Moteče stvari na nežnejšem spolu

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Mar. 2010 17:35

evva- Po čem ti pa te punce na sliki izžarevajo samozavest?

Firbec pač :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Mar. 2010 17:35

tmis_ napisal/-a:
sama se sicer ne bi tko oblekla za ven, ampak če bi bla tip, bi mi zihr v oči padle, ker jim na faci piše da so samozavestne.

Samozavest ni to, da si upaš paradirat naokoli s pol razkritim modrcem. Ne vem zakaj je taka tendenca po tem, da se označuje ljudi, ki se ven mečejo, za samozavestne.

točno, men to bl sliči ne pomankanje samozavesti.. ena, pardon izrazu "attention whore", ki mora biti z vseh strani oboževana, da se počuti dobro.. ne vem js tega ne rabim..

pa btw evva, zarad mene tut če tipi padajo na take bejbe, js sm daleč od podobe teh žensk, kar se tiče oprave in make-upa, pa nisem nikol bla zapostavljena s strani moških ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 17:36

positive vibration napisal/-a:
evva napisal/-a:seveda sem pomislila, ampak to je samotolažba. men so pa recimo te punce čist luštne. sama se sicer ne bi tko oblekla za ven, ampak če bi bla tip, bi mi zihr v oči padle, ker jim na faci piše da so samozavestne. sive miške, ki so glasne samo na forumu, mene če bi bla tip niti pod razno ne bi zanimale. razen če bi se našla kaka huda (in zanimiva seveda :) ), ampak take ponavadi če imajo dost samozavesti, ne boš videl tolk pljuvat drugih žensk, ki očitno niso grde. v tem je moj point, sama fovšija (pri ženskah) in tolažba, ker pri taki nima šans (pri moških)! :D

Okej, pač ti je všeč p0rnface. Saj, glej, če ti je to cilj, ti kr nadaljuj v tej smeri, začela si že dobro Slika
Tem ženskam na faci piše kvečjemu, da ga že dolgo niso fasale :D
Sorry, meni je tak izgled grotesken, daleč od lepote.

Kul, tvoje mnenje pač. Vsak ima svojega, tudi jaz ga imam :wink: .
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 17:37

Roberta R. napisal/-a:
tmis_ napisal/-a:
sama se sicer ne bi tko oblekla za ven, ampak če bi bla tip, bi mi zihr v oči padle, ker jim na faci piše da so samozavestne.

Samozavest ni to, da si upaš paradirat naokoli s pol razkritim modrcem. Ne vem zakaj je taka tendenca po tem, da se označuje ljudi, ki se ven mečejo, za samozavestne.

točno, men to bl sliči ne pomankanje samozavesti.. ena, pardon izrazu "attention whore", ki mora biti z vseh strani oboževana, da se počuti dobro.. ne vem js tega ne rabim..

pa btw evva, zarad mene tut če tipi padajo na take bejbe, js sm daleč od podobe teh žensk, kar se tiče oprave in make-upa, pa nisem nikol bla zapostavljena s strani moških ;)

ti si samo forumašica, jaz te ne poznam v živo, ne vem kakšna si kot oseba, niti kako zgledaš, tko da ti verjamem na besedo :twisted:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Mar. 2010 17:38

Jaz vidim...to smo očitno take, ki imamo svoje joške, svoj naravni ten kože in smo kar smo grde in podobno.
Kakorkoli, vsak zagovarja sebi podobne, kajneda, evva?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Mar. 2010 17:39

ni ti treba, ne bom zarad tega ponoč bedela ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 17:43

emanuela napisal/-a:Jaz vidim...to smo očitno take, ki imamo svoje joške, svoj naravni ten kože in smo kar smo grde in podobno.
Kakorkoli, vsak zagovarja sebi podobne, kajneda, evva?

Jaz ne vidim podobnosti sebe s temi puncami, ker nisem niti pol tolko zagorela, nimam tako velikih jošk (čeprav imam umetne! btw njene mi zgledajo naravne), niti se ne oblačim tako. Edina podobnost je mogoče, da se počutim perfektno v svoji koži, tako kot se tudi njim vidi da se v svoji. Drugače pa ja, vsak zagovarja sebi podobno - misleče!

Hahah, prav smešne ste kako me napadate, pač rekla sem da mi je smešno kok se vam vidi da ste fouš, kaj se bunite, to je pač moje mnenje. Pa noben ni reku da ste grde, rekla sem samo da sem mnenja da ste sive miške - ženske in tipi, ki ste tu gor pljuvali.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Mar. 2010 17:47

Raje sem t.i. siva miška...ker te ženske, koliko so samozavestne, toliko so burleskne s tako opravo.
In svetujem ti, da se malo odpraviš kam, kjer niso same takšne in boš mogoče spremenila mnenje kaj je zdrava samozavest in kaj je biti krava.
In ti mi z umetnimi joški nisi ravno verodostojen vir kaj je samozavest v svoji koži.In nisem jim fouš, tebi pa sploh ne, ker sem prihranila nekaj denarja-hvala genom, da nimam a košarice in hvala moji naravi, da se zaradi tega ne bi sekirala do te mere, da bi si jih povečala in potem ostalim govorila, da so nesamozavestni.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Mar. 2010 17:50

evva, lih tako, kot si ti nas napadla, zaradi zejbancije na račun punc na sliki.. :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Mar. 2010 17:51

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 17:56

emanuela napisal/-a:Raje sem t.i. siva miška...ker te ženske, koliko so samozavestne, toliko so burleskne s tako opravo.
In svetujem ti, da se malo odpraviš kam, kjer niso same takšne in boš mogoče spremenila mnenje kaj je zdrava samozavest in kaj je biti krava.
In ti mi z umetnimi joški nisi ravno verodostojen vir kaj je samozavest v svoji koži.In nisem jim fouš, tebi pa sploh ne, ker sem prihranila nekaj denarja-hvala genom, da nimam a košarice in hvala moji naravi, da se zaradi tega ne bi sekirala do te mere, da bi si jih povečala in potem ostalim govorila, da so nesamozavestni.

Oh bejba, nimaš pojma kaj govoriš. Jaz sem tudi že v temi o povečanju prsi razlagala zakaj sem si jih šla povečat (očitno ti grejo zelo v nos, ker jih kar ne nehaš omenjat, zihr maš zelo lepe in pokončne svoje naravne :) )- ne zaradi nizke samozavesti ali česa podobnega, ker sem bila sama sebi vedno všeč, ni mi manjkalo moških pogledov, niti komplimentov mojega dolgoletnega tipa. Gre se za to, da sem jaz perfekcionistka v določenih stvareh in ker imam sicer dosti ženstveno postavo, male prsi, niso bile skladne s tem. Zato sem si jih šla povečat in sedaj sem še bolj zadovoljna sama s sabo kot prej :twisted: . Tle ni šlo za vprašanje samozavesti, ampak zakaj ne, če lahko in če bi še boljš zgledalo? Lej če sm mela keš, mi ga ni blo treba šparat, niti nism rabla skrbet da zarad tega ne bom šla na kako potovanje, prvoščla sm si zmer kar sm hotla, tko da kaj si ti pršparala me ne briga. V glavnem bistvo je da jaz ne pljuvam drugih zato da bi sebi olajšala dušo ker sama s sabo nisem zadovoljna, sive miške pa to počnejo! V tem je razlika med samozavestnim človekom in sivo mišjo :wink:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Mar. 2010 17:59

Mhm...še dobro, da imamo tebe na forumu, da nas postaviš tam, kjer nam je mesto.In verjemi, da če ne bi bila zadovoljna s svojimi, bi to tudi povedala:D Dokler pa mi c-ji stojijo kot je treba, pa sem rade volje ponorčujem iz evvic, ki pametujejo in nam govorijo kdo smo.Res, hvala ti, zdaj pa zares vem, kam spadam. :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 18:01

emanuela napisal/-a:Mhm...še dobro, da imamo tebe na forumu, da nas postaviš tam, kjer nam je mesto.In verjemi, da če ne bi bila zadovoljna s svojimi, bi to tudi povedala:D Dokler pa mi c-ji stojijo kot je treba, pa sem rade volje ponorčujem iz evvic, ki pametujejo in nam govorijo kdo smo.Res, hvala ti, zdaj pa zares vem, kam spadam. :D

ni za kaj. Enako kot Roberti, tudi tebi povem: si samo forumašica, ne vem kaka si kot oseba, niti kako zgledaš, tko da ti verjamem na besedo, da ti stojijo... zato pa verjetno tud imaš tako potrebo po pljuvanju in norčevanju iz drugih, ker si tko zlo zadovoljna sama s sabo :lol: .
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Mar. 2010 18:03

Pošimfam samo tisto, kar je za pošimfati.Če bi bile lepe oz lepo zrihtane (prave cote in make up naredijo ful lepe tudi povprečnice), bi pohvalila, brez skrbi.
Tako pa znam tudi pošimfati, brez da bi se sekirala kaj si ti misliš kakšna sem.
Tudi če naredimo nek zaključek-važno je, kar v glavi dogaja.In tebi, resnici na ljubo, nič kaj preveč pametnega.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 18:07

ah, mnenja sivih mišk me ne ganejo. Se pa fajn nasmejem na vsake tok časa :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov