Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 475 prispevkov
• Stran 31 od 32
•
Prejšnja
1 ... 28, 29, 30, 31, 32
Naslednja
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
^^ Sicer nisem ziher, če je to mišljeno sarkastično in da samo nakladamo take, ki to napišemo ampak dejansko je pri meni res tko.
- Horus
-
Emm... Nisem rekla, da ne padem na nobeno foro samo na TO pa res ne.
- Horus
-
Pa dobro dej, kok si ti star? Pa zelo moteče je, ker uporabljaš ta smile (xD), čist btw.
- Horus
- katarinca_89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
hej..mene pa nekaj muči ne , zato prosim predvsem moško populacijo za obrazložitev
torej v decembru sem se dobivala z enim, sicer imela sva se fajn, a se je zataknilo pri prvem poljubu..nekako se nisva ujela. In potem, ko sem ugotovila, da je začel izgubljati zanimanje, sem mu rekla, da bi ostala preprosto prijatelja. Vse je ostalo po istem, torej visela sva na msnju, zafrkaval se je glede mojih `osvajalcev`, v glavnem zanimal se je za vse od faksa do tipov. Potem sem pa začela novo vezo v januarju in ko sem mu večkrat kaj potarnala ali pa zgolj omenila mojega fanta, je postal takoj zaseden. Danes se je prišel pogovarjati z menoj in s skupno kolegico in ko sem nevede omenila fanta oz. njegovo darilo za moj roj. dan, je odvihral iz sobe! Kaj je narobe z njim? je to zgolj njegov ego, ker sem baje ena redkih, ki ga je zavrnila?
Najbolj smešno mi je pa to, da sva se oba strinjala, da ostanema samo kolega!
torej v decembru sem se dobivala z enim, sicer imela sva se fajn, a se je zataknilo pri prvem poljubu..nekako se nisva ujela. In potem, ko sem ugotovila, da je začel izgubljati zanimanje, sem mu rekla, da bi ostala preprosto prijatelja. Vse je ostalo po istem, torej visela sva na msnju, zafrkaval se je glede mojih `osvajalcev`, v glavnem zanimal se je za vse od faksa do tipov. Potem sem pa začela novo vezo v januarju in ko sem mu večkrat kaj potarnala ali pa zgolj omenila mojega fanta, je postal takoj zaseden. Danes se je prišel pogovarjati z menoj in s skupno kolegico in ko sem nevede omenila fanta oz. njegovo darilo za moj roj. dan, je odvihral iz sobe! Kaj je narobe z njim? je to zgolj njegov ego, ker sem baje ena redkih, ki ga je zavrnila?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^he still has a crush on you, simpl.
Verjetno te je vseen še hotel nekak osvojit, ko si pa začela s svojo novo vezo mu mahat pred nosom pa..ne vem zakaj se ni že takrat obrnil stran.
Verjetno te je vseen še hotel nekak osvojit, ko si pa začela s svojo novo vezo mu mahat pred nosom pa..ne vem zakaj se ni že takrat obrnil stran.
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
katarinca_89 napisal/-a:hej..mene pa nekaj muči ne , zato prosim predvsem moško populacijo za obrazložitev
Jaz mislim, da je ljubosumen na tvojega sedanjega in ga moti/boli vsakic, ko ga omeniš.
Ker je ON hotel biti tvoj sedanji fant in ne prijatelj.
Prijateljstvo si mu ponudila ti in ON ga je sprejel iz obupa, ker mu je bolje, da te vsaj vidi kot, da bi te v tistem trenutku pozabil in šel naprej.
Jaz osebno bi ti rekel, da ne moreva biti prijatelja, ker sem zaljubljen vate.
Predn prletijo pritožbe, da ni tako.
To je MOJE iskreno mnenje!
Gone
Prvi neprebran prispevek • 475 prispevkov
• Stran 31 od 32
•
Prejšnja
1 ... 28, 29, 30, 31, 32
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov