Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
sirova štručka napisal/-a:A je sploh važn?
Ona je zdej slabe volje, ker so na dan spet prišli stari spomini, mi smo tule pametoval, kar je čist lahk, ker nismo nobenega ozadja poznal.
Zdej vemo, da ji ni blo lahko, zato lahk potegnemo tle črto in s tem okrog nje zaključmo.
Se podpišem
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
sirova štručka napisal/-a:A je sploh važn?
Ona je zdej slabe volje, ker so na dan spet prišli stari spomini, mi smo tule pametoval, kar je čist lahk, ker nismo nobenega ozadja poznal.
Zdej vemo, da ji ni blo lahko, zato lahk potegnemo tle črto in s tem okrog nje zaključmo.
oh, please. sama je tok pametovala kot s(m)o vse ostale, nekje je celo pisala kolk blazno srečna in ljubljena je in proti temu ni imela nobena nič.
če se pa pusti tok sprovocirat na forumu od neznanih ljudi, pa tud ne vem kako je lahko 30 stara.
niti slučajno je pa ni noben napadal zato, ker se ne spušča v ONS

Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
delusional napisal/-a:jagoda-malina napisal/-a:sirova štručka napisal/-a:jagoda-malina napisal/-a:Žal te bom razočarala, moj partner je spal z 6 puncami in jaz z 7 fanti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
in vseh 7 fantov si brezpogojno ljubila??
Ja vseh 7!![]()
![]()
![]()
![]()
umiram
kaj bolj smešnega pa že dolgo ne.

a pa si ti ziher, da nisi ljubezni pomešala, s kakšnim drugim čustvom? recimo prijateljstvom?

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ starost: 23
št. "hojenih" fantov: 4 (s sedanjim vred)
ljubim le sedanjega, v srednji sploh nisem vedela kaj ljubezen je.
in ne moreš me prepričati, da je ljubila vse svoje fante. no go.
lahko pogojno se strinjam s tem, da je za vsakega mislila, da ga ljubi. toda ko sedaj pogleda v preteklost ne more trditi, da je ljubila vseh 7. ker je to laž. ne rečem pa, da ni do njih gojila določenih čustev. a ne prave ljubezni.
lahko pogojno se strinjam s tem, da je za vsakega mislila, da ga ljubi. toda ko sedaj pogleda v preteklost ne more trditi, da je ljubila vseh 7. ker je to laž. ne rečem pa, da ni do njih gojila določenih čustev. a ne prave ljubezni.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
claire napisal/-a:^^ starost: 23
Kako lahko rečeš za nekoga kaj čuti, kdaj ljubi, koliko fantov ljubi...?
Če ti ne moreš, še ne pomeni da ona ni. Če ti nisi v srednji poznala ljubezni tut prau, nekateri smo jo.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
claire napisal/-a:^^ starost: 23
No res ne vem zakaj z nekom hodiš, če ga ne ljubiš? Mogoče zato, ker imajo vse kolegice fanta ti pa ne. Ali pa zato, da te financira in vozi okrog.
In ti meni o njej, da je laž? A misliš, da je vsaka ženska sposobna ljubiti enako število moških? Poleg tega pa ne sodi, če ne veš kaj vse se ji je pripetilo.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
claire napisal/-a:
a pa si ti ziher, da nisi ljubezni pomešala, s kakšnim drugim čustvom? recimo prijateljstvom?
znaš ti definirati ljubezen? zaljubljenost? druga čustva?
lej, če si se ti dajala dol s tremi prijatelji (ker si zaljubljena samo v svojega trenutnega fanta, pri prejšnjih pa nisi vedela, kaj je ljubezen) in ti je zaradi tega žal, vsaj pusti druge ljudi, da sami definirajo čustva tako, kot si oni to zamislijo!

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Oh, dajte no.
Valda imamo (večinoma) vsi že nekaj spodletelih razmerij za sabo in vsi se še spomnimo kako je šlo .. seveda smo na začetku vsi optimistični in verjamemo, da to bi pa lahko bilo tisto tapravo in tralalala, potem pa se zgodi eno ali drugo (včasih bolj boleče, včasih manj....) in konec je neizbežen in si mislimo ali a)groza, kakšno veliko ljubezen smo zgubili ali b)hmm, pravzaprav sploh nisem zares bil/-a zaljubljena & ljubila <- če si pa to nekdo drzne zdej zanikat, da se jim pa ni zgodilo, se grem pa sred LJ naga sprehodit (ne, nobenemu se ne splača mi kontrirat
).
Hočem rečt, vsi smo že večkrat mislili, da res ljubimo, ko nam je neki čist random odprlo oči..
Valda imamo (večinoma) vsi že nekaj spodletelih razmerij za sabo in vsi se še spomnimo kako je šlo .. seveda smo na začetku vsi optimistični in verjamemo, da to bi pa lahko bilo tisto tapravo in tralalala, potem pa se zgodi eno ali drugo (včasih bolj boleče, včasih manj....) in konec je neizbežen in si mislimo ali a)groza, kakšno veliko ljubezen smo zgubili ali b)hmm, pravzaprav sploh nisem zares bil/-a zaljubljena & ljubila <- če si pa to nekdo drzne zdej zanikat, da se jim pa ni zgodilo, se grem pa sred LJ naga sprehodit (ne, nobenemu se ne splača mi kontrirat

Hočem rečt, vsi smo že večkrat mislili, da res ljubimo, ko nam je neki čist random odprlo oči..
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
nekdo se bo nag sprehajal po ljubljani...
mi smo ljubili, samo bivši partner, ki je delal pizdarije, nas očitno ni ljubil ali pa je bil iberhoudre...
da bi pa človek, ki je ob partnerju čutil metuljčke, ga je partner zajebal in bil vzrok za prekinitev veze, rekel, da sploh ni zaljubljen bil, mi je pa smešno...

mi smo ljubili, samo bivši partner, ki je delal pizdarije, nas očitno ni ljubil ali pa je bil iberhoudre...

da bi pa človek, ki je ob partnerju čutil metuljčke, ga je partner zajebal in bil vzrok za prekinitev veze, rekel, da sploh ni zaljubljen bil, mi je pa smešno...

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov