Moški parfum

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Najboljši moški parfum je=

Glasovanje se je zaključilo dne 23. Avg. 2012 23:14

Hugo Boss-Soul
3
10%
Versace-Dreamer
1
3%
Armani-Code
4
14%
Hugo Boss-Energise
0
Brez glasov
Armani-Mania
1
3%
Armani-Acqua di gio
3
10%
Dolce&Gabbana the one
2
7%
Lacoste Essential
1
3%
ali ostalo(napiši)
14
48%
Skupaj glasov : 29

Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 10. Okt. 2006 10:38

Moj tudi ne; ampak itak mi je najlepši parfum, če diši po samemu sebi. (s tem ne mislim po švicu ali če se 3 dni ne stušira :evil: )
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 10. Okt. 2006 11:13

Mmm tist parfumček, k ga je Bejbi taprvega nalimama ... od Hugo Bossa ... ta mene stopi, čist!! :hearts:
Mene vonj parfuma na moškemu ubije, res! Ampak v pozitivnem smislu ... :twisted: To je men tok hudo, da fant lepo diši ... mmm jaa ...

Drugač pa glede tega, da te vonj na neki spomne ... jst ko hodim kje po mestu in zavoham koga, ki ima tegale Hugota ... mene zmrazi po celem telesu, ker se spomnem nanj ... :( Prou skos mam potem ta njegov vonj v nosu ... včasih se mi kr zgodi da se mi potem cel dan zdi, da ga voham ... :D

Oh ja tisti fantki, k lepo dišijo ... mnjami res! Tip mora hudo sišat in pika! :twisted:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 10. Okt. 2006 13:05

tiasha napisal/-a:Mene vonj parfuma na moškemu ubije, res! Ampak v pozitivnem smislu ... :twisted: To je men tok hudo, da fant lepo diši ... mmm jaa ...

:ja: Že tko če se kje, k majo moške parfume sprehajam, je čist aaaa. Mamljivo. Pa moški geli za tuširanje, aaa. Kok kopalnca diši, k se tamau stušira. Te stvarce za moške znajo tok preveč lepo dišat.

Drgač pa če fantek lepo diši brez parfuma, ni problema, če je kdaj brez. Je ful lepo tut ta njegov "naraven" vonj vohat/dihat. :hearts: :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
meli c
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a meli c » 10. Okt. 2006 15:17

parfum na moskem- hudooooo. mojmu lubiju sm kupla bvlgari aqua. se pa strinjam z miikeno, da ni problema tut ce je kdaj brez
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 10. Okt. 2006 15:44

bejbika napisal/-a:čeprou smo o tem pomoje že debatiral, ampak se mi ne da iskat, pa prou zdele se mi da debatirat ;)

jst sm NORA na ta parfum ... Slika

točno ta parfum...mene čist obnori...mi ima en tak specialen vonj...hvala bogu, da tud mojemu full diši...tako, da imava oba nekaj od njega.. :D
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 10. Okt. 2006 15:47

--!!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 17:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 10. Okt. 2006 15:52

ful me privlačijo moški, ki dišijo. mnjam :D ko se moj našprica pa se mi itak strga :D
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 10. Okt. 2006 18:16

astra_mb napisal/-a:
bejbika napisal/-a:čeprou smo o tem pomoje že debatiral, ampak se mi ne da iskat, pa prou zdele se mi da debatirat ;)

točno ta parfum...mene čist obnori...mi ima en tak specialen vonj...hvala bogu, da tud mojemu full diši...tako, da imava oba nekaj od njega.. :D

mmm tale parfumček plus hud tip ... ubijalska kombinacija :twisted: Mene čist ubije ... uf uf! :P
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 10. Okt. 2006 18:21

jaz mam kr tega ;) že drugo flaško :D PUMA JAMAICA namreč
:)

Slika
Uporabniški avatar
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a orion lady » 11. Okt. 2006 7:15

micamaca napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:Ma men ga ni večjega afrodizijaka kot to, da tip lepo diši. Pa ne tko, da se ga na kilometer voha, ampak tko lih prov, da ko si v njegovi bližini te sam še na rit vrže :wink: ... mene to čist podžge :P

Mam srečo, da ma moj rad parfume.

same here :D ... s to razliko, da jst pa nimam te sreče ker moj ne mara parfumov :?

Moj jih tud ni marov, pa sem ga začela počas navajat.Mislim da čez kakšen mesec do dva bo že tko kot meni paše :D
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov
...
Uporabniški avatar
firegirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a firegirl » 11. Okt. 2006 10:19

meni je tut neki najbolšga, da tip diši. že tko, ko folk spoznavam, mi to pove neki o tipu, če ma tak, kul parfum :D

pa dostkrat povežem parfum + tipa ki ga je imel + čas ko sva bla skupi oz sva se družla.. prou tista nostalgija, k kdaj se spomneš za par let nazaj :)

drugače pa moj lubi ma mislim da sam dva parfum. in se prou spomnim, kako je blo prve dni, ko sva se spoznavala, je večinoma meu enga od teh- tistih metuljčkow in usega .. ma prou ne znam opisat :lol:
pa, tut pr njih majo en tak spešl mehčalec, k mi ful diši in me takoj na mojga dragega spomni ;)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 11. Okt. 2006 13:49

Men je tut ql če tip diši. :) Ful dobri so mi vsi adidasovi parfumi...

Sam prov nagravžno je pa pretiravanje z odišavljenjem in ceneni osladni parfumi, k se jih voha na 1 km. :rolleyes:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 11. Okt. 2006 13:57

astra_mb napisal/-a:

ma jst sm tega mojmu kupla za nov let, pa mi zdej niti ni več tok všeč... se mi zdi da preveč na babje parfume diši...
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 11. Okt. 2006 15:05

Mam ful rada, če moški diši (ne preveč, seveda). Najbol mi dišita HugoBoss (zgoraj) pa Ferarri (črn) :hearts: Pa ful mi dišita še kremi po britju Nivea in L'occitane, pa večina Axe vonjev :)
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 11. Okt. 2006 15:08

Čez dan mi je defenitivno nekaj najlepšega če zavoham mojga lubija s kakšnim parfumom (tom taylor, esprit, hugo boss).

Vse v mejah normale.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov