Moški parfum
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SWEET_THING - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 3. 2009
p!ka napisal/-a:Parfume dobiš v usaki drogeriji in tko dalje...
Lahko pa greš po točenega.....ceneje je....diši pa enako...
Moj pa se špricka z JOOP! Berlin ....full diši!!
”It’s better to be HATED for what you are, than LOVED for what you are not!”
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
SWEET_THING napisal/-a:Lahko pa greš po točenega.....ceneje je....diši pa enako...
Haha, take fore pa še ne.
Se 100% ne strinjam!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* napisal/-a:SWEET_THING napisal/-a:Lahko pa greš po točenega.....ceneje je....diši pa enako...
Haha, take fore pa še ne.
Se 100% ne strinjam!!
In zakaj ne???
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ker ja, ceneje res je. Vonj pa ni isti. Kakor tudi obstojnost ni ista. Kdor to trdi, pomoje še ni probal originala.
In ja, vem iz izkušenj.
In ja, vem iz izkušenj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Black Kitty
Vonj ni isti, obstojnost ni ista. Freak za parfume sem, tako da mene se na tem področju res ne da nategnit
Moj si bo spet kupil Fahrenheit - Dior. Love it !
Moj si bo spet kupil Fahrenheit - Dior. Love it !
- suspicious_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
najboljši se mi zdi lacoste essential...mmmmm
http://www.lacoste-parfums.com/si/disav ... essential/
http://www.lacoste-parfums.com/si/disav ... essential/
-
SWEET_THING napisal/-a:[quote="Black Kitty"Vonj ni isti, obstojnost ni ista. Freak za parfume sem, tako da mene se na tem področju res ne da nategnit
Sej nočm nobenga nategnit al pa karkoli...Jaz samo povem svoje mnenje...Sm že mela originalne parfume, mi pa znamka res ne pomeni tolko da bi kr naprej zapravljala za drage parfume...Mogoč nekateri še ne služite svojega denarja pa vam ni škoda kupovat...Jaz sem zadovoljna tud s točenim...Obstojnost je pa pr nekaterih točenih enaka kot pr originalnih.
- Black Kitty
OT: Nisem mislila v smislu, da me ti hočeš nahecati, ampak da poznam razliko med slabim in dobrim parfumom, poleg tega je pa še od posameznika odvisno, kako na njem diši. Npr. na men se po 5 min. ne vonja več Lacoste - Inspiration, medtem ko na eni punci diši božansko. Drugač pa parfume dobim za darilo, ko se ati vrne iz misije ali potovanja, sama si nikoli ne bi kupila toliko parfumov
Moški parfumi: π (pi), Armani - Black Code, Dior - Fahrenheit,..
Bom napisala seznam mojih top 10 naslednjič
Moški parfumi: π (pi), Armani - Black Code, Dior - Fahrenheit,..
Bom napisala seznam mojih top 10 naslednjič
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov