Moteče stvari na nežnejšem spolu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
če bi bla tip (al pa lezbijka) bi me na ženski motilo:
-peroksidna blond barva las
-solarijsko zapečena polt
-neokusno dolgi in načičkani (še posebej gel) nohti
-zavaljenost/debelost
-kurje noge
-vulgarno in ceneno oblačenje (za kar danes punce velikokrat mislijo,da je seksi ampak ni)
-neustrezno oblačenje za svojo postavo
-brčice (ene majo sicer čist svetle brke,ampak jih majo in ja se zelo opazijo- jest tako žensko pol samo še v brke gledam)
-krilo+nepobrite noge
-neustrezna osebna higiena
-pretirana uporaba makeupa tudi za vsakodnevne opravke-ni se treba mazat s senčilom in eye-linerjem za v trgovino no
-peroksidna blond barva las
-solarijsko zapečena polt
-neokusno dolgi in načičkani (še posebej gel) nohti
-zavaljenost/debelost
-kurje noge
-vulgarno in ceneno oblačenje (za kar danes punce velikokrat mislijo,da je seksi ampak ni)
-neustrezno oblačenje za svojo postavo
-brčice (ene majo sicer čist svetle brke,ampak jih majo in ja se zelo opazijo- jest tako žensko pol samo še v brke gledam)
-krilo+nepobrite noge
-neustrezna osebna higiena
-pretirana uporaba makeupa tudi za vsakodnevne opravke-ni se treba mazat s senčilom in eye-linerjem za v trgovino no
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Tearjerker napisal/-a:^^Ja js priznam da pri nas se ni nikoli uporablju izraz kolegica, to sem osvojila šele ko sn prišla v belo Ljubljano na faks. In zame so kolegice npr. sošolke s faksa, s katerimi gremo občasno na kavico, ne delimo si pa lih nekih skrivnosti in se ne poznamo do potankosti. Osebke, ženske inu moške, ki jih poznam pa mnogo bolje, ki jih kar tako kdaj in kdaj pokličem za klepet, s katerimi smo se našli predvsem ker delimo skupne intereste, pa jaz dojemam kot prijatelje. Znanci/znanke pa so zame osebe, ki jih od nekod poznam, jih pozdravim na cesti ali kjerkoli jih že srečam, tu pa se naša pot konča.
Zame so tudi znanci tisti, ki jih poznam zgolj na videz (ok, kakšen stavek kdaj spregovorili, to še smatram pod znance) in se samo pozdravljamo, kolegice pa pravim pravim prijateljicam, saj se pri nas narečno reče kolegica (ne rečemo prijateljica in prijatelj)... mal čudno, ampak tako smo že od nekdaj navajeni.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Tamala_mrha napisal/-a:kolegice pa pravim pravim prijateljicam, saj se pri nas narečno reče kolegica (ne rečemo prijateljica in prijatelj)... mal čudno, ampak tako smo že od nekdaj navajeni.
No viš, pr nas je pa ravno obratno, so kolegice ''manj vredne'' kot prijateljice In te sn mislla v svojem opisu. Ta prave prijateljice me sprejemajo takšno kot sem in nas družijo skupni interesi, itd... S kolegicami grem pa na primer med frej uro na faksu na kavico, da malo klepetamo in podobno.
- sportsman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2009
*coco* napisal/-a:vprašanje za fante: ker vas je veliko na kupu v tej temi bi izkoristla,da vas vprašam kar me res zanima: so vam všeč punce,ki so energične, nasmejane in vedno za žur? ali ženske, ki so po naravi bolj umirjene in tihe(pa ne mislim zagrenjene)?
tipi smo različni , meni osebno so bolj mirne - romantične , seveda morajo biti nasmejane in tudi živahne
vendar za žur pa meni ni - to mi ni kul če ena hoče ful žurat - že tako mi je nekaj najgršega ženska s pirom
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
sportsman napisal/-a:*coco* napisal/-a:vprašanje za fante: ker vas je veliko na kupu v tej temi bi izkoristla,da vas vprašam kar me res zanima: so vam všeč punce,ki so energične, nasmejane in vedno za žur? ali ženske, ki so po naravi bolj umirjene in tihe(pa ne mislim zagrenjene)?
tipi smo različni , meni osebno so bolj mirne - romantične , seveda morajo biti nasmejane in tudi živahne
vendar za žur pa meni ni - to mi ni kul če ena hoče ful žurat - že tako mi je nekaj najgršega ženska s pirom
Meni je pa moj fant reku da je to neki najlepšga za vidt; punca k gleda fuzbal pa pije pir
Ampak sej, ljudje smo si različni; in še dobr da niso vsem všeč iste stvari.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
meni je pa neki najgršega tip s pirom
mislim, ne moti me da pije.... to je super... sploh če bi pil z mano.... sam ne da pije pir.
mislim, ne moti me da pije.... to je super... sploh če bi pil z mano.... sam ne da pije pir.
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
delusional napisal/-a:meni je pa neki najgršega tip s pirom
hehe anede ej men tud
- mmagg
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2009
Odbije me, če se pogovarjam z neko punco in ima ta ves čas na nosu sončna očala, tako da lahko kasneje samo ugibam, kakšne barve oči ima. Pač je kulturno, če sončna očala snameš, ko se z nekom pogovarjaš, sploh, če gre za prvo srečanje.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
delusional napisal/-a:meni je pa neki najgršega tip s pirom.
Meni tudi. Ampak samo v primeru, da je ta tip moj tip + da je pir zadnji iz hladilnika + da mi ga ne ponudi. Potem se začne huda ura :box: Respect my authorathaaaaaa
- sportsman
- Sramežljivka
mmagg napisal/-a:Odbije me, če se pogovarjam z neko punco in ima ta ves čas na nosu sončna očala, tako da lahko kasneje samo ugibam, kakšne barve oči ima. Pač je kulturno, če sončna očala snameš, ko se z nekom pogovarjaš, sploh, če gre za prvo srečanje.
men to tudi moti
- sportsman
- Sramežljivka
delusional napisal/-a:meni je pa neki najgršega tip s pirom
evo tko jaz ne pijem pira-sploh ne pijem alkota , zato mi je tudi ženska s pirom nekaj gn....
če pa ženska gleda fuzbal pa ni nič narobe
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:rofl:Tearjerker napisal/-a:Respect my authorathaaaaaa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]