Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 02. Jan. 2010 23:59

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 03. Jan. 2010 0:07

Horus napisal/-a:jagoda-malina, upam, da si devica ;)

Zakaj že?
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 03. Jan. 2010 0:09

delusional napisal/-a:seveda da so tipi bolj za ONS... če pa jih vse drugo rečvke tako obremenjuje.... in ta čustva in teženje in omejevanje, da ne morejo pol več vsak viked popivat s samskimi kolegi, ki jih seveda zelo branijo pred prasicami, ki ga hočejo spravit v vezo in proč od njih.
in strah jih je pomislit, da bi mogoče katera obsedeno hotela njihovega tiča za vedno, zato bolje da ga čimprej pospravijo v hlače in popihajo, ker smo ženske tako obsedene z resnimi zvezami, otroci in porokami. zakaj ni nobene zastonj prostitutke, ki s seksom ne bi hotla nič od tipa iztržiti?

:gut:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Jan. 2010 0:28

jagoda-malina napisal/-a:
IloveCoffee napisal/-a:Še vedno pa čakam odgovor - kaj spremeni tista številka - ko ti tip reče, kok je mel partnerjev pred tabo? Če je recimo visoka - a potem ni zaupanja vreden človek? Je slab človek? Mu ne verjameš več, čeprav res vidi v tebi tist neki več kot v ostalih?

Pomeni, da je pri meni zaključil.
Pa čeprav iskrice letijo vsepovsod, ne moreš se mu upret, želiš ga takoj in zdaj? ... aja, ene se morjo najprej zaljubit, da lahko začutijo takšno strast.
Kakšen dolgčas.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 03. Jan. 2010 9:03

delusional napisal/-a:seveda da so tipi bolj za ONS... če pa jih vse drugo rečvke tako obremenjuje.... in ta čustva in teženje in omejevanje, da ne morejo pol več vsak viked popivat s samskimi kolegi, ki jih seveda zelo branijo pred prasicami, ki ga hočejo spravit v vezo in proč od njih.

Kateri tip pa bo poslušal teženje babe, vsakič ko bo hotel it s kolegi na pir? :roll: Normalen noben...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 03. Jan. 2010 11:43

Sej stvari so simpl. Če bom kdaj našel žensko, ki ji bom #1, obenem pa to ne bo pomenilo, da morava bit nonstop skup in vse počet skupaj in da bo mela dovolj samozavesti, karakterja in raznolikosti v lajfu, da ne bo vidla samo naju in kaj bo, pa da bo še ona kdaj una k me bo skenslala, ker bo raj neki druzga počela kot bla z mano (meni je to popolnoma sprejemljivo)... - ampak da bova dva individuma v simbiozi, ker sva s tem bol izpopolnjena, srečna in boljša človeka... se še poročim jebemti.

No, glede na dosedanje veze, ko gledam prijatelje v vezah, samske prijateljice, ki fantazirajo kakšen mora bit tip in kako se mora do njih obnašat v vezi in navsezadnje prebiranje tega foruma....

It ain't gonna happen soon. :cry: :evil:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 03. Jan. 2010 11:56

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 03. Jan. 2010 15:40

purple_rain napisal/-a:Pa čeprav iskrice letijo vsepovsod, ne moreš se mu upret, želiš ga takoj in zdaj? ... aja, ene se morjo najprej zaljubit, da lahko začutijo takšno strast.
Kakšen dolgčas.

Žalostno zate, če še nisi izkusila kaj je prava ljubezen.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 03. Jan. 2010 15:47

^^ kako pa veš, da ni izkusila prave ljubezni? strast je tudi drugje.. tako, da čist možno, da je purple_rain izkusila nebeške sladkosti prave ljubezni + še kaj drugega ;)

žalostno zate, če še nisi izkusila strasti neljubezenske vrste.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 03. Jan. 2010 15:52

rachka_ napisal/-a:žalostno zate, če še nisi izkusila strasti neljubezenske vrste.

Sreča zame, ker mi uspe vedno imeti ob sebi človeka katerega možno ljubim in on mene in mi ni trebe nekkje okušati strasti za katero bi vedela, da bo ostalo samo pri tem.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Jan. 2010 15:54

^^ Pa saj ne veš kako je?!?!? Kako lahko komentiraš.

Meni ni všeč pivo, čeprav ga še nisem probala :lol:

Če nimaš pojma o pivu (oz. ONS v tem primeru) bodi raje tiho :wink:

EDIT: sedaj le čakam, da reče, da ima ona rada pivo in da ga je že probala :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 03. Jan. 2010 15:56

purple_rain napisal/-a:Pa čeprav iskrice letijo vsepovsod, ne moreš se mu upret, želiš ga takoj in zdaj? ... aja, ene se morjo najprej zaljubit, da lahko začutijo takšno strast.
Kakšen dolgčas.

Žalostno zate, če še nisi izkusila kaj je prava ljubezen.

ja, purple_rain, pravo ljubezen izkusiš takrat ko ti partner pove da je spal z manj kot __ (vstavi čim nižje število) ženskami. takrat veš, da je on res tisti pravi.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Jan. 2010 15:57

^^ah, silly me - zdej pa končno vem. :D
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 03. Jan. 2010 16:00

rachka_ napisal/-a:žalostno zate, če še nisi izkusila strasti neljubezenske vrste.

Sreča zame, ker mi uspe vedno imeti ob sebi človeka katerega možno ljubim in on mene in mi ni trebe nekkje okušati strasti za katero bi vedela, da bo ostalo samo pri tem.

čestitke! :respekt:
(verjemi, da tega, kar nam je enim treba, nihče ne dela na silo, proti svojim željam ;))

no jaz sem pa srečna, ker mi uspe uživat še na drugačne načine in iz drugačnih razlogov. ni ga čez vsestranskost :D

torej smo vsi srečni! yesss
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov