Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 07. Jan. 2010 20:01

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*Nea*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Nea* » 07. Jan. 2010 20:02

Naj povem, da tudi jaz k prebiram tele poste nekaterih uporabnic, se nič ne čudim zgornjemu naslovu. Z nekaterimi se tudi meni ne bi dalo ukvarjati, kaj šele moškim :D :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Jan. 2010 21:10

Horus napisal/-a:In pa matematicna nesposobnost nekaterih.,
Ter nezmožnostjo nekaterih priznati, ko se motijo..zato se teme razvlečejo.
rachka_ napisal/-a:
Horus napisal/-a:NE SANJAANJA! 3/7 NI VECINA NIKJER RAZEN NA FLORIDI, KO GWB KANDIDIRA!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Hehehehe Slika
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 07. Jan. 2010 21:17

No jaz sem pa zelo dober matematik, ker se eni obešate na tole, ampak primer je popolnoma jasen in pravilno podan. Tako, da če vam je cilj se neumne delat je bolje, da se tema zapre. Vse manj pa tudi mene preseneča naslov teme, kdo hudirja se bo ukvarjal s takšnimi babami kot ste tukaj. Aja pa še ljubiti niste sposobne :roll: Ja potem ni čudno, da so nekateri moški rajši sami in jim ni do žensk. Odgovor je popolnoma jasen. Če ni bil na začetku je vsaj zdaj na 27 straneh.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Jan. 2010 21:20

matjazd napisal/-a:Aja pa še ljubiti niste sposobne :roll:
In ti to veš iz osebnih izkušenj z nami, ali kako?

Eh, get over it.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 07. Jan. 2010 21:22

purple_rain napisal/-a:
matjazd napisal/-a:Aja pa še ljubiti niste sposobne :roll:
In ti to veš iz osebnih izkušenj z nami, ali kako?

Eh, get over it.

Ne osebnih k sreči ne. Sosim po napisanem. Če pa nakladate pa vaš problem.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 07. Jan. 2010 22:02

Pa je*ale vas večine... pridem se sem pozanimat o tem, če sem v resnici sposobna ljubit pri svojih rosnih 22ih, a je bolje, da se grem še malo kurbat naokrog, potem pa 5 strani berem o medianah, modusih in podobnih matematičnih fenomenih :roll:

:P
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 07. Jan. 2010 22:12

jullia_ napisal/-a:Pa je*ale vas večine... pridem se sem pozanimat o tem, če sem v resnici sposobna ljubit pri svojih rosnih 22ih, a je bolje, da se grem še malo kurbat naokrog, potem pa 5 strani berem o medianah, modusih in podobnih matematičnih fenomenih :roll:

:roll:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 09. Jan. 2010 22:59

sanjaanja napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Pa je*ale vas večine... pridem se sem pozanimat o tem, če sem v resnici sposobna ljubit pri svojih rosnih 22ih, a je bolje, da se grem še malo kurbat naokrog, potem pa 5 strani berem o medianah, modusih in podobnih matematičnih fenomenih :roll:

:roll:
Z možgani na off in čivavo na straži lalala
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 16. Jan. 2010 11:37

sanjaanja napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Nimajo vsi istih izkušnj, ko stari 20 let. Lahko ima oseba pri 20ih več pameti in izkušenj z različnih področij, kot oseba s 30imi leti :wink: In komot je lahko oseba pri 30ih bolj trapasta kot marsikatera pri 20ih.

To se strinjam, da je lahko nekdo pri 20 bolj zrel kot pri 30, vsekakor, a ne govorim o zrelosti, ampak o tem, da je bolj verjetno, da so tisti pri 30 imeli že več partnerjev kot tisti pri 20. Posledično temu najbrž tudi večkrat ljubili. Kar se pa mišljenja tiče pri 30 pa se mi zdi, da so ti pri teh letih pomembne čisto druge stvari pri fantu kot pri 20, drugače razmišljaš.

Absolutno drži, povprečno 20-letnico v bistvu zanima samo, kako tip zgleda, tudi ta forum je dokaz za to.Izjeme so redke.

Pa sej to je normalno, večina ljudi pri 20-ih nima nobenih resnih odgovornosti v življenju, živijo pri starših, fanta/punco vidijo, ko jim pač odgovarja..

Pr 30-ih ima vsaka normalna ženska že dolčene izkušnje, ne obrne je vsak frajer,ve, da ni vse zlato, kar se sveti, ne gleda več samo na videz, pri tipu postanejo pomembni karakter, energija, izobrazba, sposobnost, delavnost..
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 16. Jan. 2010 12:53

Valeria napisal/-a:Absolutno drži, povprečno 20-letnico v bistvu zanima samo, kako tip zgleda, tudi ta forum je dokaz za to.Izjeme so redke.

Pa sej to je normalno, večina ljudi pri 20-ih nima nobenih resnih odgovornosti v življenju, živijo pri starših, fanta/punco vidijo, ko jim pač odgovarja..

Pr 30-ih ima vsaka normalna ženska že dolčene izkušnje, ne obrne je vsak frajer,ve, da ni vse zlato, kar se sveti, ne gleda več samo na videz, pri tipu postanejo pomembni karakter, energija, izobrazba, sposobnost, delavnost..
Domnevam, da si 30+, da tako razmišljaš?
Seveda imajo tudi punce v 20-ih druge standarde kot samo fizični izgleda potencialnega partnerja; prav tako tudi izkušnje.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 16. Jan. 2010 14:09

do 30ega si plehka. face it.
za 30i rojstni dan namesto torte poješ vso pamet sveta in šele potem lahko štekaš kako se v ljubezni stvarem streže.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 16. Jan. 2010 14:27

^^:lach:
Ah, sej res, zmeri pozabljam.
Do takrat bom pa naivno verjela v svoj prav, dokler ne bom spregledala..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Jan. 2010 14:29

^^ Your time will come :D ko boš 30 seveda.

Do takrat pa bot tiho in le kimaj starejšim, pametnejšim in bolj izkušenim :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Jan. 2010 15:19

To je zelo optimistično od tebe. V resnici bodo takrat, ko boš ti 30, takozvani pametnejši že krepko čez Kristusova leta. Verjetno bomo takrat izvedele, da se do 40-tega leta sploh nimaš kaj oglašat, ker itak še nič ne veš.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov