Moteče stvari na nežnejšem spolu

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 24. Sep. 2009 13:12

TOM-Lady napisal/-a:
bonnie taylor napisal/-a:
TOM-Lady napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:
evva napisal/-a:Na ženskah me moti:
- barvna neusklajenost las in obrvi (npr. blond lasje - temne obrvi, ali obratno)
A ti to resno? Slika

Tudi men osebno je to ful čudn (sm to neusklajenost čula že od marsikoga) :boese: v glavnem totaln zgrešeno, za moje pojme (kombinacija evrokrema :D )

men pa niti ni zgrešeno, edino če se res zelo opazi npr blond lase pa črne al pa temno rjave obrvi..

ja sej to sm misla, če ma temne obrvi. sej ok, če ima svetlo rjave obrvi, te to vredu pride. Ampak tist k se pa temnolaska odloči za to (temno rjava barva ali crna barva obrvi, pa blont lase - mam en primer v blizini) :shy:

gliih dons sm vidla eno jaa:S čisto temne obrvi.ono temno rjave..in potem že skoraj bele lase.dobro da je imela fru fru da se ni videlo takooo udarno.xDD
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 24. Sep. 2009 13:16

undercover napisal/-a:
gaby_ napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:
gaby_ napisal/-a:tudi meni ženska ni 'všeč', če nima 'urejenih' (čistih, belih, ravnih) zob :)
1. velja za oba spola
2. glede neravnih zob: to si pa niso vsi sami krivi, kaj mislš?

ja, ampak če rastejo ekstremno poševno (sem že videla primer, da sta prednja zgronja dva zoba bila čisto prekrita), potem obstajajo itak aparat za zobe. in to dandanes sploh ni več kot neka 'izobčenost' ampak celo kot modni dodatek.
sami si niso krivi, ne, se pa to lahko popravi.

res je pri nekaterih se lahko popravi.. pri marsikaterem pa ne..no ali pa gre zelo počasi...se pa zgodi da fiksnega aparata(zvezdic) tudi ne moraš dobiti.
so pa tudi takšni ki jim je useeno in sploh ne poskrbijo za to:S

Kaj pa tisti primeri k ima ful tesno stanje (zaradi tega tudi "krive" zobe) in sam zobni aparat, ne bi imel nobenega učinka? Sej aparat ravna zobe, ampak če nima prostora "jih kam potisnit", tudi ne bo moral v tem primeru naredil čudeža.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Sep. 2009 13:35

V tem primeru dva zoba (ponavadi štirici) izpulijo in tako naredijo prostor. Se da poštimat.
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 24. Sep. 2009 13:42

jullia_ napisal/-a:V tem primeru dva zoba (ponavadi štirici) izpulijo in tako naredijo prostor. Se da poštimat.

Pol si pa že lahko takšen k gargamel :lach:
Mislim, to je potem kr hudo, seveda imaš v tem primeru poravnane zobe, ampak vmes pa razmak takšen da joj. (sploh če zobje niso bili "ful krivi").
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Sep. 2009 14:23

Sploh ni res. Zobje se čisto lepo prerazporedijo, večji razmak mogoče ostane med trojko in petko, ampak to je pa tako zadaj, da se ga sploh ne opazi. Itak se pa to naredi samo takrat, ko prostora res ni, če pa ni takšna gužva, se pa pač ne puli.
Enivej, v vsakem primeru človek bolje izgleda s poravnanimi zobmi kot pa s krivimi, vse ostalo je samo kislo grozdje tistih, ki jih niso poglihali.
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 24. Sep. 2009 14:27

^^ Niti niam najbolj predstave, kk bi to kej zgledal. Poznam primer k zaradi tega takšnega stanja, ni variante da bi ji aparat prišel v poštev.
V takem primeru je po mojem se kr težk odločit za kaj takega, da bi ti v bistvu pulili "zdrave zobe". Čist odločitev posameznika, kaj mu je bolj pomembno.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 24. Sep. 2009 15:13

Meni so izpulili en zob zgoraj in enega spodaj (gužva bila), pa so se mi zgornji poravnali tako, da sploh ni luknje nikjer (oz. za kakšnega pol mm pri štirici, neopazno), spodaj pa mi še vleče skupaj in bo (mislim da) tudi ok na koncu.

Jaz sem vsekakor za to, da se zob izpuli, kadar ni prostora. Tisto, da "gre zdrav zob ven" nekako ne zdrži, saj imaš z več zobmi, ki so neporavnani, veliko slabši ugriz, kot ga imaš potem z lepo poravnanimi - to pa je itak pomembnejše od števila zob. Da niti ne začnemo z estetiko.
Miss Evie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss Evie » 24. Sep. 2009 19:26

TOM-Lady napisal/-a:^^ Niti niam najbolj predstave, kk bi to kej zgledal. Poznam primer k zaradi tega takšnega stanja, ni variante da bi ji aparat prišel v poštev.
V takem primeru je po mojem se kr težk odločit za kaj takega, da bi ti v bistvu pulili "zdrave zobe". Čist odločitev posameznika, kaj mu je bolj pomembno.

Meni so izpulili 4 zdrave (stalne) zobe zaradi aparata. Opažam tudi, da se mi je zaradi tega spremenila tudi oblika obraza, zdaj ko mi gredo zobje skupaj.
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 25. Sep. 2009 1:54

purple_rain napisal/-a:
evva napisal/-a:Na ženskah me moti:
- barvna neusklajenost las in obrvi (npr. blond lasje - temne obrvi, ali obratno)
A ti to resno? Slika

Jap, čist resno :D . Tudi sama sem naravno temnolaska, nekaj časa sem bla blond in sem si obrvi svetlila na rjavkaste. Ni mi gršega kot videt blond žensko s temnimi obrvmi, al pa da si jih še s črno barvico poudari hahahaha :lol: ...no, ampak to je samo moje skromno mnenje :wink:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 25. Sep. 2009 7:52

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bonnie taylor » 25. Sep. 2009 11:31

a bjž bjž
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 25. Sep. 2009 11:45

Horus napisal/-a:Vecina izraza kronicno nesposobnost hipoteticnega razmisljanja in distanciranja osebnih custev od racionalne debate.

Večina moških izraža kronično nesposobnost nestereotipnega razmišljanja.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 25. Sep. 2009 12:44

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:57, skupaj popravljeno 1 krat.
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 25. Sep. 2009 13:50

..
Zadnjič spremenil najstnica, dne 21. Maj. 2012 18:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 25. Sep. 2009 14:37

Horus napisal/-a:idi se pritozevat v temo kaj vas moti na moskih ;) Tule se simfa zenske :lol:. Sicer pa to ni stereotipno razmisljanje ampak izkusnje iz med drugim tega foruma :P

Pričakovan odgovor. ;)
Sicer pa - izkušnje so skoraj vedno nereprezentativne. Zaradi nekaj iracionalnih babnic ne moreš zadev posploševati.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov