Moteče stvari na nežnejšem spolu

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 11. Mar. 2010 16:05

ja dobro. ne moreš na podlagi ene lesene kolegice naredit zakjučka, da je vsak 'sexy dance' low life dejanje.

je treba znat :schlaumeier:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 11. Mar. 2010 16:25

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 12. Mar. 2010 19:06

Moteče oz. grdo oz. predvsem smešno mi je, da se ene plajhajo po ksihtu z najtemnejšim pudrom(že prav taka lisičja barva), vrat pa roke imajo pa bel kot jogurt.... :lol: To pa tok ubogo zgleda da joj...

Pa ni mi fajn če je deklič pretirano zavrt.... :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 12. Mar. 2010 22:22

... ki na ves glas razlagajo, kako so free and open minded... in v nasrednjem trenutku opluvajo vse in vsakogar, kar ni tako kot one mislijo, da je prav.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 12. Mar. 2010 22:24

... ki na ves glas razlagajo, kako so free and open minded... in v nasrednjem trenutku opluvajo vse (in vsakogar), kar ni tako kot one mislijo, da je prav in potem poskušajo za to dobit zaveznike.

...take, ki mislijo, da je being openmined zapoved.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 28. Mar. 2010 10:58

Grem ta teden en dan s trolo na faks pa pride na bus en deklič, se vsede...po 10s pa že špeguček ven, pa si popravlja glos, pa vsak lasek posebi, pa se pogleda v levi profil brez nasmeška, pa levi profil z nasmeškom, pa desno brez nasmeška, pa desno z nasmeškom, pa si popravi lase, pa ovratnik od jakne gor, pa dol....in se gleda v tist špeguček... Ka si nor ej..... :roll: :roll: Za bruhat.... Sej dekletce na pogled ni bilo napačno, ampak kaj ko ima v glavi verjetno sam sukanec, ki drži ušesa skupi... :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 28. Mar. 2010 11:02

McLarnovc napisal/-a:Sej dekletce na pogled ni bilo napačno, ampak kaj ko ima v glavi verjetno sam sukanec, ki drži ušesa skupi... :lol:

:rofl:

Pri nas na faxu imamo podobne izgubljene primerke, ki se na predavanje oblečejo tako kot se večina žensk ko gredo v soboto zvečer ven.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 28. Mar. 2010 12:34

In potem se js sprašujem kako se te ženske oblačijo ob sobotah zvečer.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 28. Mar. 2010 13:41

^^ talking about zrhtanosti v soboto zvečer..

jaz osebno se za kakšen dan, preživetega v mestu (kar velikokrat vključuje nekajurno nahajanje na faxu) bolj 'zrihtam' kot za žuranje čez vikend.
mislim.. rada se lepo uredim, oblečem kaj res lepega, da se v tem dobro počutim..
za v soboto zvečer grem najrajši ven v kavbojkah in kaki skoraj navadni majci, ker sem že prevečkrat prišla domov z najljubšo coto, čist polito in zažgano. pa še na obnašanje mi ni treba tako pazit, kar je veliki plus point v primeru prevelike nažganosti :D (tukaj mislim na kakšne spodrsljaje v smislu nevarno zamaknjenega izreza na majci al pa miniča)

tako, daaaaa.. :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Mar. 2010 13:46

^^ Js sm ista. Razen če je ta večerni izhod kino/pijačke na izi. Če je pa res pijanska fešta, oblečem pa nekaj, kar me v primeru politja/raztrganosti nebi spravilo v jok (in ja, to se lahko zgodi pri določenih kosih) :D Ker sem vedno vsaj polita (ne vedno po svoji krivdi).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Mar. 2010 13:48

Še ena tukaj. Delno zato, ker se mi zdi določenih oblek škoda, delno pa zato, ker hodim tudi na malo bolj alternativne lokacije, kamor kakšne fensi cunje in štikli ne pašejo.
Je pa res, da tega tudi ob torkih dopoldne načeloma ne nosim, tako da se v bistvu po nepotrebnem oglašam :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 28. Mar. 2010 13:48

[vanessa] napisal/-a:In potem se js sprašujem kako se te ženske oblačijo ob sobotah zvečer.

Kaj pa če se ne oblačijo? :lol:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Mar. 2010 13:50

[vanessa] napisal/-a:In potem se js sprašujem kako se te ženske oblačijo ob sobotah zvečer.
Tole za nas tamlade še ne velja tolk. :D
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 28. Mar. 2010 18:44

Ohh sm že misnla, da sm edina k hodi vn ku kak "klošar" - navadna majca in kavbojke. :D Je pa res, da fensi oblek ne nosim (edina taka bolj elegantna stvar k jo premorem je bela srajca), petk pa tudi ne (žal se še nism naučila normalno hodit v njih).
Lani je ena z mojga faksa vedno hodila u nulo uštimana (škornji s 10+ cm peto, krilo da ji je komi rit pokrilo, srajčke k so se komi zaprle pr joških, prozorne pajkice..) , da sploh ne govorim o (pretiranem) makeupu in pričeski (natopirjena in perfektno zravnane, niti ena laska ji ni štrlela). Pomoje je ustajala ob 6h zjutro, da ji je uspelo prist ob 10h na predavanja. Za vn je pa bla ista. Ženska sploh ni več presenečala.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 28. Mar. 2010 18:50

[vanessa] napisal/-a:Ohh sm že misnla, da sm edina k hodi vn ku kak "klošar" - navadna majca in kavbojke. :D Je pa res, da fensi oblek ne nosim (edina taka bolj elegantna stvar k jo premorem je bela srajca), petk pa tudi ne (žal se še nism naučila normalno hodit v njih)

isti "klošar" sem jaz :P

sem pa že sama seb smešna ker še zdej ne znam hoditi v petah :D
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov