Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
orhideja1 napisal/-a:jullia_ napisal/-a:purple_rain napisal/-a:^^Ne znam odgovort, ker, kot si mogoče opazil, tu je splošno mnenje, da "mlajše" uporabnice ne znamo oz. še nismo ljubile.
Meni se zdi to najbolj smešna stvar v celi temi. Ti ne veš nič o ljubezni, ker si še premlada. Pamet ti pa soli starejša uporabnica, ki trdi, da je ljubila že 7x, kar pomeni, da je morala začet precej mlada. Očitno je ona v tvojih letih že vedela, kaj je to prava ljubezen. Dvojna merila ftw!
Jaz pa to ne razumem tako, ampak tako, da ko bo ona toliko stara bo spoznala, da lahko večkrat ljubiš.
Si le na lepši način povedala tisto kar je jullia_.
Aja, sej res- smo premlade da bi se s tabo super duper odraslo osebo pogovarjale o ljubezni, ker itak nimamo pojma

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
*mala* napisal/-a:
Si le na lepši način povedala tisto kar je jullia_.
Aja, sej res- smo premlade da bi se s tabo super duper odraslo osebo pogovarjale o ljubezni, ker itak nimamo pojma
To misliš ti. Kaj se potem pogovarjaš z mano?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
*mala, brzdaj se, kako si drzneš o ljubezni govort, če pa nimaš pojma
@jullia_

@jullia_

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ženska- chill, ne jemlji življenje tako resno
To jaz ne mislim. To je očitno vaše merilo.
Me pa zanima- zakaj šele ko si star spoznaš, da lahko večkrat ljubiš? Oz. zakaj mlad ne moreš rečti, da ni možno 7× iskreno ljubiti nekoga?

orhideja1 napisal/-a:To misliš ti. Kaj se potem pogovarjaš z mano?
To jaz ne mislim. To je očitno vaše merilo.
Me pa zanima- zakaj šele ko si star spoznaš, da lahko večkrat ljubiš? Oz. zakaj mlad ne moreš rečti, da ni možno 7× iskreno ljubiti nekoga?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ko pa se trudim kaj pametnega in resnega povedat, se me pa spet z istimi besedami "zatre" - potem naj vam vsaj dam razlaog za tako mišljenje o meni, kaj pa naj..orhideja1 napisal/-a:purple_rain napisal/-a:*mala, brzdaj se, kako si drzneš o ljubezni govort, če pa nimaš pojma
@jullia_
Res si otročja. Dokazuješ.
Ne da mi se več razlagat, da, hudiča, tudi "tamlade" imamo nekaj pojma o življenju.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Jochie napisal/-a:kakšna je razlika med "jaz ljubim" in "jaz mislim, da ljubim", če ti v obeh primerih metuljčki po želodcu skačejo in si srečna, oz. kot pri nas rečemo: vidiš, kako trava raste in kamenje cvete?
oz. drugo vprašanje: ko ti kruli po želodcu, si lačna ali misliš, da si lačna? če ti je hrana dobra, ugotoviš, da si bila lačna, če ti pa ni dobra pa ugotoviš, da si mislila, da si bila lačna?![]()
![]()
![]()
ne si zatiskat oči...raje recite: spoznala sem ga, dala vse od sebe, dala celo sebe v vezo, želela, da bo to, to, ampak očitno to ni bilo to. važno je, da imam čisto vest...
in greš naprej...
Bravo

-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
orhideja1 napisal/-a:positive vibration napisal/-a:Zveza, v kateri sem zdaj, je moja 5. In trdim, da je to moja prva zveza, v kateri ljubim. Pred to zvezo sem ljubila še enega fanta,
Khm, ločilni faktor je, da z enim sem v zvezi, z enim pa nisem bila...še kaj?
Aja, glede tega - je zasral v vsakem primeru. Če je krivda na strani ljubečega, itak, če pa je krivda na strani ljubljenega, pa zato, ker si je izbral napačnega človeka.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
positive vibration napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:positive vibration napisal/-a:Zveza, v kateri sem zdaj, je moja 5. In trdim, da je to moja prva zveza, v kateri ljubim. Pred to zvezo sem ljubila še enega fanta,
Khm, ločilni faktor je, da z enim sem v zvezi, z enim pa nisem bila...še kaj?
Aja, glede tega - je zasral v vsakem primeru. Če je krivda na strani ljubečega, itak, če pa je krivda na strani ljubljenega, pa zato, ker si je izbral napačnega človeka.
Torej si ljubila 2x. Pa saj ne veš na čigavi strani je krivda. Najbrž ni 7x na eni.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
matjazd napisal/-a:claire napisal/-a:^^ starost: 23
št. "hojenih" fantov: 4 (s sedanjim vred)
ljubim le sedanjega, v srednji sploh nisem vedela kaj ljubezen je.
in ne moreš me prepričati, da je ljubila vse svoje fante. no go.
lahko pogojno se strinjam s tem, da je za vsakega mislila, da ga ljubi. toda ko sedaj pogleda v preteklost ne more trditi, da je ljubila vseh 7. ker je to laž. ne rečem pa, da ni do njih gojila določenih čustev. a ne prave ljubezni.
No res ne vem zakaj z nekom hodiš, če ga ne ljubiš? Mogoče zato, ker imajo vse kolegice fanta ti pa ne. Ali pa zato, da te financira in vozi okrog.
In ti meni o njej, da je laž? A misliš, da je vsaka ženska sposobna ljubiti enako število moških? Poleg tega pa ne sodi, če ne veš kaj vse se ji je pripetilo.
pa ne mi srat po glavi s takimi bedarijami. če predpostavljam, da je ta jagoda ali karkoli že, stara 25 (še to menda ni, če je, še toliko bolj žalostno), potem pa naprej predpostavljam, da se je prvič zaljubila pri 18ih, to nanese približno leto dni na vsakega fanta. če sklepamo, da je bila vmes pa tudi malo fraj in sama, pridemo še do manjših številk. nikjer nisem rekla, da nekdo ni ljubil več ljudi, a 7 brepogojnih ljubezni pri rosnih dvajsetih je pretiravanje na celi črti.
a je mene kak fant vozil okrog v srednji? a res? hm. no tega pa še sama nisem zaznala.

dejstvo je, da sem bila v srednji šoli le zatreskana v določenega tipa. in sem tisti trenutek mislila da je to to. kasneje pa spoznaš, da si bil v zmoti. a ne trdiš, da si ljubil brezpogojno. ne rečem seveda- marskikatera sredješolska ljubezen tudi traja. itak, da ja. moj primer sem navedla le kot primer in nikakor kot vsesplošno veljaven nauk.
š vedno pa z gotovostjo trdim, da ta jagoda ni ljubila 7 moških, ne mi prazne slame prodajat.
to, da ne vem kaj se ji je pripetilo je pa čisto odvečen komentar. vem kar je napisala, ostalo me nič ne briga, oz. ne vem, če bi karkoli spremenilo moje mnenje o TEJ DOLOČENI temi.
in prosim pomiri se. brez panike.

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov