Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
*mala* napisal/-a:^^ Pa saj ne veš kako je?!?!? Kako lahko komentiraš.
Lahko, ker mi je strast zelo povezana z močjo čutnosti, zaljubljenosti.
Različno smo si, razumi vendar, da imam rajši ob sebi človeka, ki me močno privlači tudi čustveno. Ti osebno imaš zaradi mene lahko vsak dan drugega tipa, jaz osebno prisegam na ljubezen. Jaz govorim zase, ne zate. In ne sili me v to, da bom mislila s tvojo glavo, ker mislim s svojo. Jaz torej komentiram moja občutja!
- jagoda-malina
- Debatorica
rinca napisal/-a:ja, purple_rain, pravo ljubezen izkusiš takrat ko ti partner pove da je spal z manj kot __ (vstavi čim nižje število) ženskami. takrat veš, da je on res tisti pravi.
Žal te bom razočarala, moj partner je spal z 6 puncami in jaz z 7 fanti.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:29, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
rachka_ napisal/-a:no jaz sem pa srečna, ker mi uspe uživat še na drugačne načine in iz drugačnih razlogov. ni ga čez vsestranskost
torej smo vsi srečni! yesss
Razlika je v tem ali si nekdo želi resno zvezo ali ne. Če je nekdo dovolj zrel in išče resno zvezo, se ne bo spuščal v ONS, ker njegov cilj ni nabiranje števila spolnih partnerjev, ampak iskanje resnega partnerja.
- jagoda-malina
- Debatorica
sirova štručka napisal/-a:jagoda-malina napisal/-a:Žal te bom razočarala, moj partner je spal z 6 puncami in jaz z 7 fanti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
in vseh 7 fantov si brezpogojno ljubila??
Ja vseh 7!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Prav tako ti probaj razumeti toisto dejstvo; različni smo si.jagoda-malina napisal/-a:Lahko, ker mi je strast zelo povezana z močjo čutnosti, zaljubljenosti.
Različni smo si, razumi vendar, da imam rajši ob sebi človeka, ki me močno privlači tudi čustveno. Ti osebno imaš zaradi mene lahko vsak dan drugega tipa, jaz osebno prisegam na ljubezen. Jaz govorim zase, ne zate. In ne sili me v to, da bom mislila s tvojo glavo, ker mislim s svojo. Jaz torej komentiram moja občutja!
In, hudiča, še enkrat - ma ne, a res, a ti tud želiš nekoga bolj resnega ob sebi, nekoga, s katerim čutiš res globoko povezavo, katerega ljubiš z vso svojo bitjo in on tebe nazaj, nekoga, s katerim lahko rasteš in se razvijaš in hkrati ne omejuješ, itd itd?? Oo, to je pa novo.

Pač eni nimam te (ne)sreče, da bi bli svoje celo odraslo življenje v zvezi/zvezah in znamo biti tud sami s sabo (ter kakšno noč še s kom drugim

Hec leta. Ne, človek ni sposoben brezpogojno, iskreno ljubiti tolk ljudi v svojem življenju (družina in prijatelji izvzeti).jagoda-malina napisal/-a:sirova štručka napisal/-a:jagoda-malina napisal/-a:Žal te bom razočarala, moj partner je spal z 6 puncami in jaz z 7 fanti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
in vseh 7 fantov si brezpogojno ljubila??
Ja vseh 7!
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 03. Jan. 2010 16:19, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

- jagoda-malina
- Debatorica
Horus napisal/-a:Lol, a nisem v eni temi omenjal, da se je treba zamisliti, ko zenska pravi, da sexa le iz ljubezni, pol ti pa tako cifro rukne? xD Pri toliko napakah v ljubezni se clovek zamisli o svojih kriterijih. I mean, jaz bi se xD
Tako cifro

- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:29, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
jagoda-malina- če ti lahko brezpogojno ljubiš 7 oseb, a jih ne more nekdo 20?
ali 50?
Isti absurd.
Mogoče pa ravno ti menjaš strast za ljubezen? Oz. ne ločiš pojmov

Mogoče pa ravno ti menjaš strast za ljubezen? Oz. ne ločiš pojmov

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- jagoda-malina
- Debatorica
purple_rain napisal/-a:Prav tako ti probaj razumeti toisto dejstvo; različni smo si.
In, hudiča, še enkrat - ma ne, a res, a ti tud želiš nekoga bolj resnega ob sebi, nekoga, s katerim čutiš res globoko povezavo, katerega ljubiš z vso svojo bitjo in on tebe nazaj, nekoga, s katerim lahko rasteš in se razvijaš in hkrati ne omejuješ, itd itd?? Oo, to je pa novo.
Pač eni nimam te (ne)sreče, da bi bli svoje celo odraslo življenje v zvezi/zvezah in znamo biti tud sami s sabo (ter kakšno noč še s kom drugim).
A naj ti še enkrat napišem, da govorim zase, ne zate. Jaz sem imela možnost in srečo, da sem bila skoraj vedno z nekom, ki sem ga ljubila. Če pa ne bi imela možnosti priti do sexa na drug način kot ONS bi pa v vseh letih mogoče tudi to kdaj izrabila, aj pa vem. A ker je bila vedno ljubezen, nisem nikoli občutila strasti do drugega. Razumi, da eni že veliko let ljubimo in smo ljubljeni.
- jagoda-malina
- Debatorica
Horus napisal/-a:Ok, 7 v teku koliko let?
14
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov