Moški striptiz
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 118 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Bloodelf napisal/-a:A ni tko, da se pri moškemu striptizu, moški nikoli ne sleče do nagega?! Recimo pri ženskah je dostikrat kšn ples, kjer grejo čist vse cote dol... ampak pri tipih pa tega še nisem vidla.
Po moje je tud bolje tko, ker se mi zdi, da bi ful smešno zgledalo če bi mahal s tistim tičem okoli
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst sm bla sam enkrat prisotna na moškem striptizu in sicer sta bla to dva iz une skupine Total Knockout, Matteo in še un ta nov, ne vem, kako mu je ime.
Ta ta nov mi je bil čist mem, tm je skaku neki k ena balerina , tale Matteo pa kr obvlada sceno, zna se slačt, bit seksi in moški obenem (ker mene kšni ženski gibi al pa kar kol tud totalno odbijajo). Res je naredu hud show, mene je čist zrajcu Sleku se je pa sam do bokserc
Ta ta nov mi je bil čist mem, tm je skaku neki k ena balerina , tale Matteo pa kr obvlada sceno, zna se slačt, bit seksi in moški obenem (ker mene kšni ženski gibi al pa kar kol tud totalno odbijajo). Res je naredu hud show, mene je čist zrajcu Sleku se je pa sam do bokserc
-
Platonic love - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
Men so teli "moški plesi" fuuuul hudi!!!
Edino kar mi ni všeč je to, če so tipi v tangicah Morajo bit obvezno v boksercah!
Edino kar mi ni všeč je to, če so tipi v tangicah Morajo bit obvezno v boksercah!
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Platonic love napisal/-a:Men so teli "moški plesi" fuuuul hudi!!!
Točno tko! Js in ena moja kolegica sva se že zmenile, da greve enkrat na moški striptiz, hotle sva it zdj na Chippendales pa je Maribor mal predelč. Me pa zanima, kje si lohk kakšn moški striptiz ogledam? Nikjer nism zasledila, kje in kdaj so.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst sm šla enkrat gledat na maturantskem izletu v španiji pa kasneje še v Fun factoryu.men ni blo tolk zlo všeč. mi ni všeč k tolk časa samo pleše in mi že rata dolgčas. ne vem, nekak mi ni zanimiv. drgač pa ja, ni sploh več teh striptizov, razen ti chippendales.k vem včasih v fun factoryu, ma pomoje je blo vsak tedn, tako ženski kot moški
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
Hehe.. Midva s prijateljico, da sva vedno govorile, da ko bova velike in bogate, bova odprli nočni klub z moškim striptizom. Saj baje ni še nobenega takega kluba v Sloveniji.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Huh, očitno spet ena redkih, k ji je moški striptis ...
Še nism vidla deca k bi mi na tak način izpadu hot, res ne. Tut ženski striptis mi ne zgleda, ampak mi je ženska u tej vlogi usen dost bl rajcig k tip.
Mi je dost bl ušečno, k si moj na hit rukne majco dol pa đinske po tleh, da bi se pa zviru pa poplesavu, bi me pa s tal mogu odlimat od smeha .
Še nism vidla deca k bi mi na tak način izpadu hot, res ne. Tut ženski striptis mi ne zgleda, ampak mi je ženska u tej vlogi usen dost bl rajcig k tip.
Mi je dost bl ušečno, k si moj na hit rukne majco dol pa đinske po tleh, da bi se pa zviru pa poplesavu, bi me pa s tal mogu odlimat od smeha .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
hm... js sm vidla dva moška striptiza, pač na dekliščinah sta bla kr uredu, dokler ni tko edn kot tadrug zaplesu z mano pa okol mene, no pol je pa ratal HOT je zgledal k da bi me tm že podru, ampk realno je blo pa čist diskretno , me ni zašlatu niti nč, samo js sm mogla za rit prjet ( brez pritoževanja )...ni pa ne vem kaj
če pa kera rabi mam od obeh dveh telefonsko
če pa kera rabi mam od obeh dveh telefonsko
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
s prjatlcami smo ble lani za 8.marec v MB v KMŠju..tip je bil visok 160cm, v tigrasti obleki in s platform čevlji visokimi ziher 10 cm..nagravžno!!! Pol je pršu k naši mizi, kjer smo se mi režale pa reku frendici "prosim,prosim,prid na oder" (he begged ) po 5minutah (sam zato,da smo spile do konca) smo utekle na pivo drgam
Ko sem bla v Perli pa je blo kul,dober nastop,čeprav drgač mi ti striptizerji niso všeč, tko gayish mi delujejo..
Ko sem bla v Perli pa je blo kul,dober nastop,čeprav drgač mi ti striptizerji niso všeč, tko gayish mi delujejo..
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Aja pozabla sm, da sm bla enkrat za nov let v Sarajevu in pristala v kolegovem lokalu - lokalu za geye. Tm je bil tud moški striptiz in so mel 3 striperje. Res so nardil ta huj show, sam namen tega je bil zrajcat geye ane So bli pa hudi k sto mater, so zaigral sceno, kako dva od teh obdelujeta tretjega, ampak je blo vse sam igranje ane. Uglavnem namen je bil dosežen.
In en od teh striperjev...đizs krajst, najhujši tip ever, tak temn, gištel za dol past, uf In ta model je hotu mene na oder zvlečt, pa me je bivši tko k seb potegnu in ga tko ubijalsk pogledu, da si je pol un rajš premislu
In en od teh striperjev...đizs krajst, najhujši tip ever, tak temn, gištel za dol past, uf In ta model je hotu mene na oder zvlečt, pa me je bivši tko k seb potegnu in ga tko ubijalsk pogledu, da si je pol un rajš premislu
Prvi neprebran prispevek • 118 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov