Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 01. Jan. 2010 23:12

Horus napisal/-a:Dobiti zensko za resno zvezo je pa res neprimerljivo lazje, kot samo za ONS.

To se pa niti približno ne strinjam.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 01. Jan. 2010 23:17

rachka_ napisal/-a:ne zdi se mi fer, da se v tako debato spuščajo aseksualci, ker je čist logično, da imajo popolnoma drugačne poglede na spolnost, kot ljudje z aktivnim spolnim nagonom.

:roll:

Aseksualci? Kdo je tukaj aseksualec?
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 01. Jan. 2010 23:37

Kako pa zgleda tale ONS za vas? Pridete do partnerja, vprašate, če je samski, in če je za ONS? Ali kako? Ker če bi mene to eden vprašal ga ne bi jemala resno in bi ga poslala v tri krasne.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 01. Jan. 2010 23:47

mateja79 napisal/-a:Kdo pa je rekel, da to misli. Razumi vendar, da nekateri tega ne prakticiramo. Nekaterim to pač ni potrebno.

mateja79 napisal/-a:
rachka_ napisal/-a:ne zdi se mi fer, da se v tako debato spuščajo aseksualci, ker je čist logično, da imajo popolnoma drugačne poglede na spolnost, kot ljudje z aktivnim spolnim nagonom.

:roll:

Aseksualci? Kdo je tukaj aseksualec?

ja nevem.. napisala si, da ti ONS ni potreben?
če v primeru, da si eno leto samska in ne začutiš potrebe po sexu (ki ga ne moreš prakticirat z resnim tipom, kr ga takrat pač nimaš), je to za mene aseksualnost. izvzemam seveda varjante z raznimi fakfrendi :D

priznam, da me je zbodel slabšalni prizvok napisanega.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 01. Jan. 2010 23:57

rachka_ napisal/-a: ampak potrebo po spolnosti in sexualno energijo skom vseeno čutim in potrebujem.

Normalno, hvalabogu. Žal imaš težko vse... pa vseeno se mi zdi, da je lažje kompenzirat sex (in njegovo pomanjkanje) kot furat neko resno vezo, za katero (zarad česarkoli že) nisi pripravljen... :?

Kar se tiče vzporedne debate o številu partnerjev, nisem vedel, da je to za koga še aktualno, zgleda sem res star al pa vsaj zrel... don't ask, don't answer... tapravi dec boš, ko boš ti njej 21-ti za dlje časa, pa magar samo za sex... :evil:

ONS?... sanjaanja, kle univerzalnega odgovora ni :eek:
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 01. Jan. 2010 23:59

rachka_ napisal/-a:ja nevem.. napisala si, da ti ONS ni potreben?
če v primeru, da si eno leto samska in ne začutiš potrebe po sexu (ki ga ne moreš prakticirat z resnim tipom, kr ga takrat pač nimaš), je to za mene aseksualnost. izvzemam seveda varjante z raznimi fakfrendi :D

Takole bom rekla, večina časa sem v vezi in spolno precej aktivna, ker mi to paše počet z osebo, ki jo ljubim. V času, ko nisem bila v vezi pa sem brez problema zdržala brez sexa, čeprav mi ta paše. Od sexa s človekom, ki mi ni všeč, do katerega nimam čustev ne bi imela nič.

Rinca nikjer nisem napisala, da nihče tega ne počne, in da je to nujno slabo. Ampak, da jaz ne počnem tega in ne čutim potrebe po tem.
Sicer se pa generacije med sabo najbrž precej razlikujemo.
Kaj vse nekateri počnejo in mislijo, da je dobro zanje. Vsak pač uživa v nekih dejanjih, ki so lahko za nekoga srečna, za drugega ne. Ne bi pa imela fanta za katerega bi vedela, da ima za sabo več ONSov.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 02. Jan. 2010 0:00

IloveCoffee napisal/-a:Kar se tiče vzporedne debate o številu partnerjev /.../ don't ask, don't answer /.../
:top:
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 02. Jan. 2010 0:01

purple_rain napisal/-a:
IloveCoffee napisal/-a:Kar se tiče vzporedne debate o številu partnerjev /.../ don't ask, don't answer /.../
:top:

Ne gre takole.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 02. Jan. 2010 0:09

^^Zakaj ne?

mateja79 napisal/-a:Ne bi pa imela fanta za katerega bi vedela, da ima za sabo več ONSov.
Iskreno, kdaj zveste od bodočih potencialnih partnerjev (ali pa: kdaj ste izvedele za sedanje/pretekle fante) koliko bivših imajo za sabo?
Če je tisti ta prav "klik" in kemija in ves ta bla bla, se bom jz (v prihodnje, trenutno I'm flying solo) probala čim manj s tem ukvarjat..če mi bo človek osebnostno všeč in deloval zrel, bom domnevala, da ima vsaj tolk "soli" v glavi, da ni kar tako povprek z vsemi sexal (sicer pa, jz imam še to "prednost": tak player mene niti opazil ne bi, tako da se mi ni za sekirat :lach:).
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 02. Jan. 2010 0:20

purple_rain napisal/-a:Iskreno, kdaj zveste od bodočih potencialnih partnerjev (ali pa: kdaj ste izvedele za sedanje/pretekle fante) koliko bivših imajo za sabo?

Pri zdajšnjem sem izvedela prej kot sem spala z njimu. Pri prvem tudi. Vmes pa je bil tudi en sex za eno noč, za katerega mi ni žal. Je pa res, da takrat nisem vedela, da bo za eno noč. V sex s tem fantom se nisem spustila že prvi dan, a vseeno precej kmalu, ker mi je bil noro dober tip.
Tako sem tudi kmalu spoznala, da fant ni za resno zvezo in se nisem hotela več dobivati z njim, ker sem iskala resno zvezo. Ne bom rekla, da me ni še kdaj zamikal, a se nisem hotela navezovati nanj, ker sem vedela, da se bodo razvila čustva in bom trpela.

Ne vem, če bi se zavestno odločila za ONS, ker osebo, ki bi me tako močno privlačila bi gotovo želela imeti zase za čelo življenje ne samo za eno noč.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 02. Jan. 2010 2:59

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 02. Jan. 2010 10:12

Horus napisal/-a:
Poudarek na >>ZENSKO<< za resno zvezo, ne cloveka za resno zvezo xD

:eek: A ženska ni človek? S tem si pa vse povedal o sebi.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 02. Jan. 2010 11:04

Heheheh.

Sem že čist pozabu, kako znate ženske vsako besedo obrnit, najdet vsako malenkost in vsakemu stavku dat drug pomen, kot ga povemo... :D

Ni bla slaba ideja, da se vključim na forum... da ne zgubim stika z realnostjo :evil:
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 02. Jan. 2010 11:18

Kar se števila partnerjev tiče jest tega ne sprašujem, me ne zanima, ubistvu se tut ne spomnim več, kdaj bi me kdo to nazadnje vprašal.

Če mal pokarikiram (poudarjeno) - raj sem z eno k jih je mela pred mano 30 in se z njo super ujamem in sem ji #1, kot z eno, ki je mela 2, pomožnosti enga še ni prebolela čist podzavestno in nasploh nima razčiščenih pojmov, pa skos neki razlaga o bivšemu, pomožnosti pa v njej vre neka radovednost, pa bo zbežala s prvim, k ji bo lepši.

Nevem mogoče ste vsi kle stari 18... k si enkrat recimo 30, pa da si začel z 15 in mel 30 partnerjev - pomeni, da si imel povprečno 2 na leto, če vpletemo mal osnovnošolske matematike... :cry: Bog pomagaj če je to veliko. Nimajo vsi želje ali pa sreče, da so od 3. letnika gimnazije skupi z enim in edinim, s katerim (naj bi bila) kemija popolna).

Sicer pa brezveze. Če bi me ena to vprašala in bi bil problem, da ne povem, al pa če bi zbezala od mene eno cifro, ki ji nebi bla všeč... you can always leave... ampak jest sem zdej s tabo, ker si mi super in ne z preteklostjo.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 02. Jan. 2010 14:25

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov