Za mojga vem, da se u pogovoru s prjatli, tut najboljšimi, ne spušča u detajle in ne prečka meje intime.
Js zase lahko rečem, da povem več, ampak usen na tak način, da ga ne "razgalim" preveč, vedno pa ostajajo stvari, k so zgolj najine in bodo take tut ostale.
Nedouk nazaj sva se s kolegico, punco njegouga zlo dobrga prjatla, na morju pogovarjale o najinih zvezah, povedala sm ji o tem, kok ga mam rada, kako mi je hudo, da so se dogajale, zgodile nekatere stvari in da me od takrat mučjo dvomi o nekaterih njegovih čustvih do mene ... Nasledni dan mi je rekla, da je po ovinkih mal podrezala svojga, ki ji je povedu, da sta se z mojim en dan med švasanjem u garaži neki menla in mu je zaupu, da sva sicer mela neko krizo (ni povedu nč več), ampak da mu ful pomenm in me ma zlo rad ...
Priznam, toplo mi je ratal pr srčku, ne sam zato kr so se razblinl določeni dvomi, ampak tut zato, kr je lepo vedet, da zna čustva do mene razkrit tut pred ostalimi

.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...