Moški parfum
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Men je božanski Hugo Boss - Energise
Pred kakim letom sm frenda zvlekla pred šolo V Mullerja ga naprfumala s tem in ga pol cel dan ovohavala-se mi revček kar smili
na koncu je bil že čist obupan, da me je prov prosu če ga lohk če neham ovohavat
Pred kakim letom sm frenda zvlekla pred šolo V Mullerja ga naprfumala s tem in ga pol cel dan ovohavala-se mi revček kar smili
na koncu je bil že čist obupan, da me je prov prosu če ga lohk če neham ovohavat
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Definitivno mora moški imet parfum! Men je najbolš naslednji večer po tem ko je pri meni prespal ko mi rob odeje diši po njegovem parfumu! Waaa
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
*belina* napisal/-a:Jst mam enga sošolca na faksu, k ma en tak grozen parfum, k po smrekah diši...fuj. Pa še tko močen vonj ma
to so une kolonjske še, ki so v obliki storža. jo dedku še krade.
drugace pa je najlepše če moj lubi diši samo po sebi pa po listem...mmmmm....
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Vonj je pri meni bistvenega pomena.
Z dvema parfumoma se me da res lahko zmanipulirat, in sicer Fahrenheit od Diorja in Magnetism od Escade. Če to zavoham, bi se jaz dala dol tist trenutek brez problemov.
Z dvema parfumoma se me da res lahko zmanipulirat, in sicer Fahrenheit od Diorja in Magnetism od Escade. Če to zavoham, bi se jaz dala dol tist trenutek brez problemov.
- Black Kitty
Bluestocking napisal/-a:Vonj je pri meni bistvenega pomena.
Z dvema parfumoma se me da res lahko zmanipulirat, in sicer Fahrenheit od Diorja in .... Če to zavoham, bi se jaz dala dol tist trenutek brez problemov.
Podpis!
Fahrenheit
- tehnik
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2006
Jest se odločam za nakup enega in sicer:
~ Davidoff-Echo
~ Dior-Fahrenheit
~ Armani-Black Code
~ Calvin Klein-One
~ Kenzo-Air
No te imam v mislih, oz enega bi kupil, kaj mi kej tukaj svetujete , ve punce ko se bolj spoznate..
Če ste pa vseeno zelo za kakšen drug parfum, pa tudi lahko izrazite mnenje
~ Davidoff-Echo
~ Dior-Fahrenheit
~ Armani-Black Code
~ Calvin Klein-One
~ Kenzo-Air
No te imam v mislih, oz enega bi kupil, kaj mi kej tukaj svetujete , ve punce ko se bolj spoznate..
Če ste pa vseeno zelo za kakšen drug parfum, pa tudi lahko izrazite mnenje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov