Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 04. Dec. 2009 17:27

Jao, babe. Jao.

JAO.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 04. Dec. 2009 19:10

Žal se vedno najdejo izjeme, ki mečejo slabo luč na ostale primerke/pripadnike/whatever...
Strahovila
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Strahovila » 15. Dec. 2009 15:21

Če mu paše mu pač paše, kje pa piše da bi mogo met žensko, pa da smo vsi kompitablilni za vse zadeve... Če bi bilo tk, pač nebi bilo vojn !?!?!?! Eni pač neprebavljajo nekih stvari oz. oseb :!: :!: :!:
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 15. Dec. 2009 19:23

floribunda napisal/-a:o komon. ker je 3/4 žensk na tem forumu starih pod 20 let bla bla bla

Wtf? Brez problema napišem takoj zdej iz glave najmanj 10 aktivnih uporabnic, ki so nad 20.

Sicer pa ko berem to temo razumem, zakaj se nekaterim moškim ne da ukvarjat z ženskami, ker so nekatere za ubit nedojemljive. :roll:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 15. Dec. 2009 20:46

1/4 je ziher več 10 uporabnic. itak.
Uporabniški avatar
Corrine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: kjer je lepo

Neprebrana objavaNapisal/-a Corrine » 28. Dec. 2009 19:56

Razumem moške, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami.
Ne razumem pa, zakaj rabijo toliko časa da to odkrito povejo dajejo pa drugačne znake. ? :?
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 28. Dec. 2009 23:05

Corrine napisal/-a:Razumem moške, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami.
Ne razumem pa, zakaj rabijo toliko časa da to odkrito povejo dajejo pa drugačne znake. ? :?
Nočem začenjat cosmoprepir, vendar se dogaja tudi obratno; obstajajo ženske, ki rabijo ogromno časa, da to odkrito povejo (ali pa sploh ne), dajejo pa drugačne znake. Tako da, kot ve nas tipov ne razumete vedno, tako tudi mi vas ne.
Uporabniški avatar
Corrine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: kjer je lepo

Neprebrana objavaNapisal/-a Corrine » 28. Dec. 2009 23:08

študent_p: se strinjam, obstajajo tudi take ženske in ker jih veliko poznam, ti kar pritrjujem...sam to temo sem malo prej našla kot obratno :P
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 30. Dec. 2009 7:31

delusional napisal/-a:Kaj je narobe s tipom, ki ga ukvarjanje z žensko izčrpava in mu jemlje energijo?
Kaj pomeni, če tipu trenutno ni do zmenkov z nobeno žensko, a pravi, da se to lahko obrne?

Imam npr. znanca, ki pravi, da noče met punce, ker da so to sami problemi. Je rekel, da gre raje enkrat na mesec k prostitutki in rešeno.

Nič ni narobe z njim. Tudi meni se ne da ukvarjati z moškimi. Bolj srečna sem brez njih.
Kar pri meni ne pomeni, da si sex kupujem.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 30. Dec. 2009 7:42

la HauteCouture napisal/-a:Ja za tipe Jochie :D
Recimo, da bi bli sami pepčki okrog mene, bi blo men vseen kako frizuro mam, pa kok sem oblečena..
Če bi bil pa nekdo, ki mi je všeč, pa valda, da bi hotla čimbolš zgledat. :P

To se pa jaz ne strinjam. Se vedno depiliram ne glede na to a imam tipa ali sem samska. Nima nobene veze to s tipom. Sploh pa ni za to treba plačevat nobenih bajnih vsot, ker se vse to da naredit doma.
Kako sem oblečena tudi ni odvisno od tega ali imam fanta ali ne. Moj stil in način oblačenja nima veze s fantom.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 30. Dec. 2009 7:58

orhideja1 napisal/-a: Se vedno depiliram ne glede na to a imam tipa ali sem samska.

no, jaz sem, ko sem bil samski, imel v avtu vedno eno malo potovalkico z frišnimi gatami, zokni, zobno ščetko, deodorantom ter kakšnim t-shirtom...

verjetno se sprašuješ, kje je skupna točka najinih stavkov?

nikoli ne veš, v čigavo posteljo te pot odpelje... :P :P :P
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 30. Dec. 2009 8:48

Jochie napisal/-a:
orhideja1 napisal/-a: Se vedno depiliram ne glede na to a imam tipa ali sem samska.

no, jaz sem, ko sem bil samski, imel v avtu vedno eno malo potovalkico z frišnimi gatami, zokni, zobno ščetko, deodorantom ter kakšnim t-shirtom...

verjetno se sprašuješ, kje je skupna točka najinih stavkov?

nikoli ne veš, v čigavo posteljo te pot odpelje... :P :P :P

Jaz zase vem, zate ne. Ni bojazni, da bom mimogrede nekoga srečala in še tisti dan skočila z njimu v posteljo, da bi zaradi tega rabila zobno ščetko in frišne gate. Jaz hodim tudi drugače s frišnimi gatami in umitimi zobmi okrog in tudi doma mam frišne gate.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 30. Dec. 2009 8:58

Horus napisal/-a:
Kot nekadilec priznavam dejstvo, da kajenje pomirja. In niti slucajno ne razumem, da bi kdo samo zaradi tega sel kadit, kljub vsem stranskim ucinkom.

Kako pa to veš, če ne kadiš? Razen, če nisi kdaj kadil. Ker jaz kot nekadilka tega ne vem, ker nisem nikoli kadila in ne vem kako je, če kadiš?
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 30. Dec. 2009 9:05

Corrine napisal/-a:Razumem moške, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami.

S tem se pa strijam. Dejansko takšni primerki se najdejo.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 30. Dec. 2009 11:09

Corrine napisal/-a: Ne razumem pa, zakaj rabijo toliko časa da to odkrito povejo dajejo pa drugačne znake. ?

bom kar del svojega posta iz druge stani še enkrat citirala:
"to so moški, ki niso še nikoli zares pogledali ženski v oči, v dušo in ji priznali isti status kot ga imajo sami. ker so kreteni, ker vidijo žensko (partnerico) kot kup težav in ne kot osebo. taki so pred davnim časom žgali čarovnice ker so jih VIDELI leteti na prašiču. ja. pač ne. ker nič drugega razen oblakov in ptičev ne leta po tem luftu."
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov