Moteče stvari na nežnejšem spolu

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Mar. 2010 17:15

emanuela napisal/-a:Sem kje rekla da sem boljša od njih?
No ja, zagotovo lahko rečem, da sem boljša v tem, da se ne cvrem v solariju in bo moja koža pri 30, 40-tih zagotovo lepša kot od teh zažgank.
In draga moja, če si mnenja, da tipi palijo (na splošno) na takšne t.i. ženske, potem se pa gibaš v zelo čudnih krogih.

:flehan:
tipi kakršne jaz poznam (pa v moji družbi moški prevladujejo), pa na take bejbe sigurno ne palijo.. razn kokr je že blo povedano..
drgač pa, a smo ti mogoče na kkšn živc stople?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Mar. 2010 17:17

Si pomislila, da eni tipi pogledajo-kakor tudi ženske, dejansko samo zaradi razloga, ker si pač mislijo, halo kaj je temi?
Na srečo je veliko takšnih...ker meni na teh ni lepa ne barva kože, ne make up, še najmanj pa outfiti.Mogoče so postave-brez glupih fac plus.
Edit-Roberta, saj pa veš da je potrebno zagovarjati sebi podobne.Ali pač?
Zadnjič spremenil emanuela, dne 30. Mar. 2010 17:18, skupaj popravljeno 1 krat.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 17:17

Roberta R. napisal/-a:
emanuela napisal/-a:Sem kje rekla da sem boljša od njih?
No ja, zagotovo lahko rečem, da sem boljša v tem, da se ne cvrem v solariju in bo moja koža pri 30, 40-tih zagotovo lepša kot od teh zažgank.
In draga moja, če si mnenja, da tipi palijo (na splošno) na takšne t.i. ženske, potem se pa gibaš v zelo čudnih krogih.

:flehan:
tipi kakršne jaz poznam (pa v moji družbi moški prevladujejo), pa na take bejbe sigurno ne palijo.. razn kokr je že blo povedano..
drgač pa, a smo ti mogoče na kkšn živc stople?

hihihi, niti pod razno, samo na smeh mi gre, ker si človek na hitro po prebranih postih ustvari podobo (predvsem vizualno in posledično tudi o samozadovoljstvu) o določenih ljudeh, ki so tu komentirali :wink:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Mar. 2010 17:19

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 17:21

emanuela napisal/-a:Si pomislila, da eni tipi pogledajo-kakor tudi ženske, dejansko samo zaradi razloga, ker si pač mislijo, halo kaj je temi?
Na srečo je veliko takšnih...ker meni na teh ni lepa ne barva kože, ne make up, še najmanj pa outfiti.Mogoče so postave-brez glupih fac plus.
Edit-Roberta, saj pa veš da je potrebno zagovarjati sebi podobne.Ali pač?

seveda sem pomislila, ampak to je samotolažba. men so pa recimo te punce čist luštne. sama se sicer ne bi tko oblekla za ven, ampak če bi bla tip, bi mi zihr v oči padle, ker jim na faci piše da so samozavestne. sive miške, ki so glasne samo na forumu, mene če bi bla tip niti pod razno ne bi zanimale. razen če bi se našla kaka huda (in zanimiva seveda :) ), ampak take ponavadi če imajo dost samozavesti, ne boš videl tolk pljuvat drugih žensk, ki očitno niso grde. v tem je moj point, sama fovšija (pri ženskah) in tolažba, ker pri taki nima šans (pri moških)! :D
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 17:22

Horus napisal/-a:
evva napisal/-a:In ne Horus, niso pijani. Sej oba veva kaj je res, eni se palijo na take bejbe, drugi pa na tiste, ki jih pač lahko dobijo :wink: .

Sam ti dve opciji sta? Ne vem, men osebno je so vsaj 3 s tega foruma, ki sem jih imel priliko na sliki al pa v zivo videt, bolj vsec, od unih prefarbanih, pa verjetno nisem edini tip, ki bi tako razmisljal.

nisem vidla nobene punce s foruma, tako da ne morem komentirat :wink:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 30. Mar. 2010 17:22

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 17:25

sirova štručka napisal/-a::lach: :lach: evica, mnda ja nisi sebe prepoznala na sliki? :D mogoče bi lahk bla ona tadruga, blond je, pa še nekam umetno obdarjena deluje. :D

very funny :wink: . mogoče, kaj veš... sirova štručka ti si zihr tud ena lepotička a ? :twisted:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Mar. 2010 17:25

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 30. Mar. 2010 17:29

sama se sicer ne bi tko oblekla za ven, ampak če bi bla tip, bi mi zihr v oči padle, ker jim na faci piše da so samozavestne.

Samozavest ni to, da si upaš paradirat naokoli s pol razkritim modrcem. Ne vem zakaj je taka tendenca po tem, da se označuje ljudi, ki se ven mečejo, za samozavestne.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Mar. 2010 17:30

evvica, a hočeš reči, da smo tiste, ki so nam te grde, avtomatsko slabega videza in sive miške?Ok, nimam postave ala Gisele, ampak sem raje taka kot sem kot pa parodija ženske :lol:
The world is as you are.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 30. Mar. 2010 17:31

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 17:33

tmis_ napisal/-a:
sama se sicer ne bi tko oblekla za ven, ampak če bi bla tip, bi mi zihr v oči padle, ker jim na faci piše da so samozavestne.

Samozavest ni to, da si upaš paradirat naokoli s pol razkritim modrcem. Ne vem zakaj je taka tendenca po tem, da se označuje ljudi, ki se ven mečejo, za samozavestne.

kdo pa je reku, da mislim da so samozavestne zarad tegam ker se jim na pol modrc vid? če pustimo te slike ob strani - js žensko (al pa tipa) preberem že po načinu hoje, po pogledu, po kretnjah, po govoru a je samozavestna al ni ... lohk je zarad mene zapeta do vratu.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Mar. 2010 17:34

emanuela napisal/-a:evvica, a hočeš reči, da smo tiste, ki so nam te grde, avtomatsko slabega videza in sive miške?Ok, nimam postave ala Gisele, ampak sem raje taka kot sem kot pa parodija ženske :lol:

zame ste sive miške, pa ti tipi, ki so imel podobne komentarje, so po moje prav tako sive miške. nč v slabem pomenu, ampak js že vem kaj za moje pojme ta izraz pomen :wink:
Zadnjič spremenil evva, dne 30. Mar. 2010 17:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 30. Mar. 2010 17:35

evva napisal/-a:seveda sem pomislila, ampak to je samotolažba. men so pa recimo te punce čist luštne. sama se sicer ne bi tko oblekla za ven, ampak če bi bla tip, bi mi zihr v oči padle, ker jim na faci piše da so samozavestne. sive miške, ki so glasne samo na forumu, mene če bi bla tip niti pod razno ne bi zanimale. razen če bi se našla kaka huda (in zanimiva seveda :) ), ampak take ponavadi če imajo dost samozavesti, ne boš videl tolk pljuvat drugih žensk, ki očitno niso grde. v tem je moj point, sama fovšija (pri ženskah) in tolažba, ker pri taki nima šans (pri moških)! :D

Okej, pač ti je všeč p0rnface. Saj, glej, če ti je to cilj, ti kr nadaljuj v tej smeri, začela si že dobro Slika
Tem ženskam na faci piše kvečjemu, da ga že dolgo niso fasale :D
Sorry, meni je tak izgled grotesken, daleč od lepote.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov