Moški parfum
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Inčaa napisal/-a:meni pa Armani code.. sem ga dans mojmu kupla..ga dobi za valentinovo
Moj tudi
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
hey
bom kar tukaj vprasala... a bo cudno izpadlo ce bi svojemu fantu ze cetrtic kupila parfum? ker do zdej sm mu trikrat ga ze kupila, pa je bil zmeraj vesel in zmeraj je vse uporabljal in glede na to da mu je ze vseh treh skoraj zmanjkalo sm misla zdej kakega novega kupit, ker ma ravno rojstni dan. a se vam zdi da bi blo to se zmeri 'zanimivo' darilo za njega?
bom kar tukaj vprasala... a bo cudno izpadlo ce bi svojemu fantu ze cetrtic kupila parfum? ker do zdej sm mu trikrat ga ze kupila, pa je bil zmeraj vesel in zmeraj je vse uporabljal in glede na to da mu je ze vseh treh skoraj zmanjkalo sm misla zdej kakega novega kupit, ker ma ravno rojstni dan. a se vam zdi da bi blo to se zmeri 'zanimivo' darilo za njega?
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
Ja odvisno kolko časa sta že skupi. Če bo to četrtič v enem letu, se mi zdi že malo prepogosto. Če pa sta že par let, pa ja, zakaj pa ne. Najbolj važno je, da bo darila vesel. Moj npr. je dobil že vsaj 4 parfume, sam sva že več kot 5 let skupi
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
Aaa, jaz sem mojemu za b.day kupila od Lacoste (v takem sivem paketku je)..
In ko ga voham.. umiram za njim
Ta parfum zmešan z naravnim vonjem njegove kože je tako ubijalsko sexy..
In ko ga voham.. umiram za njim
Ta parfum zmešan z naravnim vonjem njegove kože je tako ubijalsko sexy..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov