Moški striptiz

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 06. Dec. 2007 20:09

na tmu striptizu k sem js bla si so pred "tamalga" dal brisačo, ritko pa pokazali :D
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 06. Dec. 2007 20:10

Bloodelf napisal/-a:A ni tko, da se pri moškemu striptizu, moški nikoli ne sleče do nagega?! Recimo pri ženskah je dostikrat kšn ples, kjer grejo čist vse cote dol... ampak pri tipih pa tega še nisem vidla.

Po moje je tud bolje tko, ker se mi zdi, da bi ful smešno zgledalo če bi mahal s tistim tičem okoli :D
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 06. Dec. 2007 20:17

Jst sm bla sam enkrat prisotna na moškem striptizu in sicer sta bla to dva iz une skupine Total Knockout, Matteo in še un ta nov, ne vem, kako mu je ime.

Ta ta nov mi je bil čist mem, tm je skaku neki k ena balerina :D , tale Matteo pa kr obvlada sceno, zna se slačt, bit seksi in moški obenem (ker mene kšni ženski gibi al pa kar kol tud totalno odbijajo). Res je naredu hud show, mene je čist zrajcu :oops: Sleku se je pa sam do bokserc :?
Uporabniški avatar
Platonic love
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Platonic love » 06. Dec. 2007 20:24

Men so teli "moški plesi" fuuuul hudi!!!

Edino kar mi ni všeč je to, če so tipi v tangicah :? Morajo bit obvezno v boksercah!
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 06. Dec. 2007 21:24

Platonic love napisal/-a:Men so teli "moški plesi" fuuuul hudi!!!

Edino kar mi ni všeč je to, če so tipi v tangicah :? Morajo bit obvezno v boksercah!

Točno tko! :oops: Js in ena moja kolegica sva se že zmenile, da greve enkrat na moški striptiz, hotle sva it zdj na Chippendales pa je Maribor mal predelč. :( Me pa zanima, kje si lohk kakšn moški striptiz ogledam? Nikjer nism zasledila, kje in kdaj so.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 07. Dec. 2007 13:06

jst sm šla enkrat gledat na maturantskem izletu v španiji pa kasneje še v Fun factoryu.men ni blo tolk zlo všeč. mi ni všeč k tolk časa samo pleše in mi že rata dolgčas. ne vem, nekak mi ni zanimiv. drgač pa ja, ni sploh več teh striptizov, razen ti chippendales.k vem včasih v fun factoryu, ma pomoje je blo vsak tedn, tako ženski kot moški
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 07. Dec. 2007 13:53

Hehe.. Midva s prijateljico, da sva vedno govorile, da ko bova velike in bogate, bova odprli nočni klub z moškim striptizom. Saj baje ni še nobenega takega kluba v Sloveniji.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 7. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris » 07. Dec. 2007 17:23

Bi pustil, da gre gledati.
Sicer je pa daleč najboljši striptiz za moje pojme tisti v paru (moški + ženska).
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 07. Dec. 2007 21:11

Huh, očitno spet ena redkih, k ji je moški striptis :tot: ...

Še nism vidla deca k bi mi na tak način izpadu hot, res ne. Tut ženski striptis mi ne zgleda, ampak mi je ženska u tej vlogi usen dost bl rajcig k tip.

Mi je dost bl ušečno, k si moj na hit rukne majco dol pa đinske po tleh, da bi se pa zviru pa poplesavu, bi me pa s tal mogu odlimat od smeha :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a azuc@r » 07. Dec. 2007 23:21

hm..
Zadnjič spremenil azuc@r, dne 07. Dec. 2007 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a azuc@r » 07. Dec. 2007 23:21

hm... js sm vidla dva moška striptiza, pač na dekliščinah :D sta bla kr uredu, dokler ni tko edn kot tadrug zaplesu z mano pa okol mene, no pol je pa ratal HOT :!: je zgledal k da bi me tm že podru, ampk realno je blo pa čist diskretno , me ni zašlatu niti nč, samo js sm mogla za rit prjet :lol: ( brez pritoževanja )...ni pa ne vem kaj

če pa kera rabi mam od obeh dveh telefonsko :lol: :wink:
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 08. Dec. 2007 0:15

Aloha, js se čist strinjam s tabo. Men moški striptiz ni čist nč seksi, prej smešn. :lach:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 08. Dec. 2007 9:46

s prjatlcami smo ble lani za 8.marec v MB v KMŠju..tip je bil visok 160cm, v tigrasti obleki in s platform čevlji visokimi ziher 10 cm..nagravžno!!! :eek: Pol je pršu k naši mizi, kjer smo se mi režale pa reku frendici "prosim,prosim,prid na oder" (he begged :!: ) po 5minutah (sam zato,da smo spile do konca) smo utekle na pivo drgam :D

Ko sem bla v Perli pa je blo kul,dober nastop,čeprav drgač mi ti striptizerji niso všeč, tko gayish mi delujejo.. :?
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 08. Dec. 2007 12:50

Aja pozabla sm, da sm bla enkrat za nov let v Sarajevu in pristala v kolegovem lokalu - lokalu za geye. Tm je bil tud moški striptiz in so mel 3 striperje. Res so nardil ta huj show, sam namen tega je bil zrajcat geye ane :D So bli pa hudi k sto mater, so zaigral sceno, kako dva od teh obdelujeta tretjega, ampak je blo vse sam igranje ane. Uglavnem namen je bil dosežen.

In en od teh striperjev...đizs krajst, najhujši tip ever, tak temn, gištel za dol past, uf :oops: In ta model je hotu mene na oder zvlečt, pa me je bivši tko k seb potegnu in ga tko ubijalsk pogledu, da si je pol un rajš premislu :D
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 08. Dec. 2007 13:56

Nism bla še na nobenem striptizu, sm pa po tv enkrat vidla Total knockout in mi ni blo niti mal ušeč...bedno. Niti mal rajcih, prej gayevsko vse skup :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov