Moški parfum
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ja, bom poskusla. Zadnč sm ga nafopala, da je u milerju mau sprobavu parfume, sam je reku, da majo usi isti vonj No ja, neki bo treba zbrt. Če bom srečala kje kšnga tipa z nesramno dobrim parfumom, ga bom pumoje kr uprašala kerga ma
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Men en disi pa ne vem ker je..ampak je zanc en model mim padu s tistim parfumom se mi je kr nos za njim obrnu.
Ful mi je privlacno je moski urejen in malo naparfuman..poudark na malo, tist k v lift prides za njim pa se skor zadusis je dalec od tega da bi blo privlacno.
Tud recimo zanimiv je kako ti kksni vonji spomine zbudijo...jaz sm bla glih tko ful bad in blabla..in pride v lift en tip z enakim parfumom kt ga je mel on..mene je tko ruknl, kt bi me brcnu v trebuh.
Ful mi je privlacno je moski urejen in malo naparfuman..poudark na malo, tist k v lift prides za njim pa se skor zadusis je dalec od tega da bi blo privlacno.
Tud recimo zanimiv je kako ti kksni vonji spomine zbudijo...jaz sm bla glih tko ful bad in blabla..in pride v lift en tip z enakim parfumom kt ga je mel on..mene je tko ruknl, kt bi me brcnu v trebuh.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Ko sovražm take tipe, ki celi padejo v prfum. Še eno uro me pol glava boli. dobr bi blo, če bi jim kdo povedov, da je lepše, če normalno diši, kot da zasmradi vso okolico s tistim prfumom, ki je po možnosti še cenen
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- svobodna in mlada
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2005
- Kraj: Domžale
uh.... v nekem baru pred šolo smo bli in sta 2 fazana tako noroooooooo dobr dišala, da sem misla da bom sam na njiju palila... (sicer nisem me prow zanima ker parfum sta mela.... zakon vonj privablja...
Uživaj življenje!
Ljubi!
Razveseli!
Bodi ti!
Have a nice day!!! mwa
Ljubi!
Razveseli!
Bodi ti!
Have a nice day!!! mwa
- *kylie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
meni je neki posebnega Bvlgari.... edini ki mi je ostal v spominu!
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
meni je najlepše ko pride iz tuša..
tako svež brez parfumov..mmmm
- *kylie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
a_pikica_a napisal/-a:meni je najlepše ko pride iz tuša..
hja no... kod ma to moznost....
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Tommy Hilfiger- Tommy Jeans.
pa dons sva z mami našmu "fotru" k ma jutr 28 let, kupile L`Homme de Yves Saint Laurent -ful je dobr
no, Cavalli Black je tut
pa dons sva z mami našmu "fotru" k ma jutr 28 let, kupile L`Homme de Yves Saint Laurent -ful je dobr
no, Cavalli Black je tut
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
^^sej zato je v """ (to je od mami fant, fotr je pa od mojga 7 mescov starga bratca )
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
-hugo boss - boss in motion
Od hugo bossa jih kar nekaj diši.
Dragače ša Dior:Home http://www.marionnaud.fr/visuels/marques/home/48.jpg
Od hugo bossa jih kar nekaj diši.
Dragače ša Dior:Home http://www.marionnaud.fr/visuels/marques/home/48.jpg
-
miska20 - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: prelepa Dolenjska
moj ma pa največkrat bvlgari black.... mmmmmm.....ko sva se spoznala, ga je mel na seb...verjetn mi zato tak dober diši drugač pa ravno raznišlkam katerega bi mu kupla...ma katera kak dober predlog?
Aja, po britju pa uporablja od oriflame Ecla in tut lepo diši...
Aja, po britju pa uporablja od oriflame Ecla in tut lepo diši...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
MIGRENA napisal/-a:Ma men ga ni večjega afrodizijaka kot to, da tip lepo diši. Pa ne tko, da se ga na kilometer voha, ampak tko lih prov, da ko si v njegovi bližini te sam še na rit vrže ... mene to čist podžge
OMG ja
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov