Moški parfum
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Men so tut moški parfumi waaaaa (še bl najbrš zato, k mi redkoker ženski diši) in sm se sposobna prlimat na tipa sam zato k nenormalno diši (za tist trenutk, ne dougoročno) ...
Sm pa opazla, da me bl k sami parfumi prvlačjo tisti trenutki, k pride izpod tuša, vs svež, z mokrimi lasmi in dišeč po kšnem moškem (učas tut mojem, odvisno kje sva) gelu za tuširanje, pa se stisne h men Takt sm čist u rošcah.
Trenutno pa parfume voham sam u drogerijah
Ja, pa to, k ga ni več ob men, pa še zmer pojsla/kauč/moje cunce dišijo po njem ... iiiii
Sm pa opazla, da me bl k sami parfumi prvlačjo tisti trenutki, k pride izpod tuša, vs svež, z mokrimi lasmi in dišeč po kšnem moškem (učas tut mojem, odvisno kje sva) gelu za tuširanje, pa se stisne h men Takt sm čist u rošcah.
Trenutno pa parfume voham sam u drogerijah
Ja, pa to, k ga ni več ob men, pa še zmer pojsla/kauč/moje cunce dišijo po njem ... iiiii
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- tehnik
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2006
Franček napisal/-a:Ko ste že take ekspertke , lahko katera pove, kateri parfum je bolj nežen, da ne seka na 300 metrov in da ima vonj po nečem svežem, naravnem in ne nečim sapojemajočim.
Lacoste Pour Homme - svež poletni vonj (se pravi bolj blag, nemočan), ima lesno noto..
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
še zmeraj hugo boss silver...čisto najboljše diši..
Zadnjič spremenil astra_mb, dne 07. Maj. 2007 10:13, skupaj popravljeno 1 krat.
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
***Phoenix*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
Puma Create Man men diši čist njami
~I've seen angels fall from blinding heights,
but you yourself are nothing so divine,
just next in line...~
but you yourself are nothing so divine,
just next in line...~
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst sm pa mojmu zj kupla en parfum od S.Oliverja. mi je bil ta še najboljši od vseh
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst sm pa zadnjič ovohavala od Beckhama parfume...sm bla čist pozitivno presenečena...ful moški vonji, taki seksi, zapeljivi...Bi pričakovala, da bojo bol metrosekusalni glede na Beckhama...so pa dokaj prefinjeni, taki klasično moški.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov