Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mateja79
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 9. 2009
rinca napisal/-a:^^a pa si že kdaj slišala za one night stand? kjer noben ni na nobenega navezan, noben ne misli da začenja resno zvezo, še manj pa posiljuje... dva se privlačita, obema paše seks za eno noč in to je to...daleč od tega da bi se kdo jokal...
al si ti tok naivna da misliš da ljudje seksajo samo iz ljubezni?
Kdo pa je rekel, da to misli. Razumi vendar, da nekateri tega ne prakticiramo. Nekaterim to pač ni potrebno.
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
Kako ste ene otročje. Kot vedno ne sprejemate nekoga, ki drugače misli. Tiste, ki ste za ONS ne morete dojet, da ene niso za to. A če one rečejo, da tega ne prakticirajo je to takoj napad na vas.
Drugo, pri 20ih letih jih res najbrž nimate še 10 za sabo, pri 30ih letih jih bo lahko že 50, če se boste tega posluževale. Takšne punce tudi jaz ne bi imel, ker bi se bal, da ima to v krvi. A ve to lahko počnete, mi fantje jasno ne.
Ne bom rekel, da je ONS nujno slaba zadeva, a se je treba vprašat zakaj to nekdo prakticira. Morda je nekomu to edini način, da sploh pride do sexa, ker bodisi ne more dobit resnega partnerja, ali pa si ga celo ne želi. Oseba, ki veliko da na ljubezen in ji je ta najpomebnejša v življenju, najbrž išče le tisto pravo in ne ONS.
Sam osebno se tega nisem nikoli šel. Vedno sem imel možnost imeti resno punco in nisem čutil potrebe po temu. In četudi jo ne bi imel dvomim, da bi se s popolno neznanko spuščal v kaj takšnega, z osebo, ki jo poznam pa tudi ne, že zaradi nje same in spoštovanja do nje in do mene ne.
In ne zdaj bum name, to je samo moja izpovez. Zgolj moje mnenje.
Drugo, pri 20ih letih jih res najbrž nimate še 10 za sabo, pri 30ih letih jih bo lahko že 50, če se boste tega posluževale. Takšne punce tudi jaz ne bi imel, ker bi se bal, da ima to v krvi. A ve to lahko počnete, mi fantje jasno ne.
Ne bom rekel, da je ONS nujno slaba zadeva, a se je treba vprašat zakaj to nekdo prakticira. Morda je nekomu to edini način, da sploh pride do sexa, ker bodisi ne more dobit resnega partnerja, ali pa si ga celo ne želi. Oseba, ki veliko da na ljubezen in ji je ta najpomebnejša v življenju, najbrž išče le tisto pravo in ne ONS.
Sam osebno se tega nisem nikoli šel. Vedno sem imel možnost imeti resno punco in nisem čutil potrebe po temu. In četudi jo ne bi imel dvomim, da bi se s popolno neznanko spuščal v kaj takšnega, z osebo, ki jo poznam pa tudi ne, že zaradi nje same in spoštovanja do nje in do mene ne.
In ne zdaj bum name, to je samo moja izpovez. Zgolj moje mnenje.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Tiste, ki niso za ONS, ne morejo verjet, da ene so za to.
Sam toliko, kot praviš tud ti; ne govort, da je tako mnenje/početje slabo; spoštuj sočlovekovo mišljenje tud sam, če je drugačno od tvojega.
Ker nekaterim pa pač paše tako (v določenem obdobju). Zakaj podajaš samo take "skrajne" primere, da nekdo želi samo to ali samo ono? Seveda vsi stremimo k ljubezni, ampak če pač nekaj časa ni nekoga, ki bi nas res prevzel in s katerim bi želeli/bili pripravljeni se iti zvezo, zakaj bi blo narobe v tem času se pač mal pozabavat drugače, samo za eno noč (ne vsako, 20 let zapored, vsakič z nekom drugim), če oba vpletena soglašata?matjazd napisal/-a:Ne bom rekel, da je ONS nujno slaba zadeva, a se je treba vprašat zakaj to nekdo prakticira. Morda je nekomu to edini način, da sploh pride do sexa, ker bodisi ne more dobit resnega partnerja, ali pa si ga celo ne želi. Oseba, ki veliko da na ljubezen in ji je ta najpomebnejša v življenju, najbrž išče le tisto pravo in ne ONS.
Sam toliko, kot praviš tud ti; ne govort, da je tako mnenje/početje slabo; spoštuj sočlovekovo mišljenje tud sam, če je drugačno od tvojega.

- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- študent_p
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2009
Zdi se mi, da je tukaj bolj vprašanje, ali bi nekdo, ki išče resno zvezo, se zapletal z nekom, ki je imel/a že 10-n ons-jev. Zase vem, da ne bi hotel punce, katera je bila pred mano z 20 tipi. Zakaj? Zaradi samospoštovanja ter obvarovanja pred SPB.purple_rain napisal/-a:Seveda vsi stremimo k ljubezni, ampak če pač nekaj časa ni nekoga, ki bi nas res prevzel in s katerim bi želeli/bili pripravljeni se iti zvezo, zakaj bi blo narobe v tem času se pač mal pozabavat drugače, samo za eno noč (ne vsako, 20 let zapored, vsakič z nekom drugim), če oba vpletena soglašata?
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Zakaj se dosti tem na forumu spremeni v kreganje o ONS in kdo je za in kdo je proti in kdo ne bi hodil s tako kurbo.
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
In potem srečaš eno bejbo, ki ti je tako vau in se zapleteš v pogovor in flirt in gor pa dol, pa vse kaže k temu, da bi se zadeva lahko začela odvijat v pravo/zanimivo/resno stvar - jo boš najprej vprašal s kolkimi je že bla? Itak da ne.študent_p napisal/-a:Zdi se mi, da je tukaj bolj vprašanje, ali bi nekdo, ki išče resno zvezo, se zapletal z nekom, ki je imel/a že 10-n ons-jev. Zase vem, da ne bi hotel punce, katera je bila pred mano z 20 tipi. Zakaj? Zaradi samospoštovanja ter obvarovanja pred SPB.
Take, ki se "z glavo" spuščajo v te zadeve, vedo za zaščito in safe sex.
- študent_p
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2009
Horus napisal/-a:Pri drugi si pa verjetno lahko obetas zelo zanimiv sex lajf xD

Pač se to zve sčasoma, iz pogovorov, dostikrat lahko debata nanese v tej smeri, poleg tega pa se tudi ni treba že čez 5 minut dat dol, tako da se lahko komot kaj izve, preden pride morda čez čas do seksa.purple_rain napisal/-a:In potem srečaš eno bejbo, ki ti je tako vau in se zapleteš v pogovor in flirt in gor pa dol, pa vse kaže k temu, da bi se zadeva lahko začela odvijat v pravo/zanimivo/resno stvar - jo boš najprej vprašal s kolkimi je že bla? Itak da ne.
Take, ki se "z glavo" spuščajo v te zadeve, vedo za zaščito in safe sex.
Kar se pa zaščite tiče, če ima nekdo vsaj malo pameti in se zaveda morebitnih posledic, jo bo uporabil (zaščito namreč).
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Jah in? Mu pač ni do resne zveze. Bo že prišla prava brez da bi jo iskal, do takrat pa naj uživa.
Aja pa zakaj bi blo s takšnim moškim kej narobe?
Aja pa zakaj bi blo s takšnim moškim kej narobe?

Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
mateja79 napisal/-a:rinca napisal/-a:^^a pa si že kdaj slišala za one night stand? kjer noben ni na nobenega navezan, noben ne misli da začenja resno zvezo, še manj pa posiljuje... dva se privlačita, obema paše seks za eno noč in to je to...daleč od tega da bi se kdo jokal...
al si ti tok naivna da misliš da ljudje seksajo samo iz ljubezni?
Kdo pa je rekel, da to misli. Razumi vendar, da nekateri tega ne prakticiramo. Nekaterim to pač ni potrebno.
ona, s tem postom:
sanjaanja napisal/-a:Ne vem kako se lahko na enega tako hitro navežete, da takoj hop v posteljo z njim.
Ženske in moški a ste tako naivni, da se lahko takoj v tako intimno zadevo spustite. Potem pa jok in stok posilil me je, izkoristil me je,...
razumi vendar, da tudi jaz tega ne prakticiram. ampak zato ne mislim da tega tud noben drug ne počne in da je to nujno nekaj slabega.
navežete - wtf? kolk se je pa treba pri ons navezat? še boljša je pa ta s posilstvom - kaj čist točno imata ons in "poslili me je" skupnega??

Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
mateja79 napisal/-a:Kdo pa je rekel, da to misli. Razumi vendar, da nekateri tega ne prakticiramo. Nekaterim to pač ni potrebno.
ne zdi se mi fer, da se v tako debato spuščajo aseksualci, ker je čist logično, da imajo popolnoma drugačne poglede na spolnost, kot ljudje z aktivnim spolnim nagonom.

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Sej se ukvarjamo z ženskami... samo ne pa v smislu resne veze
Razlogi??? ...večja efektivnost (časovna, delovna), rešuješ samo svoje probleme, lahko si vedno vzameš čas zase, ki je v tem tempu življenja več kot dobrodošel, kariera (v naslednjih letih zelo pomembno, ne želim imet nekoga v SLO, ki bi me pri tem oviral), en kup stvari, ki bi jih rad še doživel in naredil, pa niso kompatibilne z resno vezo (pa ne takoj na kur*arijo pomislit, lol)...
Zame je resna veza nekaj, kar te naredi boljšega človeka in je pika na i v življenju... ki pa (kot je bilo razvidno iz prejšnih stavkov) šele dobro postavlam na noge in mam par kritičnih let pred sabo... potem pa če bo kaka s hudo kemijo in ki mi bo kompatibilna (za simbiozo, lol), se je ne bom branil...

Razlogi??? ...večja efektivnost (časovna, delovna), rešuješ samo svoje probleme, lahko si vedno vzameš čas zase, ki je v tem tempu življenja več kot dobrodošel, kariera (v naslednjih letih zelo pomembno, ne želim imet nekoga v SLO, ki bi me pri tem oviral), en kup stvari, ki bi jih rad še doživel in naredil, pa niso kompatibilne z resno vezo (pa ne takoj na kur*arijo pomislit, lol)...

Zame je resna veza nekaj, kar te naredi boljšega človeka in je pika na i v življenju... ki pa (kot je bilo razvidno iz prejšnih stavkov) šele dobro postavlam na noge in mam par kritičnih let pred sabo... potem pa če bo kaka s hudo kemijo in ki mi bo kompatibilna (za simbiozo, lol), se je ne bom branil...
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
IloveCoffee napisal/-a:Razlogi??? ...večja efektivnost (časovna, delovna), rešuješ samo svoje probleme, lahko si vedno vzameš čas zase, ki je v tem tempu življenja več kot dobrodošel, kariera (v naslednjih letih zelo pomembno, ne želim imet nekoga v SLO, ki bi me pri tem oviral), en kup stvari, ki bi jih rad še doživel in naredil, pa niso kompatibilne z resno vezo (pa ne takoj na kur*arijo pomislit, lol)...![]()
se neverjetno globo strinjam z vsem napisanim.. tudi jaz sem iz popolnoma enakih razlogov rada samska (sicer nisem moški

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov