Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Jan. 2010 18:26

nivea9 napisal/-a:No nista si podobni samo v imenu, ampak tudi po logiki razmišljanja.

Zame je to fovšija, če zaljubljenega človeka prepričuješ, da nima pojma kaj je strast, ljubezen, da ne ve kaj je zamudila glede ONS,... mogoče si pa ti s tem zamudila človeka, ki bi te imel rad.
Hehe, kot da sem jo hotela prepričat, da naj zdaj takoj pusti fanta in gre iskat kandidate za ONS, al kaj?
Ma dej, tolk kot se nekatere tukaj hvalite z zrelostjo, ki pride z leti, se mi zdi, da sočasno zgubljate zmožnost razumevanja prebranega.
Ves ta čas, ko sem zagovarjala ONSje (kar pa ne pomeni, da to prakticiram vsak dan non stop), sem hkrati se strinjala, da je vsekakor neki najlepšega imet ob sebi nekoga, ki te ljubi, razume, podpira, usmerja, ko je to potrebno, razvaja in da se enako vrača tej osebi.

Glede zadnjega - sej ne vem, če bi rekla al rajš ne ... so me imeli radi, tud jz njih, ampak z zadnjim sem ravno zaradi tega končala, ker jz nisem bla zmožna vračat ljubezni v tolikšni meri kot jo je on men dajal. Sem zarad tega še bolj butasta po vaše? Kakor želite, men se je zdel neprimerno vztrajat v zvezi, ki mene ni osrečevala, s fantom, ki ga jz nisem znala osrečevat, kot vem da si zasluži.
Ja, ene smo sposobne bit samske in se vseeno imet fajn (čudo bože, kaj).

*mala, itak, vsi smo reinkarnacija *purple*. :D
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 03. Jan. 2010 18:36

purple_rain napisal/-a:Ves ta čas, ko sem zagovarjala ONSje (kar pa ne pomeni, da to prakticiram vsak dan non stop), sem hkrati se strinjala, da je vsekakor neki najlepšega imet ob sebi nekoga, ki te ljubi, razume, podpira, usmerja, ko je to potrebno, razvaja in da se enako vrača tej osebi.

Glede zadnjega - sej ne vem, če bi rekla al rajš ne ... so me imeli radi, tud jz njih, ampak z zadnjim sem ravno zaradi tega končala, ker jz nisem bla zmožna vračat ljubezni v tolikšni meri kot jo je on men dajal. Sem zarad tega še bolj butasta po vaše? Kakor želite, men se je zdel neprimerno vztrajat v zvezi, ki mene ni osrečevala, s fantom, ki ga jz nisem znala osrečevat, kot vem da si zasluži.
Ja, ene smo sposobne bit samske in se vseeno imet fajn (čudo bože, kaj).

Poglej, nisem zato na forumu, da bi se s kom kregala, ali ga skušala v kaj prepričat.
Torej, če se strinjaš, da je najlepše imeti ob sebi nekoga, ki te ljubi. Tudi jaz se. A zakaj se potem režiš v obraz matjazud, ki to isto napiše?
Popolnoma te razumem, da nekoga pustiš, če ugotoviš, da ni to kar iščeš. Sem tudi jaz naredila to. Ampak to najbrž še ne pomeni, da ga nisi nikoli ljubila. Lahko ga sicer res nisi, ampak glede na to, da sta bila v vezi sklepam, da si ga. Torej ne gre za zrelost, ampak zakaj očitati nekomu, ki je imel nekaj takih vez, kar je logično, da jih je imel več od tebe, če je starejši (statistično ločično, drugače ni nujno). Žal se je tudi ona kdaj zmotila, eni se večkrat, drugi manjkrat.

A se zdaj strinjava in skleneva premirje?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Jan. 2010 18:44

nivea9 napisal/-a:Torej, če se strinjaš, da je najlepše imeti ob sebi nekoga, ki te ljubi. Tudi jaz se. A zakaj se potem režiš v obraz matjazud, ki to isto napiše?
Ne vem kej si (spet) vidla, da se kdo komu reži v obraz, ampak rahlo butasto se mi je zdel, da je spet nekdo šel isto ponavljat, kar itak vsi že vemo (se mi zdi, da že miljontič to ponavljam), da, ja, res je lepše imeti resno, zdravo, odraslo, ljubečo zvezo.
Popolnoma te razumem, da nekoga pustiš, če ugotoviš, da ni to kar iščeš. Sem tudi jaz naredila to. Ampak to najbrž še ne pomeni, da ga nisi nikoli ljubila. Lahko ga sicer res nisi, ampak glede na to, da sta bila v vezi sklepam, da si ga. Torej ne gre za zrelost, ampak zakaj očitati nekomu, ki je imel nekaj takih vez, kar je logično, da jih je imel več od tebe, če je starejši (statistično ločično, drugače ni nujno). Žal se je tudi ona kdaj zmotila, eni se večkrat, drugi manjkrat.
Se strinjam in priznavam, da se ljudje motimo, ampak trditi, da je v vseh tistih zvezah iskreno, brezpogojno ljubila (ja, vem, da ne mormo od začetka vedt kam bo vse skupaj peljalo), je, again, malce za lase privlečeno.

Slika
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 03. Jan. 2010 18:50, skupaj popravljeno 1 krat.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 03. Jan. 2010 18:45

Hvala vsem tistim, ki ste zaznali bolečino v meni in mi pisali na ZS :knuddel: !

Čeprav boli, pomaga!
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 03. Jan. 2010 18:50

purple_rain napisal/-a:Ne vem kej si (spet) vidla, da se kdo komu reži v obraz, ampak rahlo butasto se mi je zdel, da je spet nekdo šel isto ponavljat, kar itak vsi že vemo (se mi zdi, da že miljontič to ponavljam), da, ja, res je lepše imeti resno, zdravo, odraslo, ljubečo zvezo.

Če ti lahko to miljontič ponoviš, potem tudi nekdo drug lahko to enkrat napiše, čeprav je to enkrat napisal že nekdo drug pred njim. Se pač strinja z njim in pove svoje mnjenje.

Pametnejši odneha.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 03. Jan. 2010 18:54

purple_rain napisal/-a:ampak trditi, da je v vseh tistih zvezah iskreno, brezpogojno ljubila (ja, vem, da ne mormo od začetka vedt kam bo vse skupaj peljalo), je, again, malce za lase privlečeno.
Slika

Beri še enkrat vse njene prispevke.

Drugače se mi pa punca smili zdaj, ko vem zakaj je šlo. Obsojati nekoga, če ne poznaš njegove resnične plati zgodbe.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Jan. 2010 18:57

nivea9- Lej, vse se je začelo zaradi stalnega obsojanja tistih, ki imajo ONS (kar se v skoraj vsaki temi o tem zgodi). Jaz pa preprosto ne razumem, kako lahko nekdo kritizira ONS, če ga pa še ni imel (ali se samo meni to zdi nelogično). Nihče ni imel proti resnim zvezam, ampak le proti osebam, ki kritizirajo ONS, kot da nekaj najslabšega na svetu.

matjazd- ne vemo vsi njene zgodbe, da bi se nam vsem smilila :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 03. Jan. 2010 19:00

*mala* napisal/-a:matjazd- ne vemo vsi njene zgodbe, da bi se nam vsem smilila :wink:

Zakaj potem obsojaš, če ne veš?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Jan. 2010 19:01

^^ Citiraj, kje obsojala?

Jaz pišem na osnovi njenega pisanja. Ne morem na osnovi nečesa, kar ne vem, ali pač?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Jan. 2010 19:03

jagoda-malina napisal/-a:
sirova štručka napisal/-a:
jagoda-malina napisal/-a:Žal te bom razočarala, moj partner je spal z 6 puncami in jaz z 7 fanti.

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

in vseh 7 fantov si brezpogojno ljubila??

Ja vseh 7!

:lach: :lach: :lach: :rofl: :rofl: umiram
Zadnjič spremenil delusional, dne 03. Jan. 2010 19:10, skupaj popravljeno 2 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 03. Jan. 2010 19:05

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:28, skupaj popravljeno 1 krat.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 03. Jan. 2010 19:05

*mala* začelo zaradi tistih, ampak jagoda-malina je jasno napisala, da govori zase, drugi pa delajte zaradi nje kar hočete. Ona je kot jaz razberem večkrat ljubila, zato se ni spuščala v ONS. Potem ste jo pa kar vsi napadli.

Sam imam obutek, da se ni umaknila zaradi vašega napada, ampak da je bilo nekaj drugega narobe, da je nehala komentirat, po postih sodeč.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 03. Jan. 2010 19:08

jagoda-malina napisal/-a:Nisem rekla, da brezpogojno ljubim, ampak, da sem jih 7 ljubila. Vem ena je napisala, če brezpogojno, ampak nisem brisala tiste besede stran.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 03. Jan. 2010 19:15

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Jan. 2010 19:17

če forum lahko komu tko pride do živega, boljše da sam bere :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov