Moški (ranjen) ego

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2376
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 15. Jun. 2008 18:36

Eni so pa res bolni u glavo :roll: Jst bi ga sam ignorirala, ker pomojem bi ga s tem najbol zjebala, ker revček hrepeni po tvoji pozornosti, pol pa tud, če si jo mor pridobit na tak način.

Mam tud jst enga tazga sodelavca, kao ful težki j*bač in preži na vse, kar hod po dveh nogah in ma vagino med nogami. Pa še dost dobr zgleda, pa gobc zna obračat in vrjetn mu kšna, nič hudega sluteč, tud nasede. Uglavnem tud mene je takoj "napadu" k sm začela tle delat in to kr unu direkt, če greva po službi k njemu na vikend, pa da moj tip itak ne bo vedu itd in pol k je dojel, da ne bo nč, se je navidezno umiru in mi začel kao kolega špilat in me vabt sam na pijačke, pa v službi na kavico, pa mi pomagat, pa take. Takrat sm že za trenutek pomisnla, da je normaln, da je pač odnehu, ampak je bla to sam gluma. In pol sm nardila največjo napako, k je enkrat res tko nanesl, da sva šla na pijačo, pol me je pa še dam prpelu, k je kao itak mogu it v moj kraj, pa tko...Ampak to je moj tip vse vedu in ni blo nč tko nenavadnga. No pol čez čas pa men začne folk v službi namigovat, da vejo za naju, kaj sva mela, pa take...Men nč jasn :? , pol pa zvem, da je on okol nakladu folku, da sva bla skp, kao na način, da sva neki imela, pa vse živo. Jst sm pobesnela čist in sm ga ful napizdila in še zdj ne govorim z njim, oz. se delam, k da je zrak. Lahko dela celih 8 ur čist zravn mene, pa ga ignoriram čist. Kretenčina jedna, še zdj bi mu lahko glavo odtrgala, videt ga ne morm. Umsko zaostal tip, res :stupid:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1011
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 15. Jun. 2008 18:43

Očitno ima vsaka na zalogi vsaj enega :D - tudi jaz, ki spadam med bolj neizkušene kar se tiče ljubezenskega življenja pred trenutnim tipom.

Bila sva ful dobra prijatelja, nakar mi izpove svoja občutenja do mene - mu povem, da se nimam namena zaljubit, da prerada uživam samsko življenje (mogoče je tole zvenelo kot eden tistih zlajnanih izgovorov, ampak tipa si res nisem mogla predstavljat kot nekaj več), nakar pa se je v mesecu do mene čisto spreobrnil - začel govorit kako sem neresna, da s tako nima on kaj za iskat, najini sicer sproščeni pogovori so prerasli v nekaj mučnega... Počasi je prišlo do prekinitve stikov. V bistvu še sedaj nimava razčiščeno (kar me ful muči - prav pasalo bi mi, da bi ga nekje srečala in se zdrla nanj :D ).

Ah, moški... Pač se na tak način zaščitijo pred zlomom. Ženske, da prebolimo stvar, se moramo fejst zjokat (vsaj jaz), tipčki pa se stvari lotijo na malo bolj grši način.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 974
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 17. Jun. 2008 18:14

Jao... Štorija :D .
Kaj je bolano, je bolano do konca!
Zgodba se je še bl zapletla in valda, da razpletla tudi :D .
Ammm... Tale koštrun je še naprej mešo drek, mešo ga je pa tut fičfirič, sam ne na isti način. Skratka en po drugem sta pluvala (valda, ko enga al drugega ni blo poleg), nekje na sredi sem bla jaz (iiii happy me :) ). Tak dobesedno razpeta med dedoma. Komu verjet, kiri laže, ka te zaj to je?
Neč mi ni blo jasno.
Evo in se jaz frajer odločim, da bomo pa mi to razčistli (cccc, butl babji, kot da ne vem, da se z takimi girls dedi tak ne da kaj razčistit).
In tak se je začelo... Koštrun je izpado na koncu ven ko marijabuhpomagi, kaj maste kaki tolažilno besedo, za mene siroto :roll: , do fičfiriča niti nismo pršli, ker je takoj začel lagat in vse skup zanikat, poniževat in all that (trdi, da mu možgani ne funkcionirajo zaradi prevelike količine drog, ki jih uživa),... Skratka... En je izpado nedoužn do konca, drugi je tak al tak nedoužn, jaz sem pa zaj največji sovražnik vseh :D .
Skratka, nauk zgodbe... Ne se trudit z takimi dedi, ko tak nima smisla (nikam se ne pride):D .
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 322
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 18. Jun. 2008 8:35

hjo...kr neki tole....in kaj si zdej nrdila oz.boš? nism zasledila ;)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 974
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 18. Jun. 2008 8:49

Nič :D . Možgani moških, ki ne funkcionirajo na normalnem levelu (ljudje bi naj meli razum z razlogom - baje) me ne ganejo. Njun problem je, če se obnašata kot 2 glupa z egom natripana samca :D .
Za mene je zadeva končana.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 317
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 18. Jun. 2008 10:46

Reč mu da boš ob naslednjem izpadu poiskala njegovo ženo in ji pokazala smse. :D
Lahko tudi narediš sceno na jobu. lol

Čeprav jst ne štekam zakaj mu sploh odpisuješ, pa to še take - se mi ne da z mojmu kregat, da mu ja daš moč, zato se pa znaša nad tvojim ker misli da njega to full boli... Če bi jst bila v taki situaciji bi ga konkretno poslala nekam in mu dala jasno vedet da ga bom naslednjič prijavila nadlegovanja, če ne bi že kar od besed prešla k dejanjem. zapisuješ si vse klice smse in ga prijaviš.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 974
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 18. Jun. 2008 11:17

Ok, u bistvu sem hotla govorit o moškem egu, ampak kot kaže se je iz tega prešlo na problem :D .
Situacija med mano in 2ma tipoma ni problem. Sploh.
Plus... Tale koštrun nima žene, ampak žensko (ni poročen), plus, "moj" je v narekovajih, ker ni nujno moj (zdj pa sploh ne več :D ).
Scen se mi pa tak al tak ne da delat, že to, da sem hotla razčistit je blo dovolj. Preprosto. So moški, s katerimi se razumeš in so moški, s katerimi se ne razumeš.
Ampak odnos med nami ni problem, tako da nasveti niso potrebni. Tako je, jebat ga. Jaz na to ne gledam kot na neko nadlegovanje, bolj na princip (če je jaz nisem mel je tut ti neboš mel)... In če bi fičfirič študiro malo drugače, bi bla situacija tudi malo drugačna. Tako pa se je pokazal kot precej nedorasel za resnico.
In s takim folkom (če vidiš, da se ne da) se ne ukvarja. Pustiš in greš naprej. Jadran je velik, nima se smisla ukvarjat z nekom, kateri nima razpucano niti pri sebi.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 748
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 18. Jun. 2008 11:31

:rofl: Po novem smo se globalizirali, tako da ribe niso nujno samo iz Jadranskega morja. :D

Ja, drugače pa smo smešni ljudje ane? Sej imajo tudi ženske podobne izpade, le na nekoliko drugačen način. Pri moških je ta tekmovalnost toliko bolj izražena morda zaradi testosterončkov, ki mu jih reproduktivne žleze šponajo v glavo in pa seveda zaradi kulture, privzgojenih vrednot in pričakovanja družbe.
Je pa tako, da če je kri enakomerno razporejena med spodnjo in zgornjo glavo, do tega prihaja bolj redko ali pa sploh ne.

Verjetno je dečko kerlc, a? ;)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 974
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 18. Jun. 2008 14:53

Eh, valda, ma sploh nima smisla besed zgubljat. Taki tipi so nedorasli.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 322
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 18. Jun. 2008 15:17

v bistvu si prav nrdila =) res si faca, odpikala kar oba =)
ha, pa naj še kdo reče d ženske nismo za nobeno rabo in ničesar sposobne. :D
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 974
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 18. Jun. 2008 15:56

Ma u bistvu sem malo zajebala. Fičfirič me je nameraval motat okoli prsta (kar sem vedela), zato sem mu želela pripraviti paket :D . Sam smo se pač bl na hitro zmenli :rofl: .
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2140
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 18. Jun. 2008 16:45

Evo še en desc ki je brez fuka ostal zaradi egota....tukaj se vidi da je bolje biti brez egota in fukati kakor imeti ego in drkati doma :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov