Moški parfum
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
mene pa ful zanima, kakšn parfum vam na tipu ful diši??? kej posebnga??
pa povejte mi, kolk vm pomen, če tip diši..vam čist spremeni mnenje o takmu tipu k ma naravn vonj alpa če je parfuman do svoje mere?
pa povejte mi, kolk vm pomen, če tip diši..vam čist spremeni mnenje o takmu tipu k ma naravn vonj alpa če je parfuman do svoje mere?
Zadnjič spremenil bolhica, dne 12. Mar. 2007 1:25, skupaj popravljeno 1 krat.
... ι αм ωнαт ι αм ...
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
čeprou smo o tem pomoje že debatiral, ampak se mi ne da iskat, pa prou zdele se mi da debatirat
jst sm NORA na ta parfum ...
ma kaki nora, obsedena sem z njim ... v SŠ sem imela sošolca, ki se je šprical z njim ... aaa, pomoje je bil parfum tisti, ki je bil tako privlačen na njemu. Ter seveda Jill Sanders SunMen ... aaa, najboljša parfuma ever!
Ne maram švica! Ne na ženskah, ne na moških. Pomoje sm jst ena najbolj občutljivih ljudi, ko pride glede tega ... sm že fanta poslala pod tuš, ko je nekaj "na veliko" kolesaril ... sori, v mojo postlo nau hodu noben s prešvicanimi štumfi ... tako je ... if you wanna get ****, be clean
ravno tako kot pri ženskah, ne maram pretiravanja in cenenih parfumov ... čeprav zna tudi kak pregrešno drag smrdeti po cenenosti ... sej pravim, prisegam na ene 4 parfume in sm tudi fanta navadila na njih ... moj oči je res najbolj urejen in odišavljen moški, kar jih poznam in zato zelo veliko dam na higieno pri fantih ... tako sem naučena in čez to ne grem ...
jst sm NORA na ta parfum ...
ma kaki nora, obsedena sem z njim ... v SŠ sem imela sošolca, ki se je šprical z njim ... aaa, pomoje je bil parfum tisti, ki je bil tako privlačen na njemu. Ter seveda Jill Sanders SunMen ... aaa, najboljša parfuma ever!
Ne maram švica! Ne na ženskah, ne na moških. Pomoje sm jst ena najbolj občutljivih ljudi, ko pride glede tega ... sm že fanta poslala pod tuš, ko je nekaj "na veliko" kolesaril ... sori, v mojo postlo nau hodu noben s prešvicanimi štumfi ... tako je ... if you wanna get ****, be clean
ravno tako kot pri ženskah, ne maram pretiravanja in cenenih parfumov ... čeprav zna tudi kak pregrešno drag smrdeti po cenenosti ... sej pravim, prisegam na ene 4 parfume in sm tudi fanta navadila na njih ... moj oči je res najbolj urejen in odišavljen moški, kar jih poznam in zato zelo veliko dam na higieno pri fantih ... tako sem naučena in čez to ne grem ...
Zadnjič spremenil bejbika, dne 08. Okt. 2006 21:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ma men ga ni večjega afrodizijaka kot to, da tip lepo diši. Pa ne tko, da se ga na kilometer voha, ampak tko lih prov, da ko si v njegovi bližini te sam še na rit vrže ... mene to čist podžge
Mam srečo, da ma moj rad parfume.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no jst pa niti nimam fetiš na moške parfume, ker so mi vsi nekak premočni, pa lubi jih tud ne uporablja...
imam pa fetiš na pralni prašek. mmm, in ta ki ga oni uporabljajo toooolk diši da se vedno kr limam nanga in voham
drgač pa uporablja old spice deodorant in tud ful diška, tko da če a to spodej ne rabi dat parfuma čez ker se že old spice ful voha...
ma pa od nekdaj problem da ful švica, tko da drugega kot deodorant ne pride v poštev...
ampak men je kul..važn, d aje prqalni prašek
imam pa fetiš na pralni prašek. mmm, in ta ki ga oni uporabljajo toooolk diši da se vedno kr limam nanga in voham
drgač pa uporablja old spice deodorant in tud ful diška, tko da če a to spodej ne rabi dat parfuma čez ker se že old spice ful voha...
ma pa od nekdaj problem da ful švica, tko da drugega kot deodorant ne pride v poštev...
ampak men je kul..važn, d aje prqalni prašek
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Uuuu meni je ful všeč parfum na moškem...seveda v mejah normale Moj trenutno uporablja tegale od Dolce & Gabanna in mi ful hudo diška...sm mu ga lani za Božič kupila
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jz sem pa ful jezna, ko zavoham en prfum, ki ga je vedno mel eden k sem bla zalublene vanj, in pol seveda začnem razmišljat o njem, o tem kakšen idio je in postanem čisto depresivna. Ko bi saj vedla ker je to, da bi jih prosila, naj ga nehajo delat
Bemtiš
Bemtiš
-
Marco - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: Bel-Air
Let's bypass all the bullshit and just get naked
-
klea_zvezdica - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2006
men je to tokk hudo če tip diši! če pa ni nč naparfuman pa kr neki manjka! kr ni to to ! mam enga frenda k se zmeri naparfuma pa mi je tok dobr bit zravn njega mmm diška diška
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Wiiii, dišeči fantki rox
Mam kr srečo, da so moji več al mjn lepo diškal... čeprou sm pa mela enga, k je sto let o enmu oh in sploh najblhudodišečem parfumu čiuku, pol pa vs naudušn, k ga je dubu, js pa... mau mjn... men je smrdeu po eni sumlivi čudni smreki, ne znam opisat, ampak moj nosk tega nekak ni prenesu. Se zgodi
Res hud parfum zame še mau mn zanimiuga tipa nardi prvlačnga... in žou tut obratno
Mam kr srečo, da so moji več al mjn lepo diškal... čeprou sm pa mela enga, k je sto let o enmu oh in sploh najblhudodišečem parfumu čiuku, pol pa vs naudušn, k ga je dubu, js pa... mau mjn... men je smrdeu po eni sumlivi čudni smreki, ne znam opisat, ampak moj nosk tega nekak ni prenesu. Se zgodi
Res hud parfum zame še mau mn zanimiuga tipa nardi prvlačnga... in žou tut obratno
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
MIGRENA napisal/-a:Ma men ga ni večjega afrodizijaka kot to, da tip lepo diši. Pa ne tko, da se ga na kilometer voha, ampak tko lih prov, da ko si v njegovi bližini te sam še na rit vrže ... mene to čist podžge
same here ... s to razliko, da jst pa nimam te sreče ker moj ne mara parfumov
The secret of success is consistency of purpose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov