Moteče stvari na nežnejšem spolu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
obstajajo pripomočki za to.. kkšna Chef's pleasure bag
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Horus, še vedno je tu glupa faca in šminka-če ne drugega, ta bi se poznala Ampak ja, štekam.Tipi bi itak vse kar leze in gre, samo da ni zapuščena , debela in tu se konča očitno.Ker prosim no, to so ekstremi na sliki-ne samo kure, ampak že zapečene, hrustljave kure
The world is as you are.
- Horus
-
Ali pa raje nobene Ker in pijane in duck fejsi so kriza No, ne smem govoriti kot da sem jaz ne vem kaj, ampak če bi jm bilo, bi se lahko zrihtale in ne namaskirale.Pol bi bile celo mogoče hude
Vse kar leze in gre je samo posploševanje, ki itak nima konkretne podlage, to itak veš
Vse kar leze in gre je samo posploševanje, ki itak nima konkretne podlage, to itak veš
The world is as you are.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Horus, sej te na sliki tudi ne zgledajo ravno trezne
Če pa se trezne tk držijo, no, pol pa jim ni pomoči...
Če pa se trezne tk držijo, no, pol pa jim ni pomoči...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- Horus
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
sem se prav iz srca nasmejala tem zadnjim komentarjem v tej temi . prvič zato, ker je eden napisal "takih jaz niti opazim ne" --> - verjamem, da si zelo inteligenten tip z noro hudo atletsko postavo, d best karakterjem, hudim avtomobilom, polno dnarnco, sanjsko službo in da lahko izbiraš bejbe kot po tekočem traku, tele punce so čist fuj za tvoj prefinjen okus .drugič zato ker so tanajbol glasne v tej temi zihr same lepotičke in so tele punce na sliki čist eeewww proti njim! Dejmo bit realni, tipi se palijo na take bejbe, pa loh tle nabijate sto na uro kokr čte .
- Horus
-
Sem kje rekla da sem boljša od njih?
No ja, zagotovo lahko rečem, da sem boljša v tem, da se ne cvrem v solariju in bo moja koža pri 30, 40-tih zagotovo lepša kot od teh zažgank.
In draga moja, če si mnenja, da tipi palijo (na splošno) na takšne t.i. ženske, potem se pa gibaš v zelo čudnih krogih.
No ja, zagotovo lahko rečem, da sem boljša v tem, da se ne cvrem v solariju in bo moja koža pri 30, 40-tih zagotovo lepša kot od teh zažgank.
In draga moja, če si mnenja, da tipi palijo (na splošno) na takšne t.i. ženske, potem se pa gibaš v zelo čudnih krogih.
The world is as you are.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
povem samo kar opažam na ulicah, v lokalih, trgovinah, kjerkoli pač v naši prelepi Ljubljani. No pa tud v drugih mestih, sej tipi so pač tipi, s kjerkol že so . In ne Horus, niso pijani. Sej oba veva kaj je res, eni se palijo na take bejbe, drugi pa na tiste, ki jih pač lahko dobijo .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov