Moteče stvari na nežnejšem spolu

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Mar. 2010 18:08

Odkokodakaj.Hvala.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 18:09

:lol: sivim miškam prav privoščim, da se imajo s čim ukvarjati ko tkole šimfajo, ker same nase očitno bolj malo dajo :roll:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Mar. 2010 18:12

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 30. Mar. 2010 18:14

evva napisal/-a: Gre se za to, da sem jaz perfekcionistka v določenih stvareh in ker imam sicer dosti ženstveno postavo, male prsi, niso bile skladne s tem. Zato sem si jih šla povečat in sedaj sem še bolj zadovoljna sama s sabo kot prej :twisted:

Heh, kakšne bučke trosiš. Kaj drugega je to, da te neskladnost telesa moti do te mere, da se odločiš za operacijo, drugo kot nezadovoljstvo s svojim telesom?
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 18:16

hahah horus, nikjer nisem rekla da sem oh in sploh, rekla sem da sem sama s sabo zadovoljna, kaj veš mogoče sem pa grda. ah, važn da nism siva miška hahahhah :wink:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Mar. 2010 18:18

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 30. Mar. 2010 18:19

V bistvu ni treba, da ti na besedo verjamemo, da nisi siva miška. This thread is worthless without pics :P
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 18:21

tmis_ napisal/-a:
evva napisal/-a: Gre se za to, da sem jaz perfekcionistka v določenih stvareh in ker imam sicer dosti ženstveno postavo, male prsi, niso bile skladne s tem. Zato sem si jih šla povečat in sedaj sem še bolj zadovoljna sama s sabo kot prej :twisted:

Heh, kakšne bučke trosiš. Kaj drugega je to, da te neskladnost telesa moti do te mere, da se odločiš za operacijo, drugo kot nezadovoljstvo s svojim telesom?

šlo se je za vprašanje zakaj pa ne, če lahko? Bilo je že prej lepo, ampak če je lepo lepše, zakaj ne? Tud ženska se ne pobarva na drugo barvo las vedno zato ker je tooolk nezadovoljna, ampak zato ker se ji zdi da bo ta barva mogoče bolje pasala k njenemu obrazu. Glej če bi ti povedala s čim sem se ukvarjala včasih še preden sem si povečala prsi, bi vedla da nimam problemov s samozavestjo, niti jih prej nisem imela, ampak nimam potrebe po tem, ker si samo ena forumašica, ki ji ne rabim razlagat svojega osebnega življenja.

Sploh pa vrni se na temo! Mnenja sivih mišk me ne ganejo :wink:
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 18:22

Horus napisal/-a:Kar je ocitno je le to, da si resnicno prepricana, da si drugacna, in iz osnovne psihologije lahko sklepamo, da si prepricana, da si boljsa, saj tisti, ki mislijo, da so slabsi, tega ne trobijo naokoli.

Kakorkoli ze, jasno je, da se na vse pretege trudis biti "boljsa" od sivih misk, kar nekako ni lastnost samozavestnih ljudi.

...je rekel DR... who?
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Mar. 2010 18:28

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Mar. 2010 18:33

evva napisal/-a:
tmis_ napisal/-a:

šlo se je za vprašanje zakaj pa ne, če lahko? Bilo je že prej lepo, ampak če je lepo lepše, zakaj ne? Tud ženska se ne pobarva na drugo barvo las vedno zato ker je tooolk nezadovoljna, ampak zato ker se ji zdi da bo ta barva mogoče bolje pasala k njenemu obrazu. Glej če bi ti povedala s čim sem se ukvarjala včasih še preden sem si povečala prsi, bi vedla da nimam problemov s samozavestjo, niti jih prej nisem imela, ampak nimam potrebe po tem, ker si samo ena forumašica, ki ji ne rabim razlagat svojega osebnega življenja.

Js se barvam, zato ker nisem zadovoljna z svojo barvo las, ne zato ker se lahko. In barvanje las, ali povečanje prsi je velika razlika.. in očitno ti je mar tuje mnenje, če vedno znova in znova razlagaš zakaj si se tako odločila. Mene briga, pač si si jih povečala, zdej si pa zadovoljna. Super.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 18:38

Roberta R. napisal/-a:
evva napisal/-a:
tmis_ napisal/-a:

Js se barvam, zato ker nisem zadovoljna z svojo barvo las, ne zato ker se lahko. In barvanje las, ali povečanje prsi je velika razlika.. in očitno ti je mar tuje mnenje, če vedno znova in znova razlagaš zakaj si se tako odločila. Mene briga, pač si si jih povečala, zdej si pa zadovoljna. Super.

motiš se. ne briga me za mnenje tam nekih forumašic, ki jih sploh ne poznam, tle med nami se trenutno samo odvija komunikacija, saj to je forum a ne? in ker trenutno nimam nič pametnejšega za počet, komuniciram s forumaši... če bi me brigalo za mnenje, bi ji z določenimi dejstvi iz svojega zasebnega življenja dokazala, da se moti, ampak kot pravim, me ne briga kaj si mislijo sive miške.

Ti se barvaš, ker nisi zadovoljna, vidiš, jaz se barvam zato, ker mislim, da mi mogoče ta barva bolje pristoji k obrazu kot una. Vsak drugače. Seveda je med operacijo in barvanjem razlika, ampak razlog je bil pri meni enak. Vsakomur svoje :wink:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 30. Mar. 2010 18:44

emanuela napisal/-a:Ziher so bile urejene na ta način :lol:
Slika
(duck face vključen, gratis)

Dokler sem bil še samski in sem pač okoli "športal", sem imel take najraje.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 30. Mar. 2010 19:20

Roberta R. napisal/-a:nevem, sej si lahko urejen tut brez kilo ličil ali petk in miniča.. ne vem o kakšni urejenosti zdej tuki govorimo?

Urejenost, o kateri govorim, vključuje tole:
  • Perfektna frizura, čisti lasje.
  • Brezhibne obrvi.
  • Makeup, kot bi ji ga dal profesionalec - da obraz izgleda, kot da je ženska sama po sebi perfektna, ne kot da ima na sebi masko iz pudra.
  • Elegantni uhani.
  • Čisti, lepo oblikovani, lepo nalakirani nohti.
  • Noge brez ene dlake. (Potencialno tudi roke, ampak ni nujno, če je blond in ima redke dlake.)
  • Urejeni prsti na nogah.
  • Obleka, ki poudari privlačne lastnosti postave. Lahko elegantna, lahko seksi, lahko izzivalna - karkoli. Važno je, da je skladno in da ni oblečena kot v vrečo.
Punce na tisti fotki mi izgledajo, kot da so tako naličene za štos. V tem primeru je štos dober, ker so privlačne. Če ni mišljeno kot štos, ali če so tako celo naličene vsak dan, potem je pa z njimi seveda nekaj narobe. :)
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 30. Mar. 2010 19:24, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 30. Mar. 2010 19:23

torej sem jaz zelo neurejena :lol:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov