Moški parfum
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Smejkica napisal/-a:Men pa moški parfumi ful fajn dišijo, oki so izjeme.
meni tudi, mogoče še bolj kot ženski sicr pa kot ponavadi ostajajo izjeme, sam ponavadu tudi, če mi smrdi prfum se ga tako navadm, da mi kar naenkrt lepo diši in mi je res lepo, da ga tip uporablja in pol omamno diši, ker potem povsod kjer zavoham ta vonj se spomnim nanj
-
WannaMe - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
- Kraj: Venera
jz sm obsedena na tega...Fendi Uomo
http://www.esente.ro/esenta-lui/fendi/p ... d1601.html
mel ga je bivsi in me je totalno zadel zmir k sm ga zavohala na njemu..
sicer ga skor nikol nisem zavohala na drugih, ampak lani sm bla na djerbi in je sel en tip mimo mene in ko sm zavohala ta parfum sem kar odrfcala za njim in predn sm se zavedala ka pocnem sm bla cist na drugem koncu hotela ...ahhh
http://www.esente.ro/esenta-lui/fendi/p ... d1601.html
mel ga je bivsi in me je totalno zadel zmir k sm ga zavohala na njemu..
sicer ga skor nikol nisem zavohala na drugih, ampak lani sm bla na djerbi in je sel en tip mimo mene in ko sm zavohala ta parfum sem kar odrfcala za njim in predn sm se zavedala ka pocnem sm bla cist na drugem koncu hotela ...ahhh
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
fuuul noro dobr če fant da kj nase...in uporablja ta "dodatk" =)) tut sama sm nora na parfume...in potem toooook rada kupujem te šprice.......
rada dam nekej denarja več,in kupm dražje parfume boljših znamk....in če je tip vesel darila,sm js dvakrat bolj.......in kmalu dobi še kaj novega....=)))
rada dam nekej denarja več,in kupm dražje parfume boljših znamk....in če je tip vesel darila,sm js dvakrat bolj.......in kmalu dobi še kaj novega....=)))
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Res firme naštevate . A je parfum dobr sam čej firma? Drgač pa ne, moj ne uporabla parfuma ampak deodorant, ker mu pretirana intenzivnost vonja ni všeč. Drgač pa zaloo lepo diši
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Čist nič lepš ne dišijo tisti parfumi, ki so nad 10 jurjev v majhnih količinah, pa tut nič dlje ne drži vonj za moje pojme, sam lahko rečeš, da maš ta pa ta parfum.
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
Lacoste - essential (al kai je že)
Armani-Code for man
D & G - un zebrast nevem kko se imenuje
te so mi najbl hudi moški parfumi
Armani-Code for man
D & G - un zebrast nevem kko se imenuje
te so mi najbl hudi moški parfumi
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
*crnolaska* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
Tiavanna napisal/-a:
Davidoff - Echo
jaaaaaa tale je tud men božanski mmmmmmmm
tega je mel že na začetku k sva se spoznala, pol sm mu ga pa jst zdj kupila za darilo za obletnico. tok mi je hud, da se kr stopim.
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
[quote="bejbika"][quote="Yazmeen"] Zgodi se mi, da kdaj kje zavoham kšn parfum in se takoj spomnim, ker tip ga je meu in tistga trenutka, k sm bla z njim. A se še keri to dogaja ?[/quote]
sej pravm ... jst tega kolega iz SŠ nam nikoli pozabila ... vedno k zavoham Huga, me zmrzi po celem telesu ...[/quote]
men se tut to dogaja,da si stvari zapomnim po vonju. tako točno vem,kako je dišal najin prvi zmenek, pa najina prva "ljubezenska" noč....
sej pravm ... jst tega kolega iz SŠ nam nikoli pozabila ... vedno k zavoham Huga, me zmrzi po celem telesu ...[/quote]
men se tut to dogaja,da si stvari zapomnim po vonju. tako točno vem,kako je dišal najin prvi zmenek, pa najina prva "ljubezenska" noč....
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
*crnolaska* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
ja jst si isto zapomnim dogodke po vonju. jst mpr. full menjavam parfume, ker ga tud full hitr ponucam, ker se baje preveč naparfumam... in pol k po določenem času spet zafoham parfum, ki sem ga mela pred dvema mescoma, me tkoj spomen na določene dogodke, npr. na to k sva bla z mojmu skup, pol na dogodke iz morja,...
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Armani - Aqua di Gio
Zaradi mene ne rabi bit "firma", sam da diši.. Ampak pač takšnih parfumov ("ne firm") ne poznam.. Ta mi diši že res par let
Zaradi mene ne rabi bit "firma", sam da diši.. Ampak pač takšnih parfumov ("ne firm") ne poznam.. Ta mi diši že res par let
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov