Moteče stvari na nežnejšem spolu

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 07. Feb. 2010 17:08

Žensko mnenje šteje samo do takrat, ko jim taista ženska zrihta kakšno njeno kolegico. :D
hasel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a hasel » 07. Feb. 2010 17:13

sirova štručka napisal/-a:razumem :D doživel si hladen tuš :D http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=24497&highlight= ker si si stvari narobe razlagal :wink:
Potemtakem je pa bilo to, da sem jo skenslal, ledeno mrzel tuš zanjo; vsem svojim prijateljicam je povedala, kakšen prasec sem, ker sem jo odpisal, ona uboga reva pa je ostala sama. :cry: :roll: Džeki in večina moške populacije na forumu že ve, kako je treba s takimi puncami. :D Poleg tega, če že nekaj prispevkov nazaj sprašuješ, zakaj tipi po zavrnitvi ne ohranjajo stikov z nesojenimi puncami, sklepam da si tudi ti že dala hladen tuš skozi, torej da te tip ni več poznal (ne rečem, da si ti edina, pomoje je to okusila marsikatera forumašica).
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 07. Feb. 2010 17:30

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:11, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 07. Feb. 2010 21:13

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 07. Feb. 2010 21:33

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:16, skupaj popravljeno 3 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 07. Feb. 2010 23:28

Jaz sem star 30 let, pri ženskah me ne moti nič, o njih si tudi ne zastavljam nobenih vprašanj. Itak sem pa nesamski, tako da me trenutno druge ženske ne zanimajo, he he.

Pri mlajših fantih je normalno, da imajo veliko vprašanj o ženskah, veliko dilem, tudi jaz sem jih imel.Ampak življenje postavi stvari na svoje mesto, verjemite mi.Končaš šolo, faks, najdeš službo, najdeš sebe, oblikuješ sebe in ko zase veš, kdo si, je vse lažje, tudi z ženskami.

Zato je moj nasvet mladim čustvenim fantom vedno enak: naj najprej naredijo sebe, potem bo vse lažje, tudi glede žensk.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 08. Feb. 2010 11:30

Džeki :top: sicer sem ženska ampak pomoje me tud lah motjo določene stvari na ženskah :D in sicer: opravlanje, hihitanje, skupni obiski WC-ja (WTF) :?: , non-stop govorjenje o tipih pa kaj nardit d se bo zalubu, pa kje ga srečat pa ja boh pomagej, pjt do njega pa mu povej ta svoje :D , razlaganje vsem o svoji novi dieti pa kok kg je treba zgubit, samo zato d bojo vsi rekl joj teb pa res ni treba hujsat :roll: , iskanje pozornosti vedno in povsod...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 06. Mar. 2010 10:32

v bistvu sem glede zunanjosti precej nezahteven (razen mogoče debelosti - tu ni pardona, ker vsak lahko shujša, če hoče), če ma punca druge kvalitete kot npr. se ne nosi kot, da je Paris Hilton in ima tisti zvišen pogled ko se pogovarja s tabo kao I'm better than you, se zna pogovarjat in ima smisel za humor (presenetljivo koliko jih tega nima), ne diši na kilometer ampak v mejah normale, moti me tud prevec makeupa (totalno odbijajoce), kajenje, brez vsake skrbi za postavo (s tem mislim, da nima niti najmanjse skrbi kako zgleda kljub temu, da ma kako kilo prevec), če se vsaki vikend napije, ne zna kuhat in se noče naučit, misli, da ima vedno prav...

ne da se mi vec razmisljat ampak bi se še našlo :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Deedee91
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Deedee91 » 06. Mar. 2010 11:44

/\/\4t3j napisal/-a:
Sem čakal, da se ena pritoži. Prvo si odpri temo, kaj vse vas moti na moškem. Moti vas pravzaprav vse, ni kaj ni. Punce ste pisale, da moški mora imet nevem kakšno oh in sploh postavo, same pa po drugi strani ne bi skrbele zato, da bi imele super postavo?? Kje je tu enakost? Če se od moškega pričakuje super postava, potem lahko tudi moški enako pričakuje od ženske. Če ''moram'' jaz vsak dan laufat in telovadit, potem naj tudi ona.

Poleg tega smo se lahko nasmejali, ko smo brali komentarje v stilu: moj ima takšno postavco kot Beckham, ampak on se samo 2x do 3x na teden rekreativno ukvarja s športom(The fuck?!?!?...ye right...). Ene ste še pisale, da vam ni všeč niti verižica, ne zapestnica, mora imet celo telo pobrito, še oblačit bi se moral tako kot bi mu ve rekle. In še ogromno bi se dalo naštevat.

PODPIS TUKAJ :D

kaj je res, je res, da večina žensk (to zdaj ne pada na vse) ima nek ideal v glavi, zanjo mora moški bit oh in sploh, po drugi strani, kot je /\/\4t3j napisal, pa one same zase nič ne naredijo.

Kaj pa je tudi res, je da imajo moški tudi nekakšne ideale: lepi joški, lepa rit, ni tečka in tara ta ta ta ta. da znamo bit tečke, je čista resnica (ampak bodimo iskreni, ve ste tudi velike tečke, še najbolj ob kakšnem prehladu ali glavobolu :twisted: - ampak priznam, da je to meni zelo simpatično).
naučene smo in tudi v glavi imamo večina žensk to, da se nesmemo ponižat oz se nočemo pred moškim, ker imamo svoj ponos in tega si ne pustimo vzet, tudi hočemo ubranit svoj prav (dobro, tisto da kr naprej klatimo svoje, čeprav je očitno, da nimamo prav, to je druga zgodba - mišljeno kot me nasploh ženske, ne vse. hehe)

ampak konec koncev smo vse ženske nekam enake. ene sicer bolj energične, druge sramežljive,... smo pa vseeno nekaj najlepšega, kar je "bog" lahko ustvaril :twisted: :P
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 06. Mar. 2010 12:06

*kayka* napisal/-a:Džeki :top: sicer sem ženska ampak pomoje me tud lah motjo določene stvari na ženskah :D in sicer: opravlanje, hihitanje, skupni obiski WC-ja (WTF) :?: , non-stop govorjenje o tipih pa kaj nardit d se bo zalubu, pa kje ga srečat pa ja boh pomagej, pjt do njega pa mu povej ta svoje :D , razlaganje vsem o svoji novi dieti pa kok kg je treba zgubit, samo zato d bojo vsi rekl joj teb pa res ni treba hujsat :roll: , iskanje pozornosti vedno in povsod...

Se ne bi mogla bolj strinjat. :D Ajde, če sta dve punci sami zunaj (kot ponavadi midve s prijateljico) greva skupaj na wc, drugače je bedno sama za šankom stat :D mi je pa hecno, ko nekatere gredo vse skupaj (beri tri ali več) v že tako prenatrpan wc, se postavijo pred špegel in se "popravljajo" tam eno uro, da niti do umivalnika ne moreš priti brez da bi pokasirala grd pogled od katere izmed teh babnic ter opravljajo sto na uro...
Jah, mogla sem tudi jaz dodati kakšne ženske so neprebavljive. :oops: :D
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 06. Mar. 2010 12:14

dolce_chicco napisal/-a:
*kayka* napisal/-a:Džeki :top: sicer sem ženska ampak pomoje me tud lah motjo določene stvari na ženskah :D in sicer: opravlanje, hihitanje, skupni obiski WC-ja (WTF) :?: , non-stop govorjenje o tipih pa kaj nardit d se bo zalubu, pa kje ga srečat pa ja boh pomagej, pjt do njega pa mu povej ta svoje :D , razlaganje vsem o svoji novi dieti pa kok kg je treba zgubit, samo zato d bojo vsi rekl joj teb pa res ni treba hujsat :roll: , iskanje pozornosti vedno in povsod...

Se ne bi mogla bolj strinjat. :D Ajde, če sta dve punci sami zunaj (kot ponavadi midve s prijateljico) greva skupaj na wc, drugače je bedno sama za šankom stat :D mi je pa hecno, ko nekatere gredo vse skupaj (beri tri ali več) v že tako prenatrpan wc, se postavijo pred špegel in se "popravljajo" tam eno uro, da niti do umivalnika ne moreš priti brez da bi pokasirala grd pogled od katere izmed teh babnic ter opravljajo sto na uro...
Jah, mogla sem tudi jaz dodati kakšne ženske so neprebavljive. :oops: :D

Se popolnoma strinjam z obema :D
enaaa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a enaaa* » 07. Mar. 2010 20:05

+
- na živce mi grejo predvsem takšne z zelo visoko samopodobo (da je najpametnješa, najlepša, naj, naj...) sej ne da bi bla keri fauš samo včasih je bla skromnost tudi vrednota
-shoppingi.. ko me kolegica lepo prosi da grem z njo nakupovat :cry: :cry: 3-urno tavanje po trgovini pa res ni hobi! lepo vas prosim :lol:
What makes you different..
Makes you beautiful
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 08. Mar. 2010 20:05

BTW, glede rihtanja. Ženske, ki so skoz ultra zrihtane, so take zato, da prestrašijo konkurenco (druge ženske). Tipi tu nismo nek faktor, mi itak pademo, to je jasno.V bistvu gre za boj med ženskami.

Ko torej neka lepotička pride nekam ultra v nulo zrihtana, s tem sporoča drugim ženskam: glejte me, boljša in lepša sem od vas.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 08. Mar. 2010 20:20

Džeki napisal/-a:BTW, glede rihtanja. Ženske, ki so skoz ultra zrihtane, so take zato, da prestrašijo konkurenco (druge ženske). Tipi tu nismo nek faktor, mi itak pademo, to je jasno.V bistvu gre za boj med ženskami.

Ko torej neka lepotička pride nekam ultra v nulo zrihtana, s tem sporoča drugim ženskam: glejte me, boljša in lepša sem od vas.

Lahko so tudi:

... preprosto rade zrihtane.
...imajo komplekse.
...nimajo drugega za oblečt.

Ene zaradi tega, ene zaradi drugega je precej bolj verjetno.
Bo treba stroko vprašat... v tem primeru ženske. :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov