Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 02. Jan. 2010 19:10

IloveCoffee napisal/-a:Nevem mogoče ste vsi kle stari 18... k si enkrat recimo 30, pa da si začel z 15 in mel 30 partnerjev - pomeni, da si imel povprečno 2 na leto, če vpletemo mal osnovnošolske matematike... :cry: Bog pomagaj če je to veliko. Nimajo vsi želje ali pa sreče, da so od 3. letnika gimnazije skupi z enim in edinim, s katerim (naj bi bila) kemija popolna).

Ne tle pa nismo vsi stari 18. Pa tudi s 15imi leti ne začnemo vsi sexati vsepovprek. Poleg tega imamo tudi kakšno večletno resno zvezo, tako da jih niti približno ne naberemo 30 v 15ih letih.
Jih nisem imela veliko, ampak ko sem pa brala temo koliko spolnih partnerjev je kdo mel sem se pa vseeno zamislila nad sabo v primerjavi z drugimi.
Mene je drugače še vsak partner vprašal koliko sem jih imela pred njim (razen prvi :D ). Tako da mi je zdaj to kar nekako samoumevno vprašanje med dvema, ki si zaupata, oz. sta par. Če pa ne bi šlo za resno zvezo me pa ne bi brigalo koliko jih je imel, čeprav je tako, da več partnerjev ima nekdo, večja je šansa, da prenaša kako bolezen.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 02. Jan. 2010 19:28

Jest pač ne razumem, kaj ta podatek spremeni???

Če je problem SPB, se grem pa z veseljem testirat, pa še s sabo bi jo vzel... :evil:
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 02. Jan. 2010 19:30

Horus napisal/-a:In ce se vrnem na to, kar sem dejansko poudaril in za kar upam, da si videla, pa si se samo neumno naredila, pravim, da je neprimerno lazje najt ZENSKO za resno zvezo in ne cloveka, ker clovek vkljucuje moske, ki pa nas je verjetno lazje najti za ONS.
Se bom še jaz vmešal: še nikoli mi ni uspelo dobiti punce za ons, medtem ko dobit punco za resno zvezo ni bilo težko. Morda je kaj na tem, da je lažje dobit nekoga za resno zvezo kot za ons.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 02. Jan. 2010 19:31

IloveCoffee napisal/-a:
Če je problem SPB, se grem pa z veseljem testirat, pa še s sabo bi jo vzel... :evil:

2X letno se hodiš testirat?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 02. Jan. 2010 19:39

študent_p napisal/-a:Se bom še jaz vmešal: še nikoli mi ni uspelo dobiti punce za ons, medtem ko dobit punco za resno zvezo ni bilo težko. Morda je kaj na tem, da je lažje dobit nekoga za resno zvezo kot za ons.

sej, zato ker tebi ne dajo za eno noč, do kurbe s katerimi ne bi nikoli bil.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 02. Jan. 2010 19:39

študent_p napisal/-a:Se bom še jaz vmešal: še nikoli mi ni uspelo dobiti punce za ons, medtem ko dobit punco za resno zvezo ni bilo težko. Morda je kaj na tem, da je lažje dobit nekoga za resno zvezo kot za ons.

sej, zato ker tebi ne dajo za eno noč, so kurbe s katerimi ne bi nikoli bil.
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 02. Jan. 2010 19:42

delusional napisal/-a:

sej, zato ker tebi ne dajo za eno noč, so kurbe s katerimi ne bi nikoli bil.
:lol:
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 02. Jan. 2010 19:47

Jaz pa mislim, da za ONS bi bil vsak drugi fant, medtem, ko enega resnega, normalnega fanta je težko dobit, ker jih je enostavno malo.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 02. Jan. 2010 20:00

No iz mojih izkušenj je tut lažje dobit punco za kej več kot samo za ONS.

Sicer pa ni vedno vse črnobelo meni se je najlepša veza razvila slučajno, nepričakovano iz ONS.

jagoda-malina: Testiram se kadar gre zares in se kondomi pospravijo, sicer pa prakticiram varno spolnost.

Še vedno pa čakam odgovor - kaj spremeni tista številka - ko ti tip reče, kok je mel partnerjev pred tabo? Če je recimo visoka - a potem ni zaupanja vreden človek? Je slab človek? Mu ne verjameš več, čeprav res vidi v tebi tist neki več kot v ostalih?
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 02. Jan. 2010 20:42

ma me res zanima, če bi bila katera zmožna pustit tipa s katerim se res noro štekaš, se ujemata na vseh področjih in sta čist nora en na drugega, samo zato kr bi enkrat slučajno zvedla, da je cifra nad tvojimi pričakovanji. če pa bi, pol pa bogpomagaj.

mislim pa tudi jaz, da je lažje najt tipa kot žensko za ONS, predvsem zaradi samozavesti. (sem namreč mnenja, da je več punc nesamozavestnih kot fantov..vsaj v mojih krogih)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 02. Jan. 2010 21:01

seveda da so tipi bolj za ONS... če pa jih vse drugo rečvke tako obremenjuje.... in ta čustva in teženje in omejevanje, da ne morejo pol več vsak viked popivat s samskimi kolegi, ki jih seveda zelo branijo pred prasicami, ki ga hočejo spravit v vezo in proč od njih.
in strah jih je pomislit, da bi mogoče katera obsedeno hotela njihovega tiča za vedno, zato bolje da ga čimprej pospravijo v hlače in popihajo, ker smo ženske tako obsedene z resnimi zvezami, otroci in porokami. zakaj ni nobene zastonj prostitutke, ki s seksom ne bi hotla nič od tipa iztržiti?
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 02. Jan. 2010 21:34

V krogu v katerem se js gibljem, je kar precej radodajk. In pri njim opažam pomankanje samozavesti (v pravem smislu, fejkat zna vsak)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 02. Jan. 2010 21:43

misliš da se maš lepše ti, ki se tolikokrat napraviš tipi-topi, potem pa more tip podaljšat, in ostaneš doma in se smisliš sama sebi?
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 02. Jan. 2010 22:00

Nisem ostala doma :D (tolikokrat? :lol: ) . Daj kr pobrski po postih, imam velik stvari, da ideš nanje. Če te moti kakšne js poznam in moja opažanja, ni moj problem. Nimam nič proti radodajkam :wink:
A goal without a plan is just a wish.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 02. Jan. 2010 23:52

IloveCoffee napisal/-a:Še vedno pa čakam odgovor - kaj spremeni tista številka - ko ti tip reče, kok je mel partnerjev pred tabo? Če je recimo visoka - a potem ni zaupanja vreden človek? Je slab človek? Mu ne verjameš več, čeprav res vidi v tebi tist neki več kot v ostalih?

Pomeni, da je pri meni zaključil.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov