Moteče stvari na nežnejšem spolu

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 28. Mar. 2010 19:18

o fak,McLarnovc, togre še men na živce pa sm bejba :D..ne rečm da se namažš z labelo pa glossom..ampk da se gledaš, nasmeščki, manjka še da sam seb lupčke pošiljaš (ena ex kolegica jeto počela al kako da rečm,men je blo bad lol)..pa pogledovanje v vse kar se sveti, po možnosti še na najbl prometnm delu da te ja usi opazjo pa zavijajo z očmi :lol: ...jz temu rečm KURE :D druzga ni..

jz se pa zmer urihtam, sploh nevem več kako je it vn s hlačami..zdj sm sicr 'ufurala' pajkice ker je blo kr dost mrzlo, drgač pa skos al krila z višjim pasom, oblekce, kdaj minič...večinoma kr oblekce :) sam je ja kr bad, ker se nikol ne obnašam skladno s tem kao FANY slogom, ker se derm, polivam, padam po tleh (stalno bojne rane), in še in še..same pizdarije hmmm kaj si more mislt folk lol bmk :)..razn zdj priznam, da k grem vn večkrat k 1x na tedn..oz.minimalno 2x..sm se navadla da dam recmo 1x v tednu bneki mn orng gor...recmo pajkice + kšna taka bl elegantna majčka, tunika, princip oblekce, ut navadna majčka...in pol recmo hude uhane, bl orng mejkap..rajf..pač neki da bl seka...in odvisn kam se gre, recmo Orto tut ni sprejemljivo da pridš neki fancy hehe

pete pa OBVEZNO! :D mam jih tooook,ampk nosm pa sam ene 3 konstantno,najraj črne..gre k vsemu zravn :D
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 28. Mar. 2010 21:13

- uveljavljanje svojega prav, četudi imajo narobe
- pretirano ličenje
- debelost
- plastične operacije
- vzvišenost
Cant_sleep_tonight
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cant_sleep_tonight » 29. Mar. 2010 2:24

-pretirano punckasto obnasanje..bljak
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 29. Mar. 2010 3:24

McLarnovc napisal/-a:Grem ta teden en dan s trolo na faks pa pride na bus en deklič, se vsede...po 10s pa že špeguček ven, pa si popravlja glos, pa vsak lasek posebi, pa se pogleda v levi profil brez nasmeška, pa levi profil z nasmeškom, pa desno brez nasmeška, pa desno z nasmeškom, pa si popravi lase, pa ovratnik od jakne gor, pa dol....in se gleda v tist špeguček... Ka si nor ej..... :roll: :roll: Za bruhat.... Sej dekletce na pogled ni bilo napačno, ampak kaj ko ima v glavi verjetno sam sukanec, ki drži ušesa skupi... :lol:

Pa si se dejansko pogovarjal z njo?

Poznam par deklet, ki zelo skrbijo za svoj videz, in moram reči, da so prav kul.

Zgolj to, da jo veseli skrbeti za svoj videz, ne pomeni, da ni dobra v ničemer drugem, ali da se nosi, ali da ima v glavi slamo.

Ni mi nujno imet ob sebi ženske, ki je vedno, non stop popedenana.

Ampak raje imam tako, kot pa eno, ki nikoli ni.

Na splošno, bolj pogosto jo vidim zrihtano, tem boljše.

Saj je fajn, če te dekle za konec tedna preseneti s super izgledom. Ampak še raje imam, če me tako očara vsak dan.

In ne, tega se ne naveličam. Saj vsak dan spim, in je takrat ne vidim 8 ur. :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 29. Mar. 2010 16:06

To kar sem opisal je zame totalno kokošje obnašanje in me niti malo ne zanima kakšna kokoš je šele ko usta odpre.... :unknown:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 29. Mar. 2010 16:09

Takšna, ki preverja nasmeh iz vseh kotov itd....je po mojem mnenju res preveč zagledana vase.
Poznam punce, ki se znajo zrihtati vsak dan za vsako priložnost-tudi trgovina in kaj naj rečem?Niso višek inteligence...
Ponavadi pač je tako, tipi, sprijaznite se :D
Ok, saj se je fajn vsakodnevno urediti že zaradi sebe, ampak čekiranje v špegelcu in vse ostalo, opisano zgoraj?Kokoko :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 29. Mar. 2010 16:28

Madona, babi more včasih mal čupa štrlet, pa kak ovratnik mal postrani stat in podobno, ne pa da se vsake 3s čekira če je fasada še gor al pa če se slučajno glos ni nehu bleščat.... :roll: :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 30. Mar. 2010 1:41

McLarnovc napisal/-a:To kar sem opisal je zame totalno kokošje obnašanje in me niti malo ne zanima kakšna kokoš je šele ko usta odpre.... :unknown:

To je predsodek.

emanuela napisal/-a:Poznam punce, ki se znajo zrihtati vsak dan za vsako priložnost-tudi trgovina in kaj naj rečem? Niso višek inteligence...

Čisto verjamem, da tudi take obstajajo. Ampak dosti je tudi neurejenih ljudi, ki niso višek inteligence.

Urejenost je izstopajoča lastnost, in izstopajoče lastnosti je zlahka v mislih povezati eno z drugo, kakor da so korelirane. To ne pomeni, da so v resnici sploh povezane.

V ZDA so ženske v povprečju bistveno bolj urejene, kot v Sloveniji. Vse - tudi izobražene in razgledane. To da misliti, da skrb za urejenost ne izvira iz nizkega IQ, temveč je stvar preference.

McLarnovc napisal/-a:Madona, babi more včasih mal čupa štrlet, pa kak ovratnik mal postrani stat in podobno, ne pa da se vsake 3s čekira če je fasada še gor al pa če se slučajno glos ni nehu bleščat.... :roll: :lol:

Mene bi motilo, če bi to počela, ko je z mano. Če pa to počne v avtobusu, obkrožena s tujci, mi je pa res vseeno. Še toliko bolj všeč mi je, da je sposobna ignorirati predsodke naključnežev, ki je ne poznajo.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Mar. 2010 4:54

Če bi bila tip, bi zagotovo raje imela punco, ki se zrihta normalno, ne v nulo vsak dan (to pomeni, da ni nujno da ima kg make upa gor), kot pa kr eno, ki se čekira v špeglu.To ni več samozavest,ampak je ...vse za izgled?
Ker ena ki se tudi rihta si ne bo nasmeha in normalne face čekirala v ogledalu, če ima kaj v glavi.Tako da ne bi tega imenovala ignore za predsodke, ampak pač obična sladka mala....
The world is as you are.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Mar. 2010 12:15

Alwaleed napisal/-a:Urejenost je izstopajoča lastnost, in izstopajoče lastnosti je zlahka v mislih povezati eno z drugo, kakor da so korelirane. To ne pomeni, da so v resnici sploh povezane.

V ZDA so ženske v povprečju bistveno bolj urejene, kot v Sloveniji. Vse - tudi izobražene in razgledane. To da misliti, da skrb za urejenost ne izvira iz nizkega IQ, temveč je stvar preference.
Si dal dobro primerjavo - v Slo. je miselnost taka, da povezave so oz. žal je tako, da tistele preveč urihtane vedno dokazujejo, da JE povezava.. :)

Roko na srce, ena, ki PREveč časa posveča svojemu zunanjemu izgledu, meni deluje kot da sicer nima nič pametnejšega za počet.

Sicer je pa "skrb za urejenost" nekaj čist drugega kot na 3 minute se čekirat v špeglih.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Mar. 2010 13:01

purple_rain napisal/-a:Sicer je pa "skrb za urejenost" nekaj čist drugega kot na 3 minute se čekirat v špeglih.

TO sem čakala, da bo nekdo reku :D
nevem, sej si lahko urejen tut brez kilo ličil ali petk in miniča.. ne vem o kakšni urejenosti zdej tuki govorimo?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Mar. 2010 15:03

Ziher so bile urejene na ta način :lol:
Slika
(duck face vključen, gratis)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 30. Mar. 2010 15:08

:rofl:
Tele so pa pozable iz solarija stopit! Pa očitno so razvile alergično reakcijo na šminko :D

Najjači je pa un kekec zadaj, ko una igrca, ko morš najt skriti predmet - naloga: išči fantka :D
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 30. Mar. 2010 15:10

positive vibration napisal/-a::rofl:
Tele so pa pozable iz solarija stopit! Pa očitno so razvile alergično reakcijo na šminko :D

nekaj takšnega :D :D
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Mar. 2010 15:43

:rofl: wahahaha.. no sej to me je zanimal.. ker če se to šteje za urejenost, pol sm js u podn neurejena.. pa se nimam za tako :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov