Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
nivea9 napisal/-a:Samo folš ste jagodi-malini, ker ji uspe spoznavat ljudi s katerimi je srečna. Pri dvajsetih itak nimate pojma kaj je ljubezen. Ko boste naših let se pa ponovno oglasite. Potem pa berem na facebooku poste šestanjstletnic, kako ljubijo.
kako pa ti veš kolk smo me stare? in kaj čist točno so vaša leta?
kdaj ste pa ve potem prvič seksale, če pri dvajsetih niste imele pojma kaj je ljubezen?

ne, niti slučajno nisem fouš nekomu ki je tok naiven da se je že vsaj 6x generalno zaj**** ko je mislil da gre za pravo ljubezen.

Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
purple_rain napisal/-a:To se pa ne izzide.jagoda-malina napisal/-a:Odvisno. Večina po 3 leta.
Se pravi, ne-večina pa.. kaj, par tednov, mesecev?
Če so bili 3 po 3 leta je to že večina, se ti ne zdi?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Čist neprimerna primerjava; kolikor vem, zaenkrat ONS še ni nelegalen.nivea9 napisal/-a:Sicer pa kaj vse zna bit zabavno pa se tega ne poslužujemo. Tud ropanje banke bi bilo zabavno pa mi zrela pamet ne pusti tega počet. Tud ONS bi bil zabaven pa ne počnem tega, ker ne bi rada slišala, da se je potem nekdo pred prijatelji hvalil, da me je položil.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:29, skupaj popravljeno 1 krat.
- jagoda-malina
- Debatorica
*mala* napisal/-a:si pač ena tistih patetičnih oseb, ki ne znajo biti sameIn isto kot 16-letnice menijo, da je vsak tapravi, da so noro zaljubljene vanj.
zabavno, ni kej! Pa mislijo, da so pametne, ker so starejše
Hvala za tvoj sojeni komentar. Brez problema znam bit sama, a zakaj bi bila, če mi ni treba. Drugače pa ne sodi, če ne veš zakaj je šlo!!!!!!!!!!!!!
-
purple_rain - Cosmopsiho
Ne, ne zdi se mi.jagoda-malina napisal/-a:purple_rain napisal/-a:To se pa ne izzide.jagoda-malina napisal/-a:Odvisno. Večina po 3 leta.
Se pravi, ne-večina pa.. kaj, par tednov, mesecev?
Če so bili 3 po 3 leta je to že večina, se ti ne zdi?
sirova štručka napisal/-a::lol: pa še mal matematke.. 3 še polovica ni od 7, kaj šele večina![]()
- jagoda-malina
- Debatorica
positive vibration napisal/-a:Če tudi ljubiš tako dvolično, kot si se izkazala zdaj, potem je jasno.
Sicer pa - mislim, da ne razumeš popolnoma pojma BREZPOGOJNE ljubezni. Lahko ljubiš 7 ljudi v življenju - zagotovo pa ne moreš brezpogojno ljubiti kr nekih 7 ljudi, s kerimi si imel kdaj zvezo. Brezpogojno ljubiš svoje otroke. Starše, morda brate in sestre. Pa morda! resnično morda, partnerja. Ampak svaka čast, če ti uspe partnerja brezpogojno ljubiti. Jaz ga ne - priznam. Brezpogojno ljubiš takrat, ko si pripravljen odpustit tudi velike napake in hude stvari. Odpustiš izdajo in kakšno laž. Spregledaš grdo besedo. Spregledaš tudi klofuto. Jaz tega partnerju ne bi odpuščala. Tudi ne vem, če bi bla pripravljena drastično spremenit svoje življenje zanj ali ga celo žrtvovati. To je brezpogojna ljubezen - kjer ni pogojev, da ti mora ljubljeni isto vračati, niti, da te mora ljubiti nazaj.
Zato pa pravim - brezpogojno je možno ljubiti po mojem mnenju samo starše in otroke.
Nisem rekla, da brezpogojno ljubim, ampak, da sem jih 7 ljubila. Vem ena je napisala, če brezpogojno, ampak nisem brisala tiste besede stran.
- jagoda-malina
- Debatorica
sirova štručka napisal/-a::lol: pa še mal matematke.. 3 še polovica ni od 7, kaj šele večina![]()
Če hodiš (zmišljujem si, ker točno niti ne vem), s tremi 3 leta, z enim 2, z enim 1 leto, z 6 mesecev,... a ni večina 3 let???
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Zakaj pa ne, jaz ji (jagodi-malini) verjamem in je ne obsojam.
Koneckoncev - v 14 letih (sploh če gledaš od najstniških let naprej) se človek zelo spremeni in maš tekom let drugačen pogled, želje, zahteve, občutke - ki te nekako v tistem obdobju isto "usekajo".
Koneckoncev - v 14 letih (sploh če gledaš od najstniških let naprej) se človek zelo spremeni in maš tekom let drugačen pogled, želje, zahteve, občutke - ki te nekako v tistem obdobju isto "usekajo".
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
IloveCoffee napisal/-a:nivea9 napisal/-a:Razlika je v tem ali si nekdo želi resno zvezo ali ne. Če je nekdo dovolj zrel in išče resno zvezo, se ne bo spuščal v ONS, ker njegov cilj ni nabiranje števila spolnih partnerjev, ampak iskanje resnega partnerja.
No jaz bi rekel, da edino pravilo pri vseh teh stvarh je, da ni pravil.
Z drugimi besedami - men se je iz ONS (kjer noben ni nič pričakoval niti iskal) razvila ena najlepših vez (izkušenj).
Pa tudi, če si "zrel" in si pripravljen na resno vezo - ne vidim razloga, zakaj se nebi imel fajn in se šel ONS, če se ti ponudi prilika.
A ti bi varal?
-
purple_rain - Cosmopsiho
Ja, žalostna reč je, da ona nam mlajšim (res me že zanima tale starostna razlika) ne verjame, da smo sposobne globjih čustev - ne samo to, ampak da smo jih tudi že doživele..IloveCoffee napisal/-a:Zakaj pa ne, jaz ji (jagodi-malini) verjamem in je ne obsojam.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:29, skupaj popravljeno 1 krat.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
nivea9 napisal/-a:IloveCoffee napisal/-a:nivea9 napisal/-a:Razlika je v tem ali si nekdo želi resno zvezo ali ne. Če je nekdo dovolj zrel in išče resno zvezo, se ne bo spuščal v ONS, ker njegov cilj ni nabiranje števila spolnih partnerjev, ampak iskanje resnega partnerja.
No jaz bi rekel, da edino pravilo pri vseh teh stvarh je, da ni pravil.
Z drugimi besedami - men se je iz ONS (kjer noben ni nič pričakoval niti iskal) razvila ena najlepših vez (izkušenj).
Pa tudi, če si "zrel" in si pripravljen na resno vezo - ne vidim razloga, zakaj se nebi imel fajn in se šel ONS, če se ti ponudi prilika.
A ti bi varal?
Ne. Ampak midva zdej govoriva o tem, da si samski, zrel in pripravljen za resno zvezo... ne, da si v eni... (al sem kej spregledal?)
- jagoda-malina
- Debatorica
IloveCoffee napisal/-a:Zakaj pa ne, jaz ji (jagodi-malini) verjamem in je ne obsojam.
Imaš ZS
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov