Moški striptiz
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- AngelOfLight
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 1. 2005
jst mam pa rajsi tisto verzijo striptiza ki je namenjen samo meni
- tajda
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2004
Joj men je to čist mem, da gledam enga tipa v tangicah, pa z oljem namazanga kako se preteguje. Enkrat sem sicer bla, kr nisem vedla da majo nastop (pa ne vem kateri so bli), tko da sem vidla kako to zgleda,ampak mene to res ne privlači niti malo. Prov odbija me.
- AngelOfLight
- Sramežljivka
mene definitivno odbijajo že tipi v tangicah (da o olju sploh ne govorim) boxarce so the best za fante...ko se pa še tistih znebijo je pa sploh super
- AngelOfLight
- Sramežljivka
BabyLove napisal/-a:AngelOfLight napisal/-a:jst mam pa rajsi tisto verzijo striptiza ki je namenjen samo meni
se strinjam Mojga še nisem uspela pregovorit Mogoče pa me kdaj preseneti, nikol ne veš...
btw BabyLove mogoče je potrebne pa samo malo spodbude...
-
enya - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Jaz sem bla ze dvakrat na moskem striptizu. Enkrat so se za dan zena slekli natakarji, enkrat pa na eni privat zurki. Ce ima tip postavo se gre, ce je pa ves bled pa ne zna kej prevec dobr migat, pa da ma se majhnega je pa cist za pop... Seveda ma pa vsaka svoje zelje!
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
no angel napisal/-a:Mene pa striptiz ne vzburja... Vrez veze mi je.
Zakaj bi placala in gledala (prevec nabildanega ) tipa, ki plese pred mano, ce imam doma svojega dragega...
Se strinjam, če glih bi pa ta slavni striptiz vsaj enkrat rada doživela
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Jest sem se pa odločla, da tud na moški striptiz bom enkrat še šla.
Sicer so tipčki res preveč nabildani in nič posebnega, ubistvu meni skoraj nagravžni, ampak zaradi samega šova.
Sicer so tipčki res preveč nabildani in nič posebnega, ubistvu meni skoraj nagravžni, ampak zaradi samega šova.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
jst sm bla zdej ta viknd na striptizu..tipa nista bla ne vem kaj...ampak sm bla pa happy k radio k so me izžrebal..in sm dobila nagrado potovanje v istro..tko d prvič sm bla na striptizu in prvič neki zadela..se prav d gremo še kdaj;)
Free your mind...
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
fiona napisal/-a:Ste ze bile na moškem striptizu? Kako se vam je zdelo? Preveč, premalo... Kaj pa private varjanta?
Bila sem v Nemciji, ker so me sosolci prisilil, da sem sla v nek klub, kjer so imel striptizete in striptizerje. Pa mi nekako tipi v kletkah v tigrastih tangicah niso disali. Sem raje zenske tam gledala , samo tipi so mi bili res cisto mim.
Sla sem pa tudi na Total Knockout in mi je brezveze.
Mene to ne rajca in mi ni ne vem kolk zabavno. Ni mi
-
armandoxxx - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
jest ga vsake toliko tamali kr odmigam .. pa mal se tko (sexy) oblečem pa mal jo rajcam pa tko .. pa je pol čist ROAR ..
no ja .. sam še 10 Kg mam preveč da bi bil striptiz še estetski (mal čudn zgleda če se pred tabo ena hruška slači .. vsaj jest mam tak feeling ):D
LP
Armando
no ja .. sam še 10 Kg mam preveč da bi bil striptiz še estetski (mal čudn zgleda če se pred tabo ena hruška slači .. vsaj jest mam tak feeling ):D
LP
Armando
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov