Moteče stvari na nežnejšem spolu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
hotel sem povedati, da je čisto odvisno od samega človeka, kako ti potegne kot celota....
jaz sem tudi "nor" na temnolase temnopolte ženske (mediteranski tip ženske), moja "prva filmska ljubezen" je bila Kaja Štiglic iz Poletja v Školjki...
...no, moja žena je pa naravna blondinka z zelenimi očmi....
jaz sem tudi "nor" na temnolase temnopolte ženske (mediteranski tip ženske), moja "prva filmska ljubezen" je bila Kaja Štiglic iz Poletja v Školjki...
...no, moja žena je pa naravna blondinka z zelenimi očmi....
- jaqluine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2009
nima veze s temo, ampak se prepsosto ne morem zadržat: ta coca pa misl, da mora bit vsem všeč , še posebi pa sama seb.----------> osebna sama ne prenašam te karakterene lastnosti pr ženskah: da misli da mora biti vsem včeš; še posebej moškim
- hasel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 1. 2010
Hm, kakšne zanimive teme se najdejo.
Pri puncah/ženskah me odbija:
- prekomerna telesna teža, opazna zavaljenost
- delanje nedostopnosti ali še huje, hard-to-get
- hihitanje
- veliko govorjenja, pa malo ali nič povedanega
- prekomerno ličenje, šminkanje
- solarijsko oranžne ženske
- kešpi**e, oziranje na to, ali ima tip avto ter kakšen je ta avto
In kar vsaj mene najbolj odbije, ko se z neko punco dogovorim npr. ob 16. uri za zmenek, pa mi ta ob 15:50 pošlje sms, da bo s seboj pripeljala kolegico. To je velik turn-off, zato tega ne počnite.
In še nekaj, za kar bi bili tipi veseli, če bi ve razumele; ko tipi v vas vidimo potencialno partnerico, je temu dejansko tako - naj vas ne preseneti, če boste tipa zavrnile, poleg mu pa še rekli, da bi rade bile le prijateljice, potem bo pa on z vami prekinil stike. Prijateljic ne osvajamo, če pa nesojena zagledanka noče biti kaj več, je v večini primerov tudi kot prijateljice ne potrebujemo.
Pri puncah/ženskah me odbija:
- prekomerna telesna teža, opazna zavaljenost
- delanje nedostopnosti ali še huje, hard-to-get
- hihitanje
- veliko govorjenja, pa malo ali nič povedanega
- prekomerno ličenje, šminkanje
- solarijsko oranžne ženske
- kešpi**e, oziranje na to, ali ima tip avto ter kakšen je ta avto
In kar vsaj mene najbolj odbije, ko se z neko punco dogovorim npr. ob 16. uri za zmenek, pa mi ta ob 15:50 pošlje sms, da bo s seboj pripeljala kolegico. To je velik turn-off, zato tega ne počnite.
In še nekaj, za kar bi bili tipi veseli, če bi ve razumele; ko tipi v vas vidimo potencialno partnerico, je temu dejansko tako - naj vas ne preseneti, če boste tipa zavrnile, poleg mu pa še rekli, da bi rade bile le prijateljice, potem bo pa on z vami prekinil stike. Prijateljic ne osvajamo, če pa nesojena zagledanka noče biti kaj več, je v večini primerov tudi kot prijateljice ne potrebujemo.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja če te nekdo močno privlači je mal težko bit z njim prijatelj se ti ne zdi? Ponavadi se potem to s prijateljstvo še okrepi, neka ženska jim je zelo všeč vizualno in jasno ciljajo s poznanstvom na kaj več kot prijateljstvo, če jih ženska zavrne s tega vidika postaneta pa prijatelja, potem tipu lahko ta ženska še karakterno noro postane všeč in..hmm..le kaj nastane, ko je nekdo komu všeč noro vizualno in karakterno? Ni več samo osvajanje ipd. ampak zatrapanost oziroma zaljubljenost. Manj tvegajo, če pač žensko odbijejo kot prijateljico kot da jo potem gledajo v vsej popolnosti, imet je pa nemorejo. Mogoče je pri ženskah malo drugače, ker večina žensk potem rada sanjari, da mogoče če postaneta prijatelja da bo potem iz tega kej več in rada "trpi" ob gledanju tega tipa z drugimi obenem pa je njegova prijateljica in posluša ljubezenskega zadeve od njega v katerih bi raj bla ona udeležena.
It was forever..but it didnt last long..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Itak, to je že dolgo jasno kot beli dan. To lažje funkcionira (če sploh) kasneje, ko tista polovica, ki je bila nesojeno zaljubljena, ugotovi, da pa vseeno lahko ostanemo vsaj pri sproščenem druženju. Imam tako izkušnjo, ko sva se s prijateljem vmes že skregala, ker si je on najine kave drugače razlagal, čez čas pa sva se spet začela družiti (pa sem takrat že bila v zvezi). Je pa vseeno boljše, da do nekoga ne gojiš nekih večjih čustev, če gre za navaden prijateljski odnos, drugače si le prizadet ne koncu, ker vidiš, da boš vedno "samo" prijatelj, nikoli pa nekdo, ki bi bil deležen pogleda, kakršne si izmenjujemo, ko smo zaljubljeni. Ko se to zgodi, se je bolje umakniti, če ni obojestranskega zanimanja. Prijatelje si vsak lahko išče na manj boleč način...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
sirova štručka napisal/-a:Ne... ti se z nekom dobr razumeš, tip si to seveda drugače razlaga, se gre zaljubit v tebe, pol maš pa sam dve možnosti, da se še ti v njega zaljubiš in postaneta par, al pa da prekineta stike.
In to je problem v glavi tipa, ker si določene stvari napačno razlaga. Iz česar sledi, da ena lušna, samska punca težko dobi dobrega prijatelja, ki je moškega spola (geji izvzeti).
Ja tudi če si ne razlaga drugače, se lahko zaljubi v tebe pa čeprav ve da iz tega nebo nič in da mu ne daješ signalov. Vglavnem saj si sama seb tud odgovorila zakaj je potem lažje kakim tipom rečt pač ne nebova frenda oziroma nič, če nebova v zvezi.
It was forever..but it didnt last long..
- hasel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 1. 2010
To je pa problem že od pamtiveka, tolmačenje vaših signalov. Zdaj če tip komaj spozna neko punco, katera je prijazna do njega in mu je naklonjena, on pa to razume kot da se ona zanima zanj ter da bosta čez 5 minut par, je morda res problem v tipovi glavi. Če pa druženje traja že dalj časa, povrh pa je ona še naprej naklonjena tipu, pa četudi v obliki prijaznosti, bo seveda začel tip misliti, da so to morda signali "naredi korak naprej". Tip naredi ta opevani korak, a se potem zgodi nekaj zelo neljubega - doživi zavrnitev. Tip se začne spraševati, ali bo zmožen imeti prijateljske stike naprej, ko pa ve, da kaj več kot to ne bosta nikoli, poleg tega pa se lahko čez čas zgodi, da si bo ona našla svojega princa, s katerim se bo šla pohvalit k nesojenemu tipu. Kot da bi meni, tebi, komurkoli nekdo rekel, da greva/gresta v slaščičarno, vendar ne bom/boš dobil niti ene tortice, le ogledoval si jih bom/boš lahko v vitrini. Potemtakem je bolje sploh ne iti v slaščičarno, če razumeš?sirova štručka napisal/-a:Ne... ti se z nekom dobr razumeš, tip si to seveda drugače razlaga, se gre zaljubit v tebe, pol maš pa sam dve možnosti, da se še ti v njega zaljubiš in postaneta par, al pa da prekineta stike.
In to je problem v glavi tipa, ker si določene stvari napačno razlaga.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kako ne? Dajo ti ženski vpogled na določeno situacijo/problem/karkoli, česar moški zihr niso sposobni.Horus napisal/-a:Zenske prijateljice pa ne nudijo nicesar, cesar tudi moski prijatelji ne bi mogli.
Če boš pa reku, da kaj ti sploh bo žensko mnenje...eh, upam, da ti lulček odpade.
Aja, sam govora je o spoznavanju novih prijateljev/prijateljic?
No ja, zgornje še vedno velja..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov