Moški šovinisti

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 12. Mar. 2009 15:15

Ste kdaj dobile na svoj račun kakšno opazko oz. komentar, ki je letel na celotno žensko populacijo? Kako ste odreagirale? V mojem razredu smo namreč punce pri uri telovadbe od profesorja (naše profesorice takrat ni bilo) slišale izjavo, zaradi katere bi se dalo zamisliti. Rekel je, da ženske nismo vredne, da sonce sploh sije na nas. :eek: Vse smo samo pozijale. Tega ne bi imel pravice reči niti če bi se zgodilo karkoli (da bi recimo kakšne probleme delale ali kaj podobnega). On pa je to izrekel kar tako, četudi nismo nič takega naredile. :? Da je to sposoben izjavit nekdo, ki bi za svoja leta že moral malo bolj jasno razmišljati... :roll: Poleg tega ima ženo in hči. Potem takem je mislil tudi na njiju. Podn od podna no.
Uporabniški avatar
Party Diva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Party Diva » 12. Mar. 2009 15:21

omg tole je res kr en kreten :roll: js mam kr neki takih izkušenj, sam da so letele direkt name oz. je men blo izrečen, mišljen pa tut v smislu ženske niso za nč dobre... in to sm vedno slišala od takih, k so za moške sramota - ne znajo nč od nč sam govorit pa ženske komentirat :evil:
So I`m a bitch? Well you`re a whore. Personally I`d rather be known for what I do, not for who I screw.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 12. Mar. 2009 15:45

Tega človeka ne zagovarjam(daleč od tega!)po mojem pa je imel ta vaš profesor kakšne resne druge probleme, pa se je potem znesel nad vami, ki ste mu bile ravno pri roki.
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 12. Mar. 2009 15:50

Mogoče res, ampak tega človeka še niti 1x nisem videla dobre volje. Očitno mu življenje smrdi. Saj se ponavadi znese tudi nad fante, če ne igrajo dobro, ampak na njih ne zdravi svojih kompleksov glede poniževanja določenega spola.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 12. Mar. 2009 20:12

e..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 12. Mar. 2009 22:07

Uf ja,..
Kar nekaj takih kretenckov sem spoznala. Eni so dejansko mislili, da je svet njihov in da 'baba spada za stedilnikom doma', ali pa fore v stilu, 'da ce lahko pride v dnevno ima ze predolgo ketno'..

Vcasih sem se znala fajn skregat s takimi, ampak danes se mi ne da. Lahko kaksno zabrusim, v stilu da ga ziher zre ker ne more nobene babe dobit, pol pa take idiotske izjavlja (take izjave jih vsem udarijo na ego in nehajo za nekaj casa), ali pa jih ignoriram.

Sploh niso vredni komentarja, sploh ne kaksni cudaki.

Zal se konkretnega primera ne morem spomnit, ker je minilo kar nekaj casa od zadnjega takega prepira.
NaNcY*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a NaNcY* » 13. Mar. 2009 7:49

jah ne vem kokr vidm da podpiraš šovinizm al kva k maš nick tamala mrha....kar ni lih spoštljivo do ženskega spola ane?
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 13. Mar. 2009 11:53

Čudi me, da še nihče ni mene omenil v tem topicu. :D

Sicer pa, zakaj babe vedno mislite, da obstaja povezava med tem, da vas obrekujemo in da nobene ne moremo dobit? Čudno logiko imate. :twisted:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 13. Mar. 2009 12:26

~NIA~ napisal/-a:nj si omisli pa fanta in nj mu ga poriva v guzico, če smo ženske tok debilne, tipi pa popolni :roll:

you made my day :D

sovinisti so, sovinisti bojo.. in kot bi rekli zmelkow: klinc jih gleda.

se ne ukvarjam z njimi,jih ne poslusam in nic ne odgovorim nazaj.cajt raj zapravim za kaj bolj prijetnega/koristnega ;)

edino kar bi potrdila je, ce bi mi kdo rekel, da sm kokos.. sm res, sm zavestna in ponosna predstavnica kokoske (Slovenije) :)
Uporabniški avatar
Ursa7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ursa7 » 13. Mar. 2009 12:39

miteq napisal/-a:Čudi me, da še nihče ni mene omenil v tem topicu. :D

Sicer pa, zakaj babe vedno mislite, da obstaja povezava med tem, da vas obrekujemo in da nobene ne moremo dobit? Čudno logiko imate. :twisted:

Veš kaj ti dečko... v bistvu se nimaš kaj dosti za petelinit, glede na to, da od tebe še nikoli nisem kaj pametnega prebrala oz. v prostem času pišeš na forum, ki je namenjen mlajšim ženskam/puncam. Nisi čisto nič več vreden od forumašic za moje pojme - verjetno si še dosti bolj zdolgočasen od njih...

Drugače pa opisani izpadi iz moške strani ne pomenijo nič drugega kot nezadovoljstvo s samim sabo, lastnim življenjem. S tem, ko nas s takšnimi izpadi želijo prepričati, koliko so boljši od nas, samo želijo neko potrdilo zase, da le so nekaj vredni, vendar na ta način žal izpadejo še bolj bedni in usmiljenja vredni. Takšnim lahko samo zaželiš več sreče v prihodnosti in pozabiš na besede - dvomim, da v resnici verjamejo v izrečeno.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 13. Mar. 2009 12:57

Tezko je brat ta forum in ne postat sovinist. Just FYI.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Ursa7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ursa7 » 13. Mar. 2009 13:17

Mahagonij napisal/-a:Tezko je brat ta forum in ne postat sovinist. Just FYI.

Ja sej ane, fantu se je najlažje prijavit na Cosmopolitan, kjer se razpravlja o cuncah in make up-u, in pol iz tega črpat 'samozavest', ker so babe tolk glupe in ne znajo o drugem. Je preklopit na kaj drugega morda zate prezahtevno? :razz:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 13. Mar. 2009 14:25

Ne gre za cunje itd..
Ko beres o njihovih razmisljanjih o odnosih, o njihovih odnosih do politicnih tem, o zenski obsedenosti z mistiko, o poraznih okusih za film in knjige...tezko ne bit superioren. Predvsem prvo...se clovek kar zgrozi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 13. Mar. 2009 14:27

Jaz sem pa večino časa v moški družbi - enakopravna. Sem pa tja se pa najde potem kakšen kolega od kolega, ki ima občutek, da so ženske nekaj manj. No, saj vsakega dokaj hitro na svoje mesto postavim. So pa to ponavadi kakšni samski zateženci..
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 13. Mar. 2009 15:13

Mahagonij napisal/-a:Ne gre za cunje itd..
Ko beres o njihovih razmisljanjih o odnosih, o njihovih odnosih do politicnih tem, o zenski obsedenosti z mistiko, o poraznih okusih za film in knjige...tezko ne bit superioren. Predvsem prvo...se clovek kar zgrozi.

mah...če pogledam večinsko populacijo moškega spola, lahko po hitrem postopku nardim zaključek podoben tvojemu.
da živote v pravljici, da imate skrivljen pogled na svet, o poraznem okusu za filme, o knjigah, ki jih sploh ne berete.....
čisto isti šmorn.
ne morš na neki večinski populaciji z Iq-jem 100 nardit zaključka, da je šovinizem v bistvu čisto logična reakcija na žensko obnašanje.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov