Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 30. Dec. 2009 23:35

sirova štručka napisal/-a:in tu se tvoj problem začneSlika

Kakšen to? Ti sama si en velik problem.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 30. Dec. 2009 23:38

ne govorim o tem, da bi se prodajala ampak o tem, da se pred teboj znajde moški tvojih sanj...pevec, igralec, maneken, kdorkoli...in da imaš možnost spat z njim...take it or leave it....

verjamem, da se ti to ni zgodilo, ampak lahko pa da se bo...jebeš moralo takrat, če lahko jebeš najboljšega tipa! :D

ko že sprašuješ, jaz sem zelo hitro seksal z vsemi mojimi puncami...in pri nobeni nisem razmišljal, kateri sem po vrsti, kako je lahka, itd... :wink:
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 30. Dec. 2009 23:45

Kako naj bo nekdo, ki ga ne poznam moški mojih sanj? Ne vem mogoče sem preveč zahtevna, a jaz rabim človeka precej spoznat, da lahko on sploh postane moški mojih sanj.
Zame je pevec, igralec, maneken popolnoma edentičen vsakemu drugemu človeku in ne vem kaj jih sploh omenjaš.
Najboljši tip je zame nekdo v katerega sem zaljubljena. Drugi zame niso najboljši tipi, čeprav sem teh znanih, spedenanaih imela priložnost mnogo spoznat. Mogoče me odbijajo prav zaradi tega, ker so znani in opevani kao dobri tipi, ampak meni niso.
Men osebno pa je pomembno koliko punc je imel moški pred mano, ker z nekom, ki je dal 100 žensk skoz res nimam želje bit.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 30. Dec. 2009 23:47

Ženska, da stane :eek: Zakaj že?

Res je, lahko stane, če ste si takšno izbrali, drugače pa stane ravno toliko kot moški žensko.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 31. Dec. 2009 8:04

*mala* ti si pa vedno in povsod ne samo takrat kot jaz, ker zaenkrat imaš precej več prispevkov kot jih imam jaz. Se pozna, da si tista, ki se trudiš v vsaki temi folk skregat in debato spremenit v drugo temo oziroma v kreganje.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Dec. 2009 8:57

^^ :cry:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 31. Dec. 2009 12:54

ana27 napisal/-a:Kako naj bo nekdo, ki ga ne poznam moški mojih sanj? Ne vem mogoče sem preveč zahtevna, a jaz rabim človeka precej spoznat, da lahko on sploh postane moški mojih sanj.
Zame je pevec, igralec, maneken popolnoma edentičen vsakemu drugemu človeku in ne vem kaj jih sploh omenjaš.
Najboljši tip je zame nekdo v katerega sem zaljubljena. Drugi zame niso najboljši tipi, čeprav sem teh znanih, spedenanaih imela priložnost mnogo spoznat. Mogoče me odbijajo prav zaradi tega, ker so znani in opevani kao dobri tipi, ampak meni niso.
Men osebno pa je pomembno koliko punc je imel moški pred mano, ker z nekom, ki je dal 100 žensk skoz res nimam želje bit.

:gut:
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 31. Dec. 2009 14:34

haley napisal/-a:
ana27 napisal/-a:Kako naj bo nekdo, ki ga ne poznam moški mojih sanj? Ne vem mogoče sem preveč zahtevna, a jaz rabim človeka precej spoznat, da lahko on sploh postane moški mojih sanj.

:gut: :razz:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 31. Dec. 2009 15:20

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 31. Dec. 2009 16:05

claire napisal/-a:
Horus napisal/-a:claire, a si upas trditi, da nekateri ljudje niso le kup tezav? :P

tega nisem rekla, niti si tega ne bi upala trditi. a tukaj je govora o tem, da naj bi bile ženske na splošno v zvezi povzročale le težave. kakor hitro se to moškemu zazdi, je čas, da jo pusti.
toda obstaja mnogo imbecilov, ki mislijo, da ni možna zveza z razumevajočo, pošteno, ljubeznivo žensko. da so (smo) vse le prasice, ki zatirajo želje/ hobije/prijatelje/družabno življenje partnerja. in da so največji revčki, ker ne morejo popivati vse vikende s svojimi debilnimi, 100 let samskimi prijatelji, ki ne vejo kaj je zobna ščetka. če se kje najde moški, ki raje VSE vikende lazi naokrog, namesto, da je s svojo žensko, potem ta ni dorasel zvezi. ne govorim o tem, da se ne sme it na pivo, tekmo, karkoli. a da jim je prioriteta pivo in ne dober f**, je pa primitivno in za zbruhat.
in takih je ogromno. in pol stokajo in govorijo okrog kako imajo tečno babo, v resnici je pa nevzgojen kreten, ki ne ve KAJ ženska v resnici je, ne ljubi svoje ženske, kaj šele da bi jo spoštoval.

:respekt:

dobro se je razvila ta debata :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 31. Dec. 2009 17:42

sirova štručka napisal/-a:
kalanhoja napisal/-a:
haley napisal/-a:

:gut: :razz:

:gut: :razz: :razz:
sirova .. Slika
(upam, da sem to prov dojela :D :D)

Glede teme, kamor je zašla debata na zadnjih straneh:
Ahhh, dejte bit čistunke, no - jz odkrito priznam, da bi takoj naskočila enga mmmmm poba :flamingdev: (če bi me hotu), pa ne vem nič o njem, sam kje (približno) dela. :D :flamingdev:
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nannya-1 » 31. Dec. 2009 17:51

purple_rain napisal/-a:jz odkrito priznam, da bi takoj naskočila enga mmmmm poba :flamingdev: (če bi me hotu), pa ne vem nič o njem, sam kje (približno) dela. :D :flamingdev:
Pojdi v akcijo, nimaš kaj izgubit.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 31. Dec. 2009 18:02

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:34, skupaj popravljeno 1 krat.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 01. Jan. 2010 1:44

Saj bom začela verjet, da nekatere moške res stanete. Če drugo ne živcev.
mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 01. Jan. 2010 2:01

Jaz v ljubezen na prvi pogled ne verjamem. Zato ni bojazni, da bi s kom takoj skočila v posteljo. Tudi razumsko mi to ne gre skupaj.

To, da se nekaterim moškim ne da ukvarjati z ženskami mi je povsem normalno. Tudi nekaterim ženskam se ne da ukvarjati z moškimi.
Zakaj nekdo ne bi mogel biti srečen sam?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov