Moški parfum
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
LoveLy* napisal/-a:PROSIM,PROSIMMM!!!
lepo prosim koga ki mi lahko pove kakšna je razlika med parfumom ARMANI CODE in ARMANI BLACK CODE???? ker jaz sem namreč kupila tipu armani code,on pa je mel doma black code in mu ga bom dala kot za darilo za RD ker mu je ta armani black code full všeč...in namreč jaz nisem vedla kerega morem kupit...no pravzaprav sem vpr. prodajalko če je samo na izbiro oz. če obstaja tudi ARMANI BLACK CODE pa mi je rekla da je to to( kupila sem pa armani code)...nazadi na etiketi piše black code,pa na računu tudi,,samo zunaj na škatlici pa ARMANI CODE....no mene zaj samo zanima če isto dišita al pa vsaj full podobno..??
lahko kdo ki je blizu kake parfumerije malo sproba in mi čimprej pove?..lepo lepo prosim..ker se bojim da sem veliko keša za BV ven vrgla..
Ne sekiri se moj brat pravi da je pri nemu isto in da si kupila pravega
Pa še za bolše prpričanje povej kašne barve je steklenička?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
am ne vem kakšna je steklenička...ker mam zapakirano še original...am mislim pa da je taka temna ful...
http://www.giorgioarmanibeauty-usa.com/ ... i-code.htm
evo link..am ja...upam da je parfum res isti...oz. ni neke razlike....
tnx:)
http://www.giorgioarmanibeauty-usa.com/ ... i-code.htm
evo link..am ja...upam da je parfum res isti...oz. ni neke razlike....
tnx:)
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
LoveLy* napisal/-a:*hox* napisal/-a:LoveLy* ... Ne sekiri se, ta parfum toook diši, da dol padeš.
hehe..am moj tip je bil našprican z black code in je omamno dišal...pač zaj bo mel code..hehe.,...baje da isto diši...torej...
Js sploh ne vem v čem je fora Code in pa Black code. Vohala Black Code še nikoli nisem, ker ga nisem v nobeni trgovini opazila? Vedno vidim samo Code.
No, ko mu ga boš dala, naj se našprica, potem pa poročaj razliko.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz imam pa raje, da nima nobenega parfuma, ker obožujem vonj njegove kože
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
metuljčica* napisal/-a:Jaz imam pa raje, da nima nobenega parfuma, ker obožujem vonj njegove kože
hehe...to je pa tudi res...am...mene res zanima zakaj tipi že po naravi tak dišijo...hehe...majo nek poseben vonj....no vsaj meni se zdi....heh...jaz ga skoz rada stiskam k sebi,...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
-
*kristinca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst sm svojmu za rojstni dan kupila od Armanija Aqua Di Gio in mi je norooo dober...
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
there's something missing in my heart.
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
moj ma tud naravni vonj čist dober.. dobr ne govorim zj da pride s 2 urnega treniga dišeč ko rozča, kr to ni mogoče,. ampak tko, pač diši tud če se ne šprica.
drgač ma pa Lacoste-pour homme... daaaabest!!! se mi kr nogce zamajejo...
drgač ma pa Lacoste-pour homme... daaaabest!!! se mi kr nogce zamajejo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]