Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ter nezmožnostjo nekaterih priznati, ko se motijo..zato se teme razvlečejo.Horus napisal/-a:In pa matematicna nesposobnost nekaterih.,
Heheheherachka_ napisal/-a:Horus napisal/-a:NE SANJAANJA! 3/7 NI VECINA NIKJER RAZEN NA FLORIDI, KO GWB KANDIDIRA!
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
No jaz sem pa zelo dober matematik, ker se eni obešate na tole, ampak primer je popolnoma jasen in pravilno podan. Tako, da če vam je cilj se neumne delat je bolje, da se tema zapre. Vse manj pa tudi mene preseneča naslov teme, kdo hudirja se bo ukvarjal s takšnimi babami kot ste tukaj. Aja pa še ljubiti niste sposobne Ja potem ni čudno, da so nekateri moški rajši sami in jim ni do žensk. Odgovor je popolnoma jasen. Če ni bil na začetku je vsaj zdaj na 27 straneh.
-
purple_rain - Cosmopsiho
In ti to veš iz osebnih izkušenj z nami, ali kako?matjazd napisal/-a:Aja pa še ljubiti niste sposobne
Eh, get over it.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Pa je*ale vas večine... pridem se sem pozanimat o tem, če sem v resnici sposobna ljubit pri svojih rosnih 22ih, a je bolje, da se grem še malo kurbat naokrog, potem pa 5 strani berem o medianah, modusih in podobnih matematičnih fenomenih
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
jullia_ napisal/-a:Pa je*ale vas večine... pridem se sem pozanimat o tem, če sem v resnici sposobna ljubit pri svojih rosnih 22ih, a je bolje, da se grem še malo kurbat naokrog, potem pa 5 strani berem o medianah, modusih in podobnih matematičnih fenomenih
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Z možgani na off in čivavo na straži lalalasanjaanja napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Pa je*ale vas večine... pridem se sem pozanimat o tem, če sem v resnici sposobna ljubit pri svojih rosnih 22ih, a je bolje, da se grem še malo kurbat naokrog, potem pa 5 strani berem o medianah, modusih in podobnih matematičnih fenomenih
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
sanjaanja napisal/-a:*mala* napisal/-a:Nimajo vsi istih izkušnj, ko stari 20 let. Lahko ima oseba pri 20ih več pameti in izkušenj z različnih področij, kot oseba s 30imi leti In komot je lahko oseba pri 30ih bolj trapasta kot marsikatera pri 20ih.
To se strinjam, da je lahko nekdo pri 20 bolj zrel kot pri 30, vsekakor, a ne govorim o zrelosti, ampak o tem, da je bolj verjetno, da so tisti pri 30 imeli že več partnerjev kot tisti pri 20. Posledično temu najbrž tudi večkrat ljubili. Kar se pa mišljenja tiče pri 30 pa se mi zdi, da so ti pri teh letih pomembne čisto druge stvari pri fantu kot pri 20, drugače razmišljaš.
Absolutno drži, povprečno 20-letnico v bistvu zanima samo, kako tip zgleda, tudi ta forum je dokaz za to.Izjeme so redke.
Pa sej to je normalno, večina ljudi pri 20-ih nima nobenih resnih odgovornosti v življenju, živijo pri starših, fanta/punco vidijo, ko jim pač odgovarja..
Pr 30-ih ima vsaka normalna ženska že dolčene izkušnje, ne obrne je vsak frajer,ve, da ni vse zlato, kar se sveti, ne gleda več samo na videz, pri tipu postanejo pomembni karakter, energija, izobrazba, sposobnost, delavnost..
-
purple_rain - Cosmopsiho
Domnevam, da si 30+, da tako razmišljaš?Valeria napisal/-a:Absolutno drži, povprečno 20-letnico v bistvu zanima samo, kako tip zgleda, tudi ta forum je dokaz za to.Izjeme so redke.
Pa sej to je normalno, večina ljudi pri 20-ih nima nobenih resnih odgovornosti v življenju, živijo pri starših, fanta/punco vidijo, ko jim pač odgovarja..
Pr 30-ih ima vsaka normalna ženska že dolčene izkušnje, ne obrne je vsak frajer,ve, da ni vse zlato, kar se sveti, ne gleda več samo na videz, pri tipu postanejo pomembni karakter, energija, izobrazba, sposobnost, delavnost..
Seveda imajo tudi punce v 20-ih druge standarde kot samo fizični izgleda potencialnega partnerja; prav tako tudi izkušnje.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
do 30ega si plehka. face it.
za 30i rojstni dan namesto torte poješ vso pamet sveta in šele potem lahko štekaš kako se v ljubezni stvarem streže.
za 30i rojstni dan namesto torte poješ vso pamet sveta in šele potem lahko štekaš kako se v ljubezni stvarem streže.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^:lach:
Ah, sej res, zmeri pozabljam.
Do takrat bom pa naivno verjela v svoj prav, dokler ne bom spregledala..
Ah, sej res, zmeri pozabljam.
Do takrat bom pa naivno verjela v svoj prav, dokler ne bom spregledala..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Your time will come ko boš 30 seveda.
Do takrat pa bot tiho in le kimaj starejšim, pametnejšim in bolj izkušenim
Do takrat pa bot tiho in le kimaj starejšim, pametnejšim in bolj izkušenim
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov