipe in kot da se ostale sekiramo zaradi tega :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Mar. 2010 19:49

In če nisi opazila komentarjev tipov...dobre so samo za podri in bejži.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Mar. 2010 19:50

evva napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:

preber par strani nazaj, pa vpraš še enkrat, mogoče ti pa tud takrat še vedno ne bo jasno :roll:

Mogoče pa tebi še ni jasno, pa si še enkrat preberi, da so komentarji namenjeni njihovi "urejenosti", ne da so grde, ampak grdo nališpane.. :roll:
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 30. Mar. 2010 19:50

Normalno da nobenega ne briga kako one v resnici izgledajo. Ampak če si že rekla da ne moremo rečt da so grde, sem ti odgovorila da jaz lahko in zakaj.

In niti malo nisem zavistna, nevem zakaj bi bila. Srečam takšnih pičk vsak dan kr dost in bi se lahko od zavisti že pojedla :D
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 30. Mar. 2010 20:08

evva napisal/-a:koga briga če je res lepa, v tem diskaču se je zihr vsak tip obrnu za njo (pa verjemi ne zato, ker je grda al pa cirkusantka ;) ), ženske okrog njih so mele pa take zavistne komentarje kot jih mate ve tu!

Ti res ne razumeš. Ni nam vsem prioriteta štet, koliko tipov se bo za nami obračalo. Jaz lahko pritegnem vsaj toliko pogledov kot te klovnese, samo se mi ne zdi vredno, ker:
a) mi to ne predstavlja nobenega izziva. Najlažje se je pa napol slečt in paradirat pred pijanimi tipi, valjda se vsi obračajo.
Jaz tipe impresioniram na drug način. Ni nas veliko, ki poznamo način obdavčitve študentskega dela, vemo, kaj je Linux, in kdo danes špila v Ligi prvakov. Joške imamo pa vse.
b) mi na dolgi rok tisoč oči na mojem dekolteju nič ne nuca, ker ne iščem tipa, ki bi padal na tako poceni fore.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 31. Mar. 2010 3:59

^^jullia_ strikes again! :top:

Horus napisal/-a:Dr. Monkey B. S. Niss

*predlaga nova pravila za forum. Vsak si izbere imaginarno osebo, ki bi rad bil, in v njenem imenu zacne pisati.

DIBBS ON MICKEY MOUSE!*
:rofl: na cel post; jz sem za!
BTW, ain't it "dibs"? "Look up "dibs" in Wikipedia."

evva napisal/-a:Ti se barvaš, ker nisi zadovoljna, vidiš, jaz se barvam zato, ker mislim, da mi mogoče ta barva bolje pristoji k obrazu kot una. Vsak drugače. Seveda je med operacijo in barvanjem razlika, ampak razlog je bil pri meni enak. Vsakomur svoje :wink:
To si samo z drugimi besedami povedala, da ti prejšnje stanje ni bilo všeč = nisi bila zadovoljna z njim.
Sploh pa, kaj se tolk matraš z zagovarjanjem svojega prav over and over? Poveš enkrat, ajd, nej ti bo dvakrat, ne pa v nedogled - hkrati pa tuliš kako ti je vseeno kaj drugi mislijo..

Sicer pa - ja, bejbe SO grde. Ravno zarad mejkapa in celotne oprave. Grem stavit, da bi bolj zmerno naličene in lepš oblečene izgledale dosti boljše.
Še to: ask google 'bout "guidettes". To je to.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov