Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
*mala* napisal/-a:jagoda-malina- če ti lahko brezpogojno ljubiš 7 oseb, a jih ne more nekdo 20?ali 50?
Isti absurd.
Odvisno zakaj so se te ljubezni končale.
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Verjemite tudi starejše - če ne iz izkušenj, pa na besedo - da znajo ONSji tudi bit prav zabavni..konec konecev ravno zato se pa nekateri tega poslužujejo, ker jih pač take reči osrečujejo?nivea9 napisal/-a:Samo folš ste jagodi-malini, ker ji uspe spoznavat ljudi s katerimi je srečna. Pri dvajsetih itak nimate pojma kaj je ljubezen. Ko boste naših let se pa ponovno oglasite. Potem pa berem na facebooku poste šestanjstletnic, kako ljubijo.
In ne mešaj semle zmedenih 16letnic.
- jagoda-malina
- Debatorica
Horus napisal/-a:In povprecno trajanje zveze? 1 leto? 1,5?
Odvisno. Večina po 3 leta.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
To se pa ne izzide.jagoda-malina napisal/-a:Odvisno. Večina po 3 leta.

Se pravi, ne-večina pa.. kaj, par tednov, mesecev?
- jagoda-malina
- Debatorica
mateja79 napisal/-a:Horus napisal/-a:In povprecno trajanje zveze? 1 leto? 1,5?
Butasto vprašanje. Od 6 mesecev do 5 let.
?
- jagoda-malina
- Debatorica
Horus napisal/-a:A daj daj. Kdorkoli pravi, da je 7x nasel pravega, in se je pri tem 7x zmotil, ima tezavo s svojim sistemom prepoznavanja pravostiRESNO tezavo
Sploh ce kaksna od teh pravih zvez traja po leta samo xD
Kdo pa pravi, da sem se 7x zmotila. A ti boš imel v življenju samo eno resno vezo?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
mateja79 napisal/-a:Horus napisal/-a:In povprecno trajanje zveze? 1 leto? 1,5?
Butasto vprašanje. Od 6 mesecev do 5 let.
Who the fuck asked you?

jagoda-malina- si pač ena tistih patetičnih oseb, ki ne znajo biti same

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Če tudi ljubiš tako dvolično, kot si se izkazala zdaj, potem je jasno.
Sicer pa - mislim, da ne razumeš popolnoma pojma BREZPOGOJNE ljubezni. Lahko ljubiš 7 ljudi v življenju - zagotovo pa ne moreš brezpogojno ljubiti kr nekih 7 ljudi, s kerimi si imel kdaj zvezo. Brezpogojno ljubiš svoje otroke. Starše, morda brate in sestre. Pa morda! resnično morda, partnerja. Ampak svaka čast, če ti uspe partnerja brezpogojno ljubiti. Jaz ga ne - priznam. Brezpogojno ljubiš takrat, ko si pripravljen odpustit tudi velike napake in hude stvari. Odpustiš izdajo in kakšno laž. Spregledaš grdo besedo. Spregledaš tudi klofuto. Jaz tega partnerju ne bi odpuščala. Tudi ne vem, če bi bla pripravljena drastično spremenit svoje življenje zanj ali ga celo žrtvovati. To je brezpogojna ljubezen - kjer ni pogojev, da ti mora ljubljeni isto vračati, niti, da te mora ljubiti nazaj.
Zato pa pravim - brezpogojno je možno ljubiti po mojem mnenju samo starše in otroke.
Sicer pa - mislim, da ne razumeš popolnoma pojma BREZPOGOJNE ljubezni. Lahko ljubiš 7 ljudi v življenju - zagotovo pa ne moreš brezpogojno ljubiti kr nekih 7 ljudi, s kerimi si imel kdaj zvezo. Brezpogojno ljubiš svoje otroke. Starše, morda brate in sestre. Pa morda! resnično morda, partnerja. Ampak svaka čast, če ti uspe partnerja brezpogojno ljubiti. Jaz ga ne - priznam. Brezpogojno ljubiš takrat, ko si pripravljen odpustit tudi velike napake in hude stvari. Odpustiš izdajo in kakšno laž. Spregledaš grdo besedo. Spregledaš tudi klofuto. Jaz tega partnerju ne bi odpuščala. Tudi ne vem, če bi bla pripravljena drastično spremenit svoje življenje zanj ali ga celo žrtvovati. To je brezpogojna ljubezen - kjer ni pogojev, da ti mora ljubljeni isto vračati, niti, da te mora ljubiti nazaj.
Zato pa pravim - brezpogojno je možno ljubiti po mojem mnenju samo starše in otroke.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
purple_rain napisal/-a:Verjemite tudi starejše - če ne iz izkušenj, pa na besedo - da znajo ONSji tudi bit prav zabavni..konec konecev ravno zato se pa nekateri tega poslužujejo, ker jih pač take reči osrečujejo?
To pa verjamem. Ampak, če nekdo spoznava osebe, ki so mu tudi drugače všeč (mogoče se ona hitreje zaljubi od mene, ker jaz se namreč zelo težko), sploh ne potrebuje ONSov, ker ima vedno nekoga ob sebi, ki ga po možnosti še močno ljubi.
Sicer pa kaj vse zna bit zabavno pa se tega ne poslužujemo. Tud ropanje banke bi bilo zabavno pa mi zrela pamet ne pusti tega počet. Tud ONS bi bil zabaven pa ne počnem tega, ker ne bi rada slišala, da se je potem nekdo pred prijatelji hvalil, da me je položil.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
nivea9 napisal/-a:Razlika je v tem ali si nekdo želi resno zvezo ali ne. Če je nekdo dovolj zrel in išče resno zvezo, se ne bo spuščal v ONS, ker njegov cilj ni nabiranje števila spolnih partnerjev, ampak iskanje resnega partnerja.
No jaz bi rekel, da edino pravilo pri vseh teh stvarh je, da ni pravil.
Z drugimi besedami - men se je iz ONS (kjer noben ni nič pričakoval niti iskal) razvila ena najlepših vez (izkušenj).
Pa tudi, če si "zrel" in si pripravljen na resno vezo - ne vidim razloga, zakaj se nebi imel fajn in se šel ONS, če se ti ponudi prilika.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov