Moteče stvari na nežnejšem spolu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
positive vibration napisal/-a:
Sicer pa - imho - je bejbika v trenirki, majčki brez rokav in teniskah lahko hudo sexi.
to je res, ampak šele ko zadostiš odgovorom na vprašanja "kje" in predvsem "kdaj"...
ravno nekaj dni nazaj sva z ženo v Zagrebu v centru videla "hudo bejbiko" v trenirki in najin prvi vzklik je bil: uboge njene ledvice....
kar se pa "kje" tiče, tam, kjer je v navadi določen dress code, jo ne bodo opazili zato, ker je seksi ampak zato, ker je "drugačna"...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jochie napisal/-a:jullia_ napisal/-a: Pri ženskah je pa porazdeljenost na lestvici od šug do hudih bejb bolj enakomerna
s tem da je čisto odvisno kako se ženska zrihta...brez makeupa in tapravih oblek je čisto nikakva, ko se pa zrihta in namaže ter da zna to še nosit, je pa lahko prav huda...moški teh problemov nimamo...
Saj zato. Večina tipov skače okrog v kavbojkah in puloverju (poleti majici). Moške frizure so precej nezanimive. Ličite se ne.
Po drugi strani je pa pri ženskah cela paleta oblačil, obutve, modnih dodatkov, frizur,... meni je to ful zanimivo za opazovat. Pri enih se zgražam, druge občudujem. In tega me ni nič sram.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Horus napisal/-a:Ja saj kaj je pa drugega zmenkarjenje kot marketing? Popolnoma nic romanticnega ni pri tem samo po sebi
Natančno tako, sploh prvi zmenek. Ti si izdelek, ona je izdelek.Ona ocenjuje tebe, ti njo.Oba pa sama pri sebi ocenjujeta, ali je drugi dovolj dober.
Enostavna, a kruta resnica.
- Horus
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Hmmm okej, vidim da ste se neki razpisal na trenerkarce in na fancy-shmensy babike.
Js ne bom podajala mnenja o čemerkoli, lohk rečem samo, da sm js enako samozavestna in ista jst, ko sem v trenirki in supergah, s čopom ki mi skače okoli glave ter kratki športni bundi, ali pa v elegantnem krilu do kolen in plašču ter biserih okol vratu ter v 10cm petkah. Sem ista jaz, pa čeprav izgleda kot da sta to dve različni osebi...
Sicer pa moškiiii, dejte raje malo napisat kaj vas pri obnašanju zmoti kot to, kaj vas moti na zunanjosti.
EDIT: Šla brat celo temo ko mam ravno čas. Emm.. Sem potegnila par zaključkov: pusti, da moški odpre kozarce z marmelado, kumaricami, kompoti... Pusti, da moški odpre penino oz. vino ker te bo čudno gledal če mu boš rekla, da si jo sama odprla...Ostalo pa mam kar v redu pošlihtano
Js ne bom podajala mnenja o čemerkoli, lohk rečem samo, da sm js enako samozavestna in ista jst, ko sem v trenirki in supergah, s čopom ki mi skače okoli glave ter kratki športni bundi, ali pa v elegantnem krilu do kolen in plašču ter biserih okol vratu ter v 10cm petkah. Sem ista jaz, pa čeprav izgleda kot da sta to dve različni osebi...
Sicer pa moškiiii, dejte raje malo napisat kaj vas pri obnašanju zmoti kot to, kaj vas moti na zunanjosti.
EDIT: Šla brat celo temo ko mam ravno čas. Emm.. Sem potegnila par zaključkov: pusti, da moški odpre kozarce z marmelado, kumaricami, kompoti... Pusti, da moški odpre penino oz. vino ker te bo čudno gledal če mu boš rekla, da si jo sama odprla...Ostalo pa mam kar v redu pošlihtano
- Horus
- Horus
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Horus napisal/-a:
Lahko nevemkako dobro zgleda, ko pijana zenska zacne nekaj plesat, predvsem tisto kao plesanje v paru, izgubi absolutno ves appeal, pa naj zgleda kot miss sveta zaradi mene. Dobesedno zagravza se mi. Preverjeno
kako v paru? z drugim/ drugo v paru predidevam. in razumem zakaj ti pol dol pade. ker ni s tabo v paru.
spet. kislo grozdje
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Horus napisal/-a:
Lahko nevemkako dobro zgleda, ko pijana zenska zacne nekaj plesat, predvsem tisto kao plesanje v paru, izgubi absolutno ves appeal, pa naj zgleda kot miss sveta zaradi mene. Dobesedno zagravza se mi. Preverjeno
Jaz pa ne štekam tega kao plesanja v paru. Ali plešeš sam ali pa v paru, vmesne ni.
- Horus
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]