Moški parfum
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Limeta.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 9. 2010
Men tut tooook dišijo moški parfumi..sicr si ga nebi kupila lih ampak se zmeri naprfumam z prfumom od srčka če sm pr njem pa pol še cel dan drži. Mislm da so moški bl obstojni od ženskih
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop
- Monk
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
Mene pa zanima, katere zapeljive moške parfume se trenutno da dobit... Cena ni omejitev, je fajn da so obstojni pa všeč ženskam. Iščem parfum za čez jesen in zimo, želim pa ga imeti za žurat, ne za vsakdanjo uporabo. Bral sem, da je D&G the one zlo fajn, vendar rabim več opcij za takrat ko grem testirat parfume.
Potem potrebujem pa še en parfum za vsakdanjo uporabo ki naj bo bolj športen a še vedno zapeljiv. Mogoče boss motion ali kaj podobnega? (še nisem testiral, sem le bral o tem da je fajn...).
Imam pa še eno vprašanje:
Kako je z mešanjem mil, deodorantov, parfumov in vode za po britju? Ali se splača kupit vse omenjene izdelke enakega tipa ali se voha če uporabljaš npr. deodorant in milo old spice in potem en ornk parfum...
Za vsak dan pride to preveč drago. Razmišljam pa da bi uporabljal isti vonj omenjenih izdelkov za takrat ko grem žurat. Za vsak dan pa verjetno old spice + boss motion ali nekaj podobnega.
Do sedaj sem uporabljal milo, vodo za po britju, deodorant in toaletno vodo BOSS PURE, vonj je še kar, problem pa je se mi zdi predvsem v obstojnosti (imam občutek da gre vonj prehitro stran) in da je bolj poletni vonj... V vsakem primeru je čas za spremembo .
Hvala že vnaprej za odgovore!
Potem potrebujem pa še en parfum za vsakdanjo uporabo ki naj bo bolj športen a še vedno zapeljiv. Mogoče boss motion ali kaj podobnega? (še nisem testiral, sem le bral o tem da je fajn...).
Imam pa še eno vprašanje:
Kako je z mešanjem mil, deodorantov, parfumov in vode za po britju? Ali se splača kupit vse omenjene izdelke enakega tipa ali se voha če uporabljaš npr. deodorant in milo old spice in potem en ornk parfum...
Za vsak dan pride to preveč drago. Razmišljam pa da bi uporabljal isti vonj omenjenih izdelkov za takrat ko grem žurat. Za vsak dan pa verjetno old spice + boss motion ali nekaj podobnega.
Do sedaj sem uporabljal milo, vodo za po britju, deodorant in toaletno vodo BOSS PURE, vonj je še kar, problem pa je se mi zdi predvsem v obstojnosti (imam občutek da gre vonj prehitro stran) in da je bolj poletni vonj... V vsakem primeru je čas za spremembo .
Hvala že vnaprej za odgovore!
- Louis Pitton
- Sramežljivka
Sam uporabljam Malizio Uomo (Aqua).Zelo svež in prijeten vonj.
Seveda to opazijo tudi pripadnice nežnejšega spola...Vedno ko ga uporabim se obračajo za mano in se mi nasmehnejo.
Seveda to opazijo tudi pripadnice nežnejšega spola...Vedno ko ga uporabim se obračajo za mano in se mi nasmehnejo.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Louis Pitton napisal/-a:Seveda to opazijo tudi pripadnice nežnejšega spola...Vedno ko ga uporabim se obračajo za mano in se mi nasmehnejo.
mogoče si pa opici podoben pa se zato obračajo ter se ti nasmehnejo...
mislim, da preveč reklame gledaš...
- Louis Pitton
- Sramežljivka
Možno...sam sebe ne morem oceniti,to prepuščam nežnejšemu spolu.
Idealnih ni,se pa vsak trudi,da čim bolj izgleda.Enim bolj uspeva,drugim manj
Sam pa vedno poskrbim da sem odišavljen z kakšnim prijetnim vonjem.
Eni so nori na Versaće,Gući,D&G...itd...Eni mamo pa radi klasiko (Malizia).
Idealnih ni,se pa vsak trudi,da čim bolj izgleda.Enim bolj uspeva,drugim manj
Sam pa vedno poskrbim da sem odišavljen z kakšnim prijetnim vonjem.
Eni so nori na Versaće,Gući,D&G...itd...Eni mamo pa radi klasiko (Malizia).
- Louis Pitton
- Sramežljivka
preveč intenziven von....Malizia je bolj svež vonj
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
moj. ni še blo ženske, ki ga ne bi zavohala, ko ga mam na sebi pa rekla, da lepo dišim...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Njami. Meni najboljši moški parfum. SUPER izbira
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- moteco
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2010
Limeta.* napisal/-a:Men tut tooook dišijo moški parfumi..sicr si ga nebi kupila lih ampak se zmeri naprfumam z prfumom od srčka če sm pr njem pa pol še cel dan drži. Mislm da so moški bl obstojni od ženskih
Hehe.. Moja tut to rada dela.. Men pa od ženskih najbl diši hypnotic poison, čist zmer se obračam naokol, ko ga zaznam in gledam če je moja kje bliz..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov