Moški striptiz

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Party Diva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Party Diva » 07. Mar. 2009 13:57

Jaz sem bila enkrat na Total Knockout. Znajo hud šov narediti! :scherzkeks: Sicer sem pred tem tudi vedno govorila, kako se mi zdi to gayish, pa da so metroseksualci ipd., ampak so me potem v živo prepričali, tako da bom sigurno še šla kdaj na kaj podobnega (seveda mora biti vsaj en striptizer hud sicer je brezveze :D). A si je že kdaj katera povabila na rojstni dan ali pa dekliščino kakšnega striptizerja (tudi kot darilo od vaših prijateljic) in koliko to kaj stane? Se mi zdi ful izvirno darilo za nekoga (če se denar vrže na kup), pa še žur je hud!
So I`m a bitch? Well you`re a whore. Personally I`d rather be known for what I do, not for who I screw.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 07. Mar. 2009 14:38

Party Diva napisal/-a: Se mi zdi ful izvirno darilo za nekoga (če se denar vrže na kup), pa še žur je hud!

Izvirno darilo? Meni se zdi to eno izmed najmanj možnih izvirnih daril. Skoraj tako kot plišast srček za valentinovo. :lol:
Dvakrat sem mi je zgodilo, da sem pristala na žurki, kjer sem bila pravzaprav prisiljena gledat striptiz in lahko rečem, da mi je za obakrat žal, da sem morala to videti. Tisti tipi se mi zdijo naravnost ogabni, plesanje pa tudi ni niti malo seksi ...
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 07. Mar. 2009 15:09

Aloha napisal/-a:Huh, očitno spet ena redkih, k ji je moški striptis :tot: ...

Še nism vidla deca k bi mi na tak način izpadu hot, res ne. Tut ženski striptis mi ne zgleda, ampak mi je ženska u tej vlogi usen dost bl rajcig k tip.

Mi je dost bl ušečno, k si moj na hit rukne majco dol pa đinske po tleh, da bi se pa zviru pa poplesavu, bi me pa s tal mogu odlimat od smeha :D .

se strinjam. že zdej me zvija od smeha, k na to sam pomislm. :lol:
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 07. Mar. 2009 15:12

...
Zadnjič spremenil Lilah, dne 15. Sep. 2010 20:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sui
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sui » 07. Mar. 2009 18:05

js pa grem danes s prijateljicami na moški striptiz ob dnevu žena :) komaj čakam :P
garview
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2009
Kraj: Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a garview » 15. Mar. 2009 16:59

Zaenkrat še nisem bila in tudi ne nameravam. :wink: :D
Be your self and be good to nature. :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Mar. 2009 0:47

men je tud moški striptiz kr neki.Nekak mi dec ne paše v to vlogo, pa da se zvija tm pred mano, pa nevem kaj.
Sm bla že na moškem striptizu, na enem rojtnsme dnevu in tkrt se mi je zadeva precej zamerla,ker me je striptizer odnesu na eno mizo, pol se mi usedu na glavo pa mi začeu kurca u usta tišat :roll: :evil: Jst sm mislna da se mi bo zmešal, pomojem tok zaprtih ust kot sm jih mela tkrt pa kukr sm jih pol z vodko spirala (povrh) nism še nkol.trap trapast :roll:

nevem, ni mi zanimiu,rajš pogledam kšno striptizeto, kšno akrobacijo ob štangi zanimivo, kot pa deca.Pa teli totalknock out, pa čipendels...Jaoo, grozni! :?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 16. Mar. 2009 19:49

*purple* napisal/-a:ker me je striptizer odnesu na eno mizo, pol se mi usedu na glavo pa mi začeu kurca u usta tišat :roll: :evil:

koliko so mu pa plačali??? :eek: :eek: :eek:
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 16. Mar. 2009 22:53

Bittersweet napisal/-a:moški sriptis je sexy, sploh če je namenjen sam teb... sam da definitvno ne sme met tipo gor tangic... (ogabno)

men je moski striptiz sexy sam ce je le zame..se pa strinjam - obvezno brez tangic.. :!:
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 17. Mar. 2009 23:04

*purple*, kje si imela pa roke? Na njegovi riti? Če jst ne bom hotla, da mi tipo tura lulčka v usta, se bom že odbranila. Mi pa moški striptizerji tud ne potegnejo :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 18. Mar. 2009 7:53

Jochie napisal/-a:
*purple* napisal/-a:ker me je striptizer odnesu na eno mizo, pol se mi usedu na glavo pa mi začeu kurca u usta tišat :roll: :evil:

koliko so mu pa plačali??? :eek: :eek: :eek:

:lol: (pogrešam temo izjava tedna)

Drgač pa še nikol vidla moškega striptiza- bo treba enkrat. Samo ženskega (prevečkrat).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 18. Mar. 2009 10:27

OT: Sj maš temo 'najbolj smešne izjave' :P
Uporabniški avatar
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs Beauty » 29. Apr. 2009 13:00

No ja, če striptizer ni slab, bi še prenesla to, da izgleda kot metrosexualec. :D Ne bi pa mi bilo kul, če bi na kakšni žurki pred vsemi plesal okoli mene, ker nisem za takšne javne igrice. Sem pa že bila na moškem in ženskem striptizu, a sem na ženskem zdržala samo par minut, da sem spila pijačo, potem pa sva šli s kolegico, ker mi tega res ni bilo za gledat. :D
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov