Moški parfum
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Mmm tist parfumček, k ga je Bejbi taprvega nalimama ... od Hugo Bossa ... ta mene stopi, čist!!
Mene vonj parfuma na moškemu ubije, res! Ampak v pozitivnem smislu ... To je men tok hudo, da fant lepo diši ... mmm jaa ...
Drugač pa glede tega, da te vonj na neki spomne ... jst ko hodim kje po mestu in zavoham koga, ki ima tegale Hugota ... mene zmrazi po celem telesu, ker se spomnem nanj ... Prou skos mam potem ta njegov vonj v nosu ... včasih se mi kr zgodi da se mi potem cel dan zdi, da ga voham ...
Oh ja tisti fantki, k lepo dišijo ... mnjami res! Tip mora hudo sišat in pika!
Mene vonj parfuma na moškemu ubije, res! Ampak v pozitivnem smislu ... To je men tok hudo, da fant lepo diši ... mmm jaa ...
Drugač pa glede tega, da te vonj na neki spomne ... jst ko hodim kje po mestu in zavoham koga, ki ima tegale Hugota ... mene zmrazi po celem telesu, ker se spomnem nanj ... Prou skos mam potem ta njegov vonj v nosu ... včasih se mi kr zgodi da se mi potem cel dan zdi, da ga voham ...
Oh ja tisti fantki, k lepo dišijo ... mnjami res! Tip mora hudo sišat in pika!
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
tiasha napisal/-a:Mene vonj parfuma na moškemu ubije, res! Ampak v pozitivnem smislu ... To je men tok hudo, da fant lepo diši ... mmm jaa ...
Že tko če se kje, k majo moške parfume sprehajam, je čist aaaa. Mamljivo. Pa moški geli za tuširanje, aaa. Kok kopalnca diši, k se tamau stušira. Te stvarce za moške znajo tok preveč lepo dišat.
Drgač pa če fantek lepo diši brez parfuma, ni problema, če je kdaj brez. Je ful lepo tut ta njegov "naraven" vonj vohat/dihat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
točno ta parfum...mene čist obnori...mi ima en tak specialen vonj...hvala bogu, da tud mojemu full diši...tako, da imava oba nekaj od njega..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
astra_mb napisal/-a:
točno ta parfum...mene čist obnori...mi ima en tak specialen vonj...hvala bogu, da tud mojemu full diši...tako, da imava oba nekaj od njega..
mmm tale parfumček plus hud tip ... ubijalska kombinacija Mene čist ubije ... uf uf!
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
micamaca napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:Ma men ga ni večjega afrodizijaka kot to, da tip lepo diši. Pa ne tko, da se ga na kilometer voha, ampak tko lih prov, da ko si v njegovi bližini te sam še na rit vrže ... mene to čist podžge
Mam srečo, da ma moj rad parfume.
same here ... s to razliko, da jst pa nimam te sreče ker moj ne mara parfumov
Moj jih tud ni marov, pa sem ga začela počas navajat.Mislim da čez kakšen mesec do dva bo že tko kot meni paše
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
firegirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2005
meni je tut neki najbolšga, da tip diši. že tko, ko folk spoznavam, mi to pove neki o tipu, če ma tak, kul parfum
pa dostkrat povežem parfum + tipa ki ga je imel + čas ko sva bla skupi oz sva se družla.. prou tista nostalgija, k kdaj se spomneš za par let nazaj
drugače pa moj lubi ma mislim da sam dva parfum. in se prou spomnim, kako je blo prve dni, ko sva se spoznavala, je večinoma meu enga od teh- tistih metuljčkow in usega .. ma prou ne znam opisat
pa, tut pr njih majo en tak spešl mehčalec, k mi ful diši in me takoj na mojga dragega spomni
pa dostkrat povežem parfum + tipa ki ga je imel + čas ko sva bla skupi oz sva se družla.. prou tista nostalgija, k kdaj se spomneš za par let nazaj
drugače pa moj lubi ma mislim da sam dva parfum. in se prou spomnim, kako je blo prve dni, ko sva se spoznavala, je večinoma meu enga od teh- tistih metuljčkow in usega .. ma prou ne znam opisat
pa, tut pr njih majo en tak spešl mehčalec, k mi ful diši in me takoj na mojga dragega spomni
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
astra_mb napisal/-a:
ma jst sm tega mojmu kupla za nov let, pa mi zdej niti ni več tok všeč... se mi zdi da preveč na babje parfume diši...
The secret of success is consistency of purpose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov