Bi rekla, da je to ful odvisno od tega kakšno ima družbo, seveda pa tudi od tega koliko se pusti odpreti/podrediti družbi ali ostane takšen kot je, ter ne postaja eden od njih. Recimo moj bivši o meni v družbi ni govoril osebnih stvari (kaj počneva v postelji). Se spomnim da smo bili enkrat v eni gostilni in sem šla na wc, pa je bilo okno obrnjeno na tisto stran kot je bila terasa in sem slučajno slišala pogovor njega in dveh kolegov. Sta ga vprašala (sicer že nekoliko opita, a vseeno) kakšna sem v postelji oz. nekaj v tem smislu, pa je moj (bivši) odgovoril, da o tem ne bo razpravljal, da pa lahko pove, da mu nič ne manjka oz. se zelo ujameva tudi tam.
Je pa taisti bivši rad razlagal kolegom zakaj sva se kdaj skregala, kar me je pa motilo približno toliko kot bi me, če bi jim razodeval intimne stvari. Nič mi ne dvigne pritiska bolj kot tipi, ki razrešujejo svoje probleme v zvezi s kolegi - even worse, če se potem še kolegi vtikujejo in ga branijo ter pametujejo po svoje, ne da bi vedeli realno sliko - oz. tudi če bi slišali obe plati, se jih to prav nič ne tiče, ker je zveza odnos med dvema osebama in ne tremi ali večimi.
Če meni kolegica pojamra o njeni zvezi, bom samo povedala svoje mnenje ali ji dala nasvet, ne bom pa se vmešavala zraven, sploh če pride do tega, da se skregata tudi v družbi. Zveza je zato, da se partnerja pogovarjata in skupaj rešujeta težave, ne pa, da ob prvem škripanju eden od partnerjev skliče okroglo mizo s kolegi, po možnosti ob vrčih piva in začnejo diskusijo o njegovi "neumni babi".