Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 03. Jan. 2010 16:25

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 03. Jan. 2010 16:25

*mala* napisal/-a:jagoda-malina- če ti lahko brezpogojno ljubiš 7 oseb, a jih ne more nekdo 20? :D ali 50? :D Isti absurd.

Odvisno zakaj so se te ljubezni končale.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 03. Jan. 2010 16:28

Samo folš ste jagodi-malini, ker ji uspe spoznavat ljudi s katerimi je srečna. Pri dvajsetih itak nimate pojma kaj je ljubezen. Ko boste naših let se pa ponovno oglasite. Potem pa berem na facebooku poste šestanjstletnic, kako ljubijo.
mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 03. Jan. 2010 16:29

napačna tema
Zadnjič spremenil mateja79, dne 03. Jan. 2010 16:34, skupaj popravljeno 2 krat.
mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 03. Jan. 2010 16:31

Horus napisal/-a:In povprecno trajanje zveze? 1 leto? 1,5?

Butasto vprašanje. Od 6 mesecev do 5 let.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 03. Jan. 2010 16:31

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Jan. 2010 16:32

nivea9 napisal/-a:Samo folš ste jagodi-malini, ker ji uspe spoznavat ljudi s katerimi je srečna. Pri dvajsetih itak nimate pojma kaj je ljubezen. Ko boste naših let se pa ponovno oglasite. Potem pa berem na facebooku poste šestanjstletnic, kako ljubijo.
Verjemite tudi starejše - če ne iz izkušenj, pa na besedo - da znajo ONSji tudi bit prav zabavni..konec konecev ravno zato se pa nekateri tega poslužujejo, ker jih pač take reči osrečujejo?
In ne mešaj semle zmedenih 16letnic.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 03. Jan. 2010 16:33

Odvisno. Večina po 3 leta.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Jan. 2010 16:34

jagoda-malina napisal/-a:Odvisno. Večina po 3 leta.
To se pa ne izzide. ;)
Se pravi, ne-večina pa.. kaj, par tednov, mesecev?
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 03. Jan. 2010 16:35

mateja79 napisal/-a:

?
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 03. Jan. 2010 16:36

Horus napisal/-a:A daj daj. Kdorkoli pravi, da je 7x nasel pravega, in se je pri tem 7x zmotil, ima tezavo s svojim sistemom prepoznavanja pravosti :P RESNO tezavo :P Sploh ce kaksna od teh pravih zvez traja po leta samo xD

Kdo pa pravi, da sem se 7x zmotila. A ti boš imel v življenju samo eno resno vezo?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Jan. 2010 16:36

mateja79 napisal/-a:

Who the fuck asked you? :lol:

jagoda-malina- si pač ena tistih patetičnih oseb, ki ne znajo biti same :D In isto kot 16-letnice menijo, da je vsak tapravi, da so noro zaljubljene vanj. :lol: zabavno, ni kej! Pa mislijo, da so pametne, ker so starejše :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 03. Jan. 2010 16:39

Če tudi ljubiš tako dvolično, kot si se izkazala zdaj, potem je jasno.

Sicer pa - mislim, da ne razumeš popolnoma pojma BREZPOGOJNE ljubezni. Lahko ljubiš 7 ljudi v življenju - zagotovo pa ne moreš brezpogojno ljubiti kr nekih 7 ljudi, s kerimi si imel kdaj zvezo. Brezpogojno ljubiš svoje otroke. Starše, morda brate in sestre. Pa morda! resnično morda, partnerja. Ampak svaka čast, če ti uspe partnerja brezpogojno ljubiti. Jaz ga ne - priznam. Brezpogojno ljubiš takrat, ko si pripravljen odpustit tudi velike napake in hude stvari. Odpustiš izdajo in kakšno laž. Spregledaš grdo besedo. Spregledaš tudi klofuto. Jaz tega partnerju ne bi odpuščala. Tudi ne vem, če bi bla pripravljena drastično spremenit svoje življenje zanj ali ga celo žrtvovati. To je brezpogojna ljubezen - kjer ni pogojev, da ti mora ljubljeni isto vračati, niti, da te mora ljubiti nazaj.
Zato pa pravim - brezpogojno je možno ljubiti po mojem mnenju samo starše in otroke.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 03. Jan. 2010 16:42

purple_rain napisal/-a:Verjemite tudi starejše - če ne iz izkušenj, pa na besedo - da znajo ONSji tudi bit prav zabavni..konec konecev ravno zato se pa nekateri tega poslužujejo, ker jih pač take reči osrečujejo?

To pa verjamem. Ampak, če nekdo spoznava osebe, ki so mu tudi drugače všeč (mogoče se ona hitreje zaljubi od mene, ker jaz se namreč zelo težko), sploh ne potrebuje ONSov, ker ima vedno nekoga ob sebi, ki ga po možnosti še močno ljubi.
Sicer pa kaj vse zna bit zabavno pa se tega ne poslužujemo. Tud ropanje banke bi bilo zabavno pa mi zrela pamet ne pusti tega počet. Tud ONS bi bil zabaven pa ne počnem tega, ker ne bi rada slišala, da se je potem nekdo pred prijatelji hvalil, da me je položil.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 03. Jan. 2010 16:42

nivea9 napisal/-a:Razlika je v tem ali si nekdo želi resno zvezo ali ne. Če je nekdo dovolj zrel in išče resno zvezo, se ne bo spuščal v ONS, ker njegov cilj ni nabiranje števila spolnih partnerjev, ampak iskanje resnega partnerja.

No jaz bi rekel, da edino pravilo pri vseh teh stvarh je, da ni pravil.

Z drugimi besedami - men se je iz ONS (kjer noben ni nič pričakoval niti iskal) razvila ena najlepših vez (izkušenj).

Pa tudi, če si "zrel" in si pripravljen na resno vezo - ne vidim razloga, zakaj se nebi imel fajn in se šel ONS, če se ti ponudi prilika.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov