Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 04. Jan. 2010 23:09

Jochie napisal/-a:mi smo ljubili, samo bivši partner, ki je delal pizdarije, nas očitno ni ljubil ali pa je bil iberhoudre... :D
Mi smo mislili, da smo res ljubili.. ne vem, dvomim, da ima nekdo tolikšno smolo, da se je, kaj pa vem, 5x, 7x, 15x uštel pri izbiri partnerja..
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 04. Jan. 2010 23:15

kakšna je razlika med "jaz ljubim" in "jaz mislim, da ljubim", če ti v obeh primerih metuljčki po želodcu skačejo in si srečna, oz. kot pri nas rečemo: vidiš, kako trava raste in kamenje cvete?

oz. drugo vprašanje: ko ti kruli po želodcu, si lačna ali misliš, da si lačna? če ti je hrana dobra, ugotoviš, da si bila lačna, če ti pa ni dobra pa ugotoviš, da si mislila, da si bila lačna? :D :D :D

ne si zatiskat oči...raje recite: spoznala sem ga, dala vse od sebe, dala celo sebe v vezo, želela, da bo to, to, ampak očitno to ni bilo to. važno je, da imam čisto vest...

in greš naprej... :wink:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 04. Jan. 2010 23:38

3. odstavek je tako ok napisan... 10!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 04. Jan. 2010 23:41

Jochie napisal/-a:ne si zatiskat oči...raje recite: spoznala sem ga, dala vse od sebe, dala celo sebe v vezo, želela, da bo to, to, ampak očitno to ni bilo to. važno je, da imam čisto vest...

Upam, da to ni name letel, ker namreč bi zgledal, da me probavaš prepričat v moje taisto mnenje? :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 04. Jan. 2010 23:48

letelo je na splošno... :wink:

od tebe pa samo pričakujem razlago o razliki med ljubim in mislim da ljubim... :wink:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 04. Jan. 2010 23:57

^^Ne znam odgovort, ker, kot si mogoče opazil, tu je splošno mnenje, da "mlajše" uporabnice ne znamo oz. še nismo ljubile. :P

Ne vem, na kratko: mislila sem, da sem ljubila, dokler nisem (oz. nisva) ugotovila, da zveza ne pelje več nikamor, da s fantom nimava nič več skupnega, ko se mi niti ni več dalo se truditi (po tistem, ko sem že velik in še več energije in živcev in truda vložila v zvezo) ... uglavnem, ko "me je minilo" - če me ne bi, bi verjetno še vedno ljubila (takole, ena kratka butasta razlaga :D) (tralalala, ja, vem, da začetna zaljubljenost relativno kmalu mine in da se potem (oz. začne že prej) razvija v ljubezen itd.).
Sploh sem mnenja, da je ljubezen težko opredelit oz. takole opisati.. je tisti je ne sais quoi.

Kakšna bi bila pa tvoja razlaga?
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 04. Jan. 2010 23:58

In ne vem zakaj nebi nekdo ljubil 5x, 10x... sej nisi ti kriv, da si se "uštel" pri izbiri partnerja (pa ubistvu je to mal neumesna beseda, ker v tistem času, ko si zalublen in ljubiš zmote ne veš). Koneckoncev preden nekoga zares spoznaš traja in če gledaš kakšna imaš merila pri 16-tih al pa pri 25-etih... takrat v obdobju pač misliš, da je to zate najboljše in ne moreš rečt, kaj bo al pa kaj ne bo.

Jest sem bil tut z eno več let, pa sem mislu, da se mi kej lepšga ne more zgodit, potem ko doživiš pa z eno drugo več v enem samem mescu se pa vprašaš... pa sem prvo lih tko ljubil na začetku (usaj takrat je tko blo?). Pa ti je z eno super, z drugo spet še bol - al se ti pa samo tko zdi.

Konckoncev pri 16-tih povabiš punco v kino pa se lupčkaš in misliš, da si najdu popolno punco for life... že par let kasnej, kaj šele 10... je pač mal drgač... ampak filing konckoncev je pa še vedno podoben ne?

Najlažje je bit general po bitki.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 05. Jan. 2010 0:02

No pa mogoče še to - vsak(a) ma svoj prag.

So me "ljubile" že po treh tednih, ene pa po pol leta (recmo)...

Pa a je zdej prva nora, čudna, naivna in obupana???... al je druga brezčustvena, hladna in še kej. Ni fer ne eno ne drugo kritizirat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 05. Jan. 2010 0:07

IloveCoffee napisal/-a:Ni fer ne eno ne drugo kritizirat.
A si lahko sposodim tole za podpis, prosim? :) (te citiram, valda)
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 05. Jan. 2010 9:16

Valda.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Jan. 2010 12:00

purple_rain napisal/-a:^^Ne znam odgovort, ker, kot si mogoče opazil, tu je splošno mnenje, da "mlajše" uporabnice ne znamo oz. še nismo ljubile. :P

Meni se zdi to najbolj smešna stvar v celi temi. Ti ne veš nič o ljubezni, ker si še premlada. Pamet ti pa soli starejša uporabnica, ki trdi, da je ljubila že 7x, kar pomeni, da je morala začet precej mlada. Očitno je ona v tvojih letih že vedela, kaj je to prava ljubezen. Dvojna merila ftw!
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 05. Jan. 2010 18:28

Jochie napisal/-a:
oz. drugo vprašanje: ko ti kruli po želodcu, si lačna ali misliš, da si lačna? če ti je hrana dobra, ugotoviš, da si bila lačna, če ti pa ni dobra pa ugotoviš, da si mislila, da si bila lačna? :D :D :D

Tako je. Če si zares lačen, bi požrl, pa magari ti ne bi blo dobro. Te že nisi dovolj lačen, če si še zmišljuješ neke :D

Sicer pa se strinjam s purple rain. Tisti, ki trdi, da je res ljubil že veliko partnerjev, očitno nekje dela napako. Ali meša čustvo zaljubljenosti in ljubezni (vsaki metuljčki in vsako hrepenenje pa res še ni ljubezen, lepo vas prosim), ali zelo hitro vzljubi človeka (kar ni ravno dobro, kajti kdor hitro ljubi, tudi hitro pozabi), ali pa si resnično ne zna izbirat partnerjev, če je uspel zasrat že več zvez, v katerih je šlo za tapravo ljubezen.

Zveza, v kateri sem zdaj, je moja 5. In trdim, da je to moja prva zveza, v kateri ljubim. Pred to zvezo sem ljubila še enega fanta, s katerim mi sreča ni bila naklonjena. To pa je to. Verjamem, da se bom ustalila s sedanjim partnerjem, če pa se slučajno zgodi, da se najine poti razidejo, pa si ne predstavljam, da bi ga še 5x tako konkretno kiksnila.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 05. Jan. 2010 21:50

Jochie napisal/-a:da bi pa človek, ki je ob partnerju čutil metuljčke, ga je partner zajebal in bil vzrok za prekinitev veze, rekel, da sploh ni zaljubljen bil, mi je pa smešno... :)

Meni isto. Razen, če se ne more sprijaznit, da jo je pustil in potem to tako prikriva.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 05. Jan. 2010 21:57

jullia_ napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:^^Ne znam odgovort, ker, kot si mogoče opazil, tu je splošno mnenje, da "mlajše" uporabnice ne znamo oz. še nismo ljubile. :P

Meni se zdi to najbolj smešna stvar v celi temi. Ti ne veš nič o ljubezni, ker si še premlada. Pamet ti pa soli starejša uporabnica, ki trdi, da je ljubila že 7x, kar pomeni, da je morala začet precej mlada. Očitno je ona v tvojih letih že vedela, kaj je to prava ljubezen. Dvojna merila ftw!

Jaz pa to ne razumem tako, ampak tako, da ko bo ona toliko stara bo spoznala, da lahko večkrat ljubiš.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 05. Jan. 2010 22:00

Jochie napisal/-a:oz. drugo vprašanje: ko ti kruli po želodcu, si lačna ali misliš, da si lačna? če ti je hrana dobra, ugotoviš, da si bila lačna, če ti pa ni dobra pa ugotoviš, da si mislila, da si bila lačna? :D :D :D

ne si zatiskat oči...raje recite: spoznala sem ga, dala vse od sebe, dala celo sebe v vezo, želela, da bo to, to, ampak očitno to ni bilo to. važno je, da imam čisto vest...

:gut: :bia: Najbolj življenjska izjava v celi temi.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]